Ikkunat osa kodin sisustusta

Nykypäivän ikkunoilta vaaditaan paljon. Niiden on oltava energiatehokkaita, laadukkaita mutta samalla myös katseen kestäviä sisustuselementtejä. 

ing

Alavus-ikkunoilla ilmettä kotiisi

Alavus-ikkunoiden mallisto tarjoaa rakentajalla ja remontoijille valintoja, joilla saadaan ilmettä kodin sisustukseen.

Avattavissa ikkunoissa on tarjolla kaksi eri sisäpuitemallia. Classic-puitteessa on kaunis koristekeilaus, joka antaa ikkunalle hieman romanttisen ilmeen. Moderni-puitemalli on puolestaan suorareunainen ja sopii kotiin, jossa sisustukselta halutaan selkeitä linjoja. 

hela puite

Puitteisiin sopivat helat viestivät samoja linjoja. Moderniin puitteeseen on valittavissa yhteensopiva kantikas peitekilpi ja painike. Soikea painike pienellä koristereunalla puolestaan viimeistelee koristekeilatun puitteen ilmeen. 

Kantikas painike vasemmalla ja koristellinen oikealla.Kantikas painike vasemmalla ja koristellinen oikealla.
Vasemmassa reunassa koristekeilattu Classic-puite. Oikeassa reunassa Moderni suorareunainen malli.Vasemmassa reunassa koristekeilattu Classic-puite. Oikeassa reunassa Moderni suorareunainen malli.

Valitse kahdesta sisustuksellisesta ikkunasta

Kiinteissä ikkunoissa on vastaavasti valittavissa kaksi ikkunamallia, joilla on myös sisustuksellinen näkokulma.

Ikkunatyyppi EKA lasitetaan ulkopäin, jolloin sisäpuolelle jäävä osuus on suorapintainen. Tämä malli on lasitustapansa vuoksi erittäin suosittu nykypäivän moderneissa ikkunakokonaisuuksissa.

Toinen kiinteä ikkunamallimme MEKA lasitetaan sisältäpäin, jolloin lasituslista muodostaa ikkunan sisäpintaan hieman koristeellisemman vaikutelman. 

Lasitustapa vaikuttaa kiinteän ikkunan sisäpuolen ilmeeseen. 
Oikealla puolella MEKA-ikkuna ja vasemmalla puolella EKA.Lasitustapa vaikuttaa kiinteän ikkunan sisäpuolen ilmeeseen. Oikealla puolella MEKA-ikkuna ja vasemmalla puolella EKA.

Värillä on väliä

Ikkunoiden puuosien värikäsittely on lähes rajaton ja mahdollistaa kodin sisustukselle useita eri vaihtoehtoja. Useasti ajatellaan, että ikkuna on vain yksi rakennuksen osa mutta se on tärkeä osa kodin sisustusta ja ilmettä. 

Puuosa voidaan valita esim. puuvalmiina tai kuultokäsiteltynä.Puuosa voidaan valita esim. puuvalmiina tai kuultokäsiteltynä.
Valkoinen vakiosävy on raikas.Valkoinen vakiosävy on raikas.

Jätä yhteydenottopyyntö ovista ja ikkunoista


 
Päivitetty
4.2.2020