Hoida ilmanvaihto kuntoon Kevätkampanjahinnoilla

Suomessa on paljon asuntoja, joissa ilmanvaihto ei toimi. Useimmiten se olisi helposti parannettavissa edullisin investoinnein. Tiedätkö Sinä, miten ilma omassa kodissasi vaihtuu?

Painovoimainen ilmanvaihto vaatii toimiakseen venttiileitä. Paine-erot asunnon ja ulkoilman välillä pitävät huolen siitä, että ilma kulkeutuu korvausilmaventtiilien kautta makuuhuoneisiin sekä oleskelutiloihin ja vastavuoroisesti poistuu poistoilmaventtiilien kautta keittiössä, vaatehuoneessa ja kylpy- sekä wc-tiloissa. Virheellinen käsitys on, että ilma vaihtuu rakenteiden raoista tai ikkunoiden pielistä.

Suo itsellesi ja perheellesi parempi sisäilma. Asenna venttiilit nyt.

Tilaa venttiilit Rakentaja.fi-kaupasta Kevätkampanjahintaan!

Yli 150 €:n tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Velco VLR uuteen läpivientiin, Velco VTR tuuletusluukkuun, Velