• Etusivu
  • Varusteet

Puhtaampi sisäilma uudella älykkäällä keskuspölynimurilla - Osallistu keskuspölynimurikyselyyn ja voita Ufox 3S -ilmankostutin tai moppisuulake

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Allaway Oy
Päivitetty 26.11.2018
201811_55489.jpg

Allawayn keskuspölynimurilla siivoaminen on helpompaa ja lopputulos puhtaampi. Keskuspölynimuri suodattaa pölyä sisältävän ilman pois asutuista tiloista ja jättää jälkeensä todella puhtaan sisäilman. Ero perinteiseen ja robotti-imuriin on huomattava. Perinteinen imuri ja robotti-imuri puhaltavat poistoilman takaisin sisäilmaan, jolloin ulospuhallusilma nostattaa eri pinnoilla olevan pölyn ilmaan ja huone on mahdoton imuroida täysin puhtaaksi.

Tutkimuksen mukaan sisäilman huono laatu on yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Jokaisessa hengitetyssä ilmalitrassa on miljoonia terveydelle tutkitusti haitallisia pienhiukkasia, jotka tunkeutuvat syvälle keuhkoihin. Paras tapa siivoukseen on keskuspölynimuri, jolloin imurin allergisoivia pienhiukkasia sisältävä poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista.

Perinteinen imuri puhaltaa hienojakoisen mikropölyn takaisin huoneilmaan. Perinteisen imurin jäljiltä huoneilmaan jäävä mikropöly aiheuttaa tunkkaisen hajun huoneilmaan. Pölystä vain pieni osa sijaitsee lattiapinnoilla, jonka tavallinen perässä vedettävä imuri nostaa ulospuhallusilmallaan ilmaan. Tämä ilmaan nouseva pöly laskeutuu myöhemmin jälleen takaisin pinnoille. Keskuspölynimurilla imuroitaessa poistoilma puhalletaan ulos ja tuloksena on monin verroin raikkaampi sisäilma.

Keskuspölynimurin älytoiminnot osana laadukasta arkea

Allaway tuo tammikuussa 2019 markkinoille skandinaavisen tyylikkäät keskuspölynimurimallistot. Z- ja X-sarjoissa Allawayn tuttuun laatuun yhdistyvät myös pitkälle viedyt älyominaisuudet, sekä uudet toiminnot, jotka helpottavat arkeasi.

Z-Sarjan Z45i-mallin keskuspölynimurin älykäs kahva tekee imuroinnista helpompaa. Imurin käynnistäminen sekä tehon säätö tapahtuvat vaivattomasti suoraan kahvasta. Imurin käyttöä tukeva mobiilisovellus puolestaan muistuttaa, milloin imuri olisi syytä huoltaa tai pölypussi vaihtaa. Keskusyksikkö on mahdollista yhdistää osaksi älykästä talotekniikkaa. Uuden keskuspölynimurisarjan jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota. Esimerkiksi roskasäiliön tyhjentämisestä sekä keskusyksikön kiinnittämisestä seinään asennuksen yhteydessä on tehty vaivatonta ja helppoa.

Keskuspölynimuri osana jokaista kotia

Keskusyksikkö on mahdollista sijoittaa mallista riippuen siivouskomeroon, tekniseen tilaan tai lämpimään varastoon. Jokaiseen tarpeeseen löytyy valikoimasta sopiva keskusyksikkötyyppi. Voit testata imurivalitsimella, mikä malli olisi kotiisi sopiva.

Keskuspölynimurijärjestelmä koostuu keskusyksiköstä, siivousvälineistä, imurasioista sekä seinien sisään asennettavasta putkistosta. Imurasiat sijoitetaan kotiin sisustus huomioiden siten, että järjestelmä kattaa kaikki siivottavat tilat. Imurointiletkun pituus on 8, 9 tai 10 metriä siivousvälinesarjan sisällöstä riippuen. Putkisto voi kulkea kaikissa lämpimissä tiloissa, eli yläpohjassa, alapohjassa, väliseinissä ja lattiavaluissa. Putkisto voidaan asentaa myös kylmään tilaan. Jälkikäteen tapahtuvassa putkistojen suunnittelussa ja asennuksessa voidaan hyödyntää myös kaapistojen sokkelit ja olemassa olevat koteloinnit niin, että lopputuloksesta tulee siisti ja asukkaille mieluinen.

201811_55378.jpg

Keskuspölynimuri kestää kodissa useamman perinteisen imurin käyttöiän

Allaway on aina ollut pitkäikäinen ja ekologinen valinta kodin puhtaanapitoon. Monissa kodeissa Allaway-keskuspölynimuri ehtii nähdä usean perheen elämää. Laadukkaat osat kestävät useamman perinteisen imurin käyttöiän ja säästävät näin sekä luontoa että rahaa!

