Keittiösuunnittelun ei tarvitse olla vaikeaa

Millaisia keittiöunelmia sinulla on? Miltä kotisi sydän näyttäisi? Mitä toiminnallisuuksia siltä toivoisit? Miten keittiö oikeastaan ostetaan?

On haaveenasi sitten perinteiset keittiökaapit tai moderni keittiö,
autamme sinua löytämään oikeat ratkaisut.

VARAA ILMAINEN SUUNNITTELUAIKA

Suunnittelu on onnistuneen keittiön a ja o

Huolellisella suunnittelulla kotisi keskipisteeseen löytyy tasapaino käytännöllisyyden ja tyylikkyyden välille. Tarkoin valituilla ratkaisuilla keittiöstä tulee paitsi esteettinen myös toimiva.

Aloita suunnittelu katsomalla nykyistä keittiötäsi. Mikä siellä toimii ja mitä haluaisit muuttaa? Mieti myös, miten keittiötä käytetään ja montako henkilöä sitä käyttää samanaikaisesti.

Jotta työskentely keittiössä sujuu helposti, on suunnittelussa muistettava jääkaapin, lieden ja tiskipöydän välinen keittiökolmio. Nämä kolme työskentelyaluetta on tärkeää sijoittaa järkevästi suhteessa toisiinsa. Näin raaka-aineiden ja ruoanlaittoastioiden siirtely onnistuu ruoanlaittajalta helposti ja esteettömästi.

Keittiöiden neljä perusasettelua


L-keittiötä pidetään tehokkaimpana ratkaisuna syystä, että etäisyydet edellä mainittujen kolmen tärkeimmän työpisteen välillä pysyvät lyhyinä.

I-keittiössä kaikki elementit on rakennettu yhdelle seinälle ja asettelua käytetään esimerkiksi kapeissa huoneissa ja tupakeittiöratkaisuissa.

U-keittiön etuna on vaivaton liikkuminen eri työpintojen välillä. Se voi kuitenkin tuntua ahtaalta, jos keittiötä käyttää useita ihmisiä samaan aikaan.

II-keittiö voidaan rakentaa kahta vastakkaista seinää hyödyntäen tai lisäämällä I-keittiöön saarekkeen.

Mieti näitä uutta keittiötä suunnitellessa

1. Kuinka monta henkilöä kotitaloudessa asuu?
2. Kuinka moni laittaa ruokaa samanaikaisesti?
3. Mitä kodinkoneita ja muita varusteita tarvitset keittiössä?
4. Kaipaatko keittiöön älykkäitä ratkaisuja, kuten television työtason päähän tai integroidun musiikkisoittimen?
5. Mikä asettelumalli on sinulle mieleisin?
6. Haluatko hyödyntää koko huonekorkeuden?

Gigantin laadukkaasta Epoq-mallistosta löydät mieleisesi keittiötyylin kilpailukykyiseen hintaan

Tyyleissä on mistä valita. Pidätkö esimerkiksi raikkaan vaaleasta, klassisen tyylikkäästä, modernin minimalistisesta, maalaisromanttisesta vai trendikkäästä ja teknisesti edistyneestä? Tutustu Epoq-mallistoon.

Epoq valmistaa keittiöitä, jotka tarjoavat toimivia, joustavia ja tyylikkäitä ratkaisuja sekä vastaavat pohjoismaisia laatuvaatimuksia. Keittiön tai kodinhoitohuoneen suunnittelussa on lähes rajattomat mahdollisuudet. Epoq-keittiöiden moduulit on standardisoitu sopimaan mahdollisimman suureen valikoimaan kodinkoneita. Epoq-keittiöillä on 25 vuoden toimivuustakuu.

Haluatko suunnitella keittiösi itse?

Suunnittelun tukena on mahdollista käyttää helppoa suunnitteluohjelmaa, jonka avulla voit suunnitella keittiösi viimeistä yksityiskohtaa myöten ja nähdä keittiösi valmiina.

Aloita valitsemalla huoneen muoto ja mitat. Syötä myös ikkunoiden ja ovien mitat. Valitse keittiösi tyyli ja lisää mallikeittiöösi haluamasi kodinkoneet. Suunnitteluohjelman avulla huomioit tärkeimmät asiat, joilla teet keittiöstäsi toimivan ja tyylikkään.

KOKEILE SUUNNITTELUOHJELMAA

Haluamme tehdä keittiön ostamisesta mahdollisimman vaivatonta

Gigantti auttaa sinua suunnittelemaan unelmiesi Epoq-keittiön, toimittaa sen suoraan kotiisi ja hoitaa myös tarvittaessa asennuksen puolestasi. Joustavan rahoitussuunnitelman avulla voit maksaa keittiösi sopivissa tasaerissä.
 

Gigantin keittiösuunnittelijat auttavat sinua suunnittelussa.

VARAA ILMAINEN SUUNNITTELUAIKA

Tervetuloa suunnittelemaan yhdessä ja tutustumaan Epoq-keittiöihin.


Tule lähimpään myymäläämme tai ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Julkaistu
26.11.2018