Ilmavesilämpöpumpulla ostettu sähkö viisinkertaiseksi lämmöksi

Lämpöpumppujen tehokkuus mitataan siinä, kuinka tehokkaasti laite hyödyntää ostetun sähkön. Tehokkuusluvuista SCOP-arvoon on hyvä kiinnittää huomio, sillä se kertoo koko lämmityskauden lämpökertoimen. Kun kerroin on yli 5,0, lämpöpumpun teho on paras mahdollinen ja kertoo, että 1 kWh:n ostetulla sähköllä lämpöpumppu tekee 5 kWh lämpöenergiaa.

Tilaa NIBEn ilmavesilämpöpumppu-esite veloituksetta

Jätä yhteydenottopyyntö ilmavesilämpöpumpusta

Läpimurto ilmavesilämpöpumppujen energiamerkinnöissä NIBE F2120

NIBE F2120 ilmavesilämpöpumppu on saavuttanyut energiamerkinnän tasoksi SCOP yli 5,0. Invertteritekniikalla eli tehoa tarpeen mukaan syöttävä ilmavesilämpöpumppu käyttää silloin enemmän sähköä, kun lämmöntarvekin on suurempi. Lämmöntarpeen ollessa pieni, lämpöpumppukin kuluttaa vähän.

Tehohirmu NIBE F2120 tuottaa kuumaa vettä myös kovilla pakkasilla. Vaikka ilmavesilämpöpumppu on tehokas, se ei ole äänekäs. Se on hiljaisempi kuin jääkaappi kävi lämpöpumppu sitten täys- tai osateholla. Laite pystyy myös jäähdyttämään, kun menoveden lämpötila on +7ºC.

NIBE F2120 ilmavesilämpöpumppuNIBE F2120 ilmavesilämpöpumppu

Pohjolan vaativiin olosuhteisiin kehitetty NIBE F2120 ilmavesilämpöpumppu tuottaa +65ºC lämpöä. Pakkasen ollessa -25ºC laite tuottaa vielä 60-63ºC vettä.

750

Helppo asennus lämmitysjärjestelmään

NIBE F2120 kytketään suoraan pistorasiaan, sähkökeskuksen vaihtoon ei siis ole tarvetta. Laite yhdistetään lämmitykseen NIBE VVM-varaajayksiköllä tai NIBE SMO-ohjausyksiköllä. Nämä yhdessä muodostavat täydellisen lämmitys- ja käyttövesilaitteiston. Älykäs, NIBE maalämpöpumpuista tuttu ohjaus avustaa laitteen käyttöönotossa ja tekee asentamisesta helppoa.

VVM-sisäyksiköt on varustettu älykkäällä ja helppokäyttöisellä ohjausjärjestelmällä, lämminvesivaraajalla, lisävastuksella, itsesäätyvällä kiertovesipumpulla ja monella muulla asennusta nopeuttavalla komponentilla.

NIBE SMO -ohjausyksiköllä taas rakennetaan joustava ja helposti räätälöitävä järjestelmä. Mukaan valitaan tarvittavat komponentit kuten lämminvesivaraaja, lisälämmönlähde (esim. öljykattila), mahdolliset viilennyslaitteet sekä muut varusteet tarpeiden mukaan. NIBEn sisä- ja ohjausyksiköihin on saatavilla laaja valikoima järjestelmäratkaisuja ja lisävarusteita.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö tehokkaasta ilmavesilämpöpumpusta

 
Julkaistu
10.12.2018