• Etusivu
  • Talo

Älykästä turvaa vapaa-ajanasuntoosi

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Abloy Oy
Julkaistu 29.11.2018
20191_55883.jpg

Lomakausi on käsillä. Vapaa-ajanasunnon tai mökin omistajalle on useimmiten tullut erittäin tutuksi tilanne, jolloin pitää miettiä ratkaisuja ja aikatauluja avaimen toimittamiseksi mökin vuokraajalle. Myös huoli kadonneesta avaimesta ja uuden sarjoituksen tuomista kuluista on valitettavan yleistä. Entä arvelluttaako jättää vapaa-ajanasunto pitkäksi aikaa tyhjilleen?

Helpota kulkua vapaa-ajanasuntoon

Yale Doorman on erinomainen lukitusratkaisu mökkeihin ja vapaa-ajanasuntoihin, joissa saattaa toisinaan lomailla muitakin kuin asunnon tai avaimen haltija.

Älykäs lukitusjärjestelmä tekee ovien avaamisesta joustavampaa. Sen myötä ei enää tarvitse sopia erikseen, mistä avain on noudettavissa. Avauskoodin voi toimittaa esimerkiksi tekstiviestillä. Lomailijat voivat myös liikkua omien aikataulujensa mukaan. Kenenkään ei tarvitse jäädä mökkiin avaamaan ovia, eikä oven avaamisen takia tarvita tarkkoja suunnitelmia menemisille ja tulemisille.

Kulkukoodit ja tunnisteet voidaan ajastaa olemaan voimassa vain tietyn ajan ja niitä voi hallinnoida helposti etänä. Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. Lukko sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin.

Pysy aina ajantasalla mökkisi turvallisuudesta

Vapaa-ajanasunto saattaa myös olla tyhjillään pitkiä aikoja ilman, että kukaan ehtii tarkastamaan, onko mökissä kaikki kunnossa. Yalen Smart Living -konsepti auttaa suojelemaan, valvomaan ja hallitsemaan vapaa-ajanasuntojen turvallisuutta missä ja milloin vain älypuhelimen tai tabletin kautta.

Yale Smart Living -kokonaisuus sisältää valikoiman langattomasti toisiinsa liitettäviä turvalaitteita, hälyttimiä, tunnistimia sekä kameroita, joilla turvaat asunnon ei-toivotuilta vierailta. Järjestelmään on yhdistettävissä myös muun muassa Yale Doorman -älylukko, palohälytin sekä etäohjattava sisäpistorasia.

Etäohjattavaan pistorasiaan voit yhdistää esimerkiksi jalkalampun, jota sytytät ja sammutat etänä mielesi mukaisesti. Näin asuntosi näyttää aika-ajoin asutulta. Etäohjattavaan pistorasiaan on hyödyllistä kytkeä myös esimerkiksi kahvinkeitin, jolloin voit varmistaa, että keitin ei varmasti jäänyt päälle, kun loma päättyi ja lomailijat suuntaavat kotiin. Voit lisätä järjestelmään myös huoneen lämpötilaa ja kosteusprosenttia mittaavan huonesensorin.

Turvajärjestelmän ydin, Yale Smart Hub, kytketään reitittimeen verkkopiuhalla. Yale Smart Home -järjestelmän laitteet eivät vaadi kaapelointia, vaan toimivat täysin langattomasti. Yale Home View IP-kamerat voidaan kytkeä langattomasti mökin wlan-verkkoon. Mobiilisovelluksen avulla on mahdollista tarkistaa etänä, ovatko esimerkiksi hälytyslaitteet kytketty päälle tai katsoa kameran välittämää kuvaa mökistäsi. Hälytyksen syntyessä käyttäjä saa siitä ilmoituksen puhelimeensa.

20183_52197.jpg
201811_55607.jpg
Abloy Oy
Talo
lukitus
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202211_80162.jpg
Nämä viisi asiaa jokaisen tulisi miettiä oman kodin lukituksesta
Mitä kodin lukituksen valinnassa tulee ottaa huomioon? Mikä on juuri minun kotiini sopivin lukitusjärjestelmä? Nykyisin lukitukseen on useita eri vaihtoehtoja ja valinnanvaikeus saattaa hämmentää. Ajantasainen lukitus on tärkeä osa kodin turvallisuutta. Lukitusta valitessa on hyvä ottaa huomioon paitsi turvallisuus, myös käytännöllisyys. Erilaisilla perheillä on erilaisia mieltymyksiä ja tarpeita. Osa haluaa älylukituksen, toinen mekaanisen lukituksen ja kolmas molemmat. Kaikenlaiset yhdistelmät ovat mahdollisia.Entä millainen älylukko olisi sitten tarpeisiinne juuri sopiva? Lue tästä artikkelista, mikä lukitusjärjestelmä sopii parhaiten kotiisi. Voit myös tehdä artikkelin loppupuolelta löytyvän testin, jolla testaat, mikä älylukko sopii tarpeisiisi parhaiten.
20193_56740.jpg
Autosi lukitus aukeaa elektronisesti, miksei kotisi?
Teknologia on arjessamme kaikkialla. Mieti, mitä laitteita käytät päivittäin, ja miten ne ovat helpottaneet elämääsi. Harva avaa enää auton ovea mekaanisella avaimella, ja useimmilla työpaikoilla on käytössä elektroniset avainlätkät. Nyt digitaalinen kodin lukitus on tätä päivää.Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee turvallisuuden lisäksi elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus ja helppokäyttöisyys ovat arkipäivää. Älylukko on tärkeä osa älykotia.
20155_43515.jpg
Uuden ajan älylukko helpottaa arkea
Meniköhän ulko-ovi lukkoon? Tuliko avaimet mukaan? Enää ei tarvitse murehtia avainten ja lukituksen kanssa. Yale Doorman on tehty helpottamaan arkipäivääsi. Se on uusi elektroninen lukko kotien ulko-ovien lukintaan. Vahva rakenne ja materiaali kestävät hyvin vaativiakin sääolosuhteita. Valaistusta näppäimistöstä on apua hämärässä tai pimeässä.
20218_71925.jpg
Tulevaisuuden lukitusratkaisut helpottamaan kulkemista kodeissa
Koulujen alkaminen, lapset ja avaimet – eikä aikaakaan, kun avaimet hukassa. Avaimia ei näy eikä kuulu, mikä tietää pahimmassa tapauksessa lukoston uudelleensarjoittamista ja rahan menoa. Onneksi arjen avuksi on tullut moderneja lukitusratkaisuja, jotka helpottavat elämää. Perinteisen mekaanisen avaimen rinnalla on nyt uusia, käteviä ja turvallisia tapoja avata kodin ovi. Digitaaliset ja avaimettomat ratkaisut valtaavat alaa ja ovien lukituksia. Mistä on kyse?
202012_67900.jpg
Kuinka kotisi pysyy turvassa, kun et ole paikalla?
Kuinka suojaat kotisi, kun olet lähdössä lyhyelle lomamatkalle tai vaikka vain kesämökin rauhaan?
20163_45716.jpg
Onko ovi varmasti lukossa?
Tuttu tilanne? Enää ei kuitenkaan tarvitse miettiä menikö ulko-ovi lukkoon, sillä uusi älylukko hoitaa lukituksen automaattisesti puolestasi. Lukon voit aina avata koodilla, kulkutunnisteella tai älypuhelimellasi.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton