Vastauksia rakennusoikeudellisiin pulmiin

Myös rakentamisessa ja remontoinnissa eteen voi joskus tulla tilanne, jossa lakimiehen avut ovat tarpeellisia. Tällöin on tärkeätä että oikeuksiasi ajaa rakennusalaa ja sen sopimusjuridiikkaan perehtynyt asianajotoimisto. Tämän asian helpottamiseksi Rakentaja.fi on solminut yhteistyön valtakunnallisen Nordius-asianajotoimistojen kanssa.

Tee uusi rakennusoikeudellinen kysymys

Katso jo esitetyt kysymykset

Lisätietoa Nordius-asianajotoimistoista

Nordius-asianajotoimistot palvelee 13 eri paikkakunnalla

Nordius-asianajotoimistot on valtakunnallinen, 13 paikkakunnalla toimivien 12 itsenäisen asianajotoimiston muodostama ketju. Lakimiehiä on n. 70, kokonaishenkilömäärä on toisella sadalla. Nordius-asianajotoimistojen painopiste on yritysjuridiikka. Jokainen Nordius-asianajotoimisto on omalla alueellaan vahva osaaja myös yksityishenkilöiden oikeudellisissa asioissa. Näistä tavallisimpia ovat kiinteistöjä ja rakentamista koskevat riidat, esimerkiksi kiinteistönkaupan purku ja rakentamista koskevat urakkasopimus. Luonnollisesti kyseiset asianajotoimistot laativat myös kauppakirjoja ja sopimuksia.

Jäsenille ilmainen vastauspalvelu rakennusoikeudellisiin kysymyksiin

Yksi solmitun yhteistyön näkyvimmistä jäsenille suunnatuista eduista on varmasti suositun Kysy-vastaamme palvelun ulottuminen visaiseen rakennusoikeudelliseen puoleen. Jäsenemme voivat esittää torstaisin rakentamista, kiinteistöasioita sekä rakennusten laatuvirheitä koskevia oikeudellisia kysymyksiä, joihin Nordius-asianajotoimistot antavat vastauksensa.
Käytäntö noudattaa vanhaa tuttua vastauspalvelua eli kysymykset näkyvät heti esittämisen jälkeen kaikille lukijoille ja vastaukset ilmestyvät viimeistään seuraavan vuorokauden aikana sivuille. Tarkoitetusta aihepiiristä poikkeavat ja epäasialliset kysymykset poistetaan näkyvistä.

Rakennusoikeudellisia kysymyksiä otetaan vastaan torstaisin. Kysymysten enimmäismäärä on rajattu yhteen kappaleeseen/jäsen/vrk ja kokonaisuudessaan kysymyksiä otetaan vastaan viisi kappaletta/vrk. Uuden kysymyksen pääset esittämään Kysy-vastaamme sivun kohdasta "Kysy uusi rakennusoikeudellinen kysymys". Ennen kuin teet uuden kysymyksen, tarkista onko joku muu tehnyt jo vastaavan kysymyksen. Aiemmin esitetyt kysymykset löydät kohdasta "Rakennusoikeudelliset kysymykset".
 
Julkaistu
8.7.2009