Testaa tietosi Allaway-keskuspölynimurista

Testaa Allaway-keskuspölynimureita koskeva tietosi ja voita Ufox 3S -ilmankostutin! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan lisäksi 5 kpl moppisuulakkeita. Arvonta suoritetaan 31.12.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Allaway Oy
Varusteet
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

201510_44508.jpg
Terveellisempää ja viihtyisämpää siivousta keskuspölynimurilla
Sisäilman huono laatu on tutkimusten mukaan yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Vietämme ajastamme yli 90 % sisätiloissa, joten ei ole yhdentekevää, millaista ilmaa imuri jälkeensä jättää. Keskuspölynimurilla poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista. Siksi se on suositeltava valinta jokaiseen kotiin.
20164_46167.jpg
Keskuspölynimuri takaa hyvän ja raikkaan sisäilman
Nykyään lähes kaikkiin uusiin omakotitaloihin Pohjoismaissa asennetaan keskuspölynimurijärjestelmä tai valmius keskuspölynimurille. Kotimainen Allaway on tuotekehittänyt integroidun kokonaisjärjestelmän, jossa kaikki järjestelmän osat on suunniteltu ja testattu toimimaan keskenään. Tämä takaa käyttäjälleen pitkäikäisen ja kestävän järjestelmän.Valikoimasta löytyy kattavat ratkaisut omakotitaloihin, rivi-, kerrostalohuoneistoihin sekä muihin erikoiskohteisiin (veneisiin, linja- ja asuntoautoihin). Lisäksi Allawaylta löytyy ammattilaisjärjestelmät ammattikohteisiin kuten hotelleihin ja päiväkoteihin.
20164_46347.jpg
Keskuspölynimurin voi hankkia kotiin myös jälkiasennuksena
Keskuspölynimuri soveltuu jokaiseen kotiin, se voidaan suunnitella ja asentaa rakennusvaiheessa tai jälkiasennuksena. Keskuspölynimuri soveltuu niin omakoti-, pari-, rivi- kuin kerrostaloon.
neljähenkinen perhe on lähdössä kotoa. isä ja äiti laittavat lapsille kenkiä jalkaan eteisessä polvillaan
Miten paljon kotiautomaatiosta on apua vaikka liikuntarajoitteiselle?
Kuluttavatko yöksi tai kotoa poistuessasi päälle jääneet valot usein turhaa sähköä kotonasi? Mietitkö usein kodin tai vapaa-ajan asunnon sähkölaitteiden tilaa tai kutsumattomia vieraita silloin kun et itse ole paikalla? Kotiautomaatiosta löytyy apu kaikkeen tähän, mutta tiesitkö, miten paljon kotiautomaatiosta saattaa olla apua myös liikuntarajoitteiselle?
20228_55005.jpg
Herkullista ruokaa leivinuunissa
Varaava tulisija on varma lämmönlähde ja moderni ruoanlaittaja. Tulikiven uudet tulisijat on varustettu nykyaikaisella tulipesällä ja ilmansäätöjärjestelmällä, joka polttaa puun puhtaasti ja tehokkaasti, jolloin puuta kuluu vähemmän kuin vanhoissa tulisijoissa. Ekologinen kokkaaja säästää sähköä tekemällä ruokaa, paistamalla sämpylät ja pullat leivinuunissa. Leivinuunin lämmössä hautuu niin pataruoat kuin paistitkin mureiksi ja maukkaiksi. Puulämmitys antaa oman arominsa ruokaan.Lämmönlähteenä varaava tulisija antaa lämpöä pitkään ja on aina valmiina käyttöön sähkökatkoksista huolimatta, koska se on ainoa sähköstä riippumaton lämmönlähde. Lisäksi tulisijalla lämmitettäessä säästää sähköä huomattavasti.
20148_40445.jpg
Langattoman katkaisijan voit sijoittaa minne haluat
Langattomat painikkeet eivät vaadi johdotusta, joten ne voidaan täysin vapaasti sijoittaa haluttuihin paikkoihin ruuvaamalla tai tarralla. Saat katkaisijan tai säätimen halutessasi vaikkapa koristelasiseinään, sängyn päätyyn tai kirjahyllyn kylkeen.Langattomat painikkeet soveltuvat sekä uusiin taloihin että remonttikohteisiin, ja niillä saadaan helposti lisättyä ohjauksia tarpeen mukaan. Niiden toiminta perustuu radiotaajuustekniikkaan, ja käyttöön tarvittava virta tulee painikkeen sisällä olevasta paristosta. Paristo on tavallinen nappiparisto jota on yleisesti saatavilla, ja se kestää normaalikäytössä noin 5 vuotta.Tilaa ABB asennuskalusteet -esite Esitepalvelusta

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton