Puhtaampi sisäilma uudella älykkäällä keskuspölynimurilla
- Osallistu keskuspölynimurikyselyyn ja voita Ufox 3S -ilmankostutin tai moppisuulake

Allawayn keskuspölynimurilla siivoaminen on helpompaa ja lopputulos puhtaampi. Keskuspölynimuri suodattaa pölyä sisältävän ilman pois asutuista tiloista ja jättää jälkeensä todella puhtaan sisäilman. Ero perinteiseen ja robotti-imuriin on huomattava. Perinteinen imuri ja robotti-imuri puhaltavat poistoilman takaisin sisäilmaan, jolloin ulospuhallusilma nostattaa eri pinnoilla olevan pölyn ilmaan ja huone on mahdoton imuroida täysin puhtaaksi.

Tutkimuksen mukaan sisäilman huono laatu on yksi merkittävimmistä allergioita lisäävistä tekijöistä. Jokaisessa hengitetyssä ilmalitrassa on miljoonia terveydelle tutkitusti haitallisia pienhiukkasia, jotka tunkeutuvat syvälle keuhkoihin. Paras tapa siivoukseen on keskuspölynimuri, jolloin imurin allergisoivia pienhiukkasia sisältävä poistoilma johdetaan pois asutuista tiloista.

Perinteinen imuri puhaltaa hienojakoisen mikropölyn takaisin huoneilmaan. Perinteisen imurin jäljiltä huoneilmaan jäävä mikropöly aiheuttaa tunkkaisen hajun huoneilmaan. Pölystä vain pieni osa sijaitsee lattiapinnoilla, jonka tavallinen perässä vedettävä imuri nostaa ulospuhallusilmallaan ilmaan. Tämä ilmaan nouseva pöly laskeutuu myöhemmin jälleen takaisin pinnoille. Keskuspölynimurilla imuroitaessa poistoilma puhalletaan ulos ja tuloksena on monin verroin raikkaampi sisäilma. 

750__allaway1

Keskuspölynimurin älytoiminnot osana laadukasta arkea

Allaway tuo tammikuussa 2019 markkinoille skandinaavisen tyylikkäät keskuspölynimurimallistot. Z- ja X-sarjoissa Allawayn tuttuun laatuun yhdistyvät myös pitkälle viedyt älyominaisuudet, sekä uudet toiminnot, jotka helpottavat arkeasi.

Z-Sarjan Z45i-mallin keskuspölynimurin älykäs kahva tekee imuroinnista helpompaa. Imurin käynnistäminen sekä tehon säätö tapahtuvat vaivattomasti suoraan kahvasta. Imurin käyttöä tukeva mobiilisovellus puolestaan muistuttaa, milloin imuri olisi syytä huoltaa tai pölypussi vaihtaa. Keskusyksikkö on mahdollista yhdistää osaksi älykästä talotekniikkaa. Uuden keskuspölynimurisarjan jokaiseen yksityiskohtaan on kiinnitetty huomiota. Esimerkiksi roskasäiliön tyhjentämisestä sekä keskusyksikön kiinnittämisestä seinään asennuksen yhteydessä on tehty vaivatonta ja helppoa. 

Keskuspölynimuri osana jokaista kotia

Keskusyksikkö on mahdollista sijoittaa mallista riippuen siivouskomeroon, tekniseen tilaan tai lämpimään varastoon. Jokaiseen tarpeeseen löytyy valikoimasta sopiva keskusyksikkötyyppi. Voit testata imurivalitsimella, mikä malli olisi kotiisi sopiva.

Keskuspölynimurijärjestelmä koostuu keskusyksiköstä, siivousvälineistä, imurasioista sekä seinien sisään asennettavasta putkistosta. Imurasiat sijoitetaan kotiin sisustus huomioiden siten, että järjestelmä kattaa kaikki siivottavat tilat. Imurointiletkun pituus on 8, 9 tai 10 metriä siivousvälinesarjan sisällöstä riippuen. Putkisto voi kulkea kaikissa lämpimissä tiloissa, eli yläpohjassa, alapohjassa, väliseinissä ja lattiavaluissa. Putkisto voidaan asentaa myös kylmään tilaan. Jälkikäteen tapahtuvassa putkistojen suunnittelussa ja asennuksessa voidaan hyödyntää myös kaapistojen sokkelit ja olemassa olevat koteloinnit niin, että lopputuloksesta tulee siisti ja asukkaille mieluinen. 

1920_imurointi_poika

Keskuspölynimuri kestää kodissa useamman perinteisen imurin käyttöiän

Allaway on aina ollut pitkäikäinen ja ekologinen valinta kodin puhtaanapitoon. Monissa kodeissa Allaway-keskuspölynimuri ehtii nähdä usean perheen elämää. Laadukkaat osat kestävät useamman perinteisen imurin käyttöiän ja säästävät näin sekä luontoa että rahaa! 

Testaa tietosi Allaway-keskuspölynimurista

Testaa Allaway-keskuspölynimureita koskeva tietosi ja voita Ufox 3S -ilmankostutin! Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan lisäksi 5 kpl moppisuulakkeita. Arvonta suoritetaan 31.12.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

 
Julkaistu
26.11.2018