Ensto Intro – laadukas sähkökalustesarja koteihin ja toimistoihin

Ensto Intro -sähkökalustesarjasta löytyy kaikki tarvittava kotien ja kiinteistöjen sähköistykseen – pistorasioista kytkimiin ja paljon muuta. Intron tuotteissa yhdistyy tyylikäs design, korkea laatu sekä helppo asennettavuus. Ensto Intron kattavasta valikoimasta löydät kotiisi laadukkaat kytkimet, painikkeet ja pistorasiat. Sarja pitää sisällään myös älykkäät ja energiaa säästävät ratkaisut, kuten liiketunnistimet ja valonsäätimet.

Ensto Intro on monipuolinen ja energiatehokas sähkökalustesarja kotien ja julkisen rakentamisen tarpeisiin. Sarjan kalusteiden muotoiluun on kiinnitetty erityistä huomiota, ne ovat helppokäyttöisiä, kestäviä ja pitkäikäisiä. Yhtenäinen ilme kaikissa malliston tuotteissa takaa tyylikkään ulkonäön läpi sisustuksen. Intron tuotteet ovat saatavilla kahdessa värissä, sisustuksiin sopivana mustana tai valkoisena, sekä asennettavissa uppoon sekä pintaan. Tuoteperheestä löytyy myös laadukkaat sähkökalusteet kostean tilan tarpeisiin.

Ensto Intro - laadukkaat kytkimet ja pistorasiat

Ensto Intron klassinen muotoilu sopii moderniin ja perinteiseen sisustukseen. Intro-tuotteilla on tyylikäs yhtenäinen ilme ja ne ovat kestäviä ja helppokäyttöisiä. Kytkimet ja pistorasiat on valmistettu laadukkaista materiaaleista kestämään aikaa ja käyttöä. Niiden muotoilussa on huomioitu huippuunsa hiottu käytettävyys ja käytännöllisyys. Saatavilla myös ainutlaatuinen Ensto Intro -kaksoispistorasia, jossa pienellä muutoksella on todella suuri vaikutus. Ensto Intro -sarjan kaksoispistorasiassa sähköjohdot saa nimittäin ensimmäistä kertaa maailmassa suoraan rinnakkain, eikä vinoon.

Tutustu Ensto Introihin >>

Kattavan monipuolisesta Ensto Intro -sähkökalustesarjasta löydät kotiin ja liiketilaan sopivat tuotteet.

Valikoima sisältää:

  • kytkimet ja painikkeet
  • pistorasiat
  • liike- ja läsnäolotunnistimet
  • termostaatit
  • tele-, data- ja mediatuotteet
  • valonsäätimet
  • KNX- ja muut ohjausjärjestelmät
  • pinta-asennuskalusteet ja valaisinpistorasiatuotteet


Tutustu Ensto Introihin >>
 

Tyylikkäät mustat sähkökalusteet Clarion Hotel Helsinkiin

Aviapoliksen alueella sijaitsevaan Clarion Hotel Helsinkiin valittiin käyttöön Ensto Introt. Erityisesti kiiltävät, mustat Introt olivat jääneet projektista vastanneen arkkitehdin mieleen ja ne valikoituivat koko hotellin asennuskalusteiksi. Projektissa toiminut projektipäällikkö Jussi Kitusuo Caverion Suomi Oy:stä kertoo:

"Asennusvaiheessa on tärkeää, että kalusteet ovat nopeita ja helppoja asentaa. Lisäksi korkea laatu, hyvä design, toimivuus ja käytännöllisyys ovat tärkeitä kalustesarjan valinnassa".


Lue lisää hotellin sisustusprojektista >>

Uudet Ensto Intro LED -säätimet

Ensto Intro -valikoima täydentyi uusilla LED-säätimillä. Valonsäätimien ja himmentimien avulla luot kotiisi kirkkaan tai tunnelmallisen valaistuksen tarpeesi mukaan. Himmennä valaistus täsmälleen haluamaksesi, säästä energiaa ja lisää valonlähteiden käyttöikää uusilla Ensto Intro -valonsäätimillä. Uusia säätimiä on saatavilla sekä kiertonupilla että painikkeella. Kiertonuppi- ja painikesäätimillä säädät valon kirkkautta portaattomasti. Säätimet ovat täydellisen yhteensopivat Ensto Velox -paneelien, sekä muiden Enston valaisimien kanssa.

Katso videolta, kuinka Velox Frameless -paneelit pelaavat hyvin yhteen myös uusien Enston LED-säätimien kanssa:

 
Päivitetty
30.11.2018