Älykästä turvaa vapaa-ajanasuntoosi

Lomakausi on käsillä. Vapaa-ajanasunnon tai mökin omistajalle on useimmiten tullut erittäin tutuksi tilanne, jolloin pitää miettiä ratkaisuja ja aikatauluja avaimen toimittamiseksi mökin vuokraajalle. Myös huoli kadonneesta avaimesta ja uuden sarjoituksen tuomista kuluista on valitettavan yleistä. Entä arvelluttaako jättää vapaa-ajanasunto pitkäksi aikaa tyhjilleen?

vk7_1000x563

Helpota kulkua vapaa-ajanasuntoon

Yale Doorman on erinomainen lukitusratkaisu mökkeihin ja vapaa-ajanasuntoihin, joissa saattaa toisinaan lomailla muitakin kuin asunnon tai avaimen haltija.

Älykäs lukitusjärjestelmä tekee ovien avaamisesta joustavampaa. Sen myötä ei enää tarvitse sopia erikseen, mistä avain on noudettavissa. Avauskoodin voi toimittaa esimerkiksi tekstiviestillä. Lomailijat voivat myös liikkua omien aikataulujensa mukaan. Kenenkään ei tarvitse jäädä mökkiin avaamaan ovia, eikä oven avaamisen takia tarvita tarkkoja suunnitelmia menemisille ja tulemisille.

Kulkukoodit ja tunnisteet voidaan ajastaa olemaan voimassa vain tietyn ajan ja niitä voi hallinnoida helposti etänä. Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. Lukko sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin.

Tarkista lukon sopivuus oveesi

Pysy aina ajantasalla mökkisi turvallisuudesta

Vapaa-ajanasunto saattaa myös olla tyhjillään pitkiä aikoja ilman, että kukaan ehtii tarkastamaan, onko mökissä kaikki kunnossa. Yalen Smart Living -konsepti auttaa suojelemaan, valvomaan ja hallitsemaan vapaa-ajanasuntojen turvallisuutta missä ja milloin vain älypuhelimen tai tabletin kautta.

Yale Smart Living -kokonaisuus sisältää valikoiman langattomasti toisiinsa liitettäviä turvalaitteita, hälyttimiä, tunnistimia sekä kameroita, joilla turvaat asunnon ei-toivotuilta vierailta. Järjestelmään on yhdistettävissä myös muun muassa Yale Doorman -älylukko, palohälytin sekä etäohjattava sisäpistorasia.

Etäohjattavaan pistorasiaan voit yhdistää esimerkiksi jalkalampun, jota sytytät ja sammutat etänä mielesi mukaisesti. Näin asuntosi näyttää aika-ajoin asutulta. Etäohjattavaan pistorasiaan on hyödyllistä kytkeä myös esimerkiksi kahvinkeitin, jolloin voit varmistaa, että keitin ei varmasti jäänyt päälle, kun loma päättyi ja lomailijat suuntaavat kotiin. Voit lisätä järjestelmään myös huoneen lämpötilaa ja kosteusprosenttia mittaavan huonesensorin.

Turvajärjestelmän ydin, Yale Smart Hub, kytketään reitittimeen verkkopiuhalla. Yale Smart Home -järjestelmän laitteet eivät vaadi kaapelointia, vaan toimivat täysin langattomasti. Yale Home View IP-kamerat voidaan kytkeä langattomasti mökin wlan-verkkoon. Mobiilisovelluksen avulla on mahdollista tarkistaa etänä, ovatko esimerkiksi hälytyslaitteet kytketty päälle tai katsoa kameran välittämää kuvaa mökistäsi. Hälytyksen syntyessä käyttäjä saa siitä ilmoituksen puhelimeensa.

yale-smart-living-applikaatio-750x1064
yale-smart-living-1500x843
 
Julkaistu
3.12.2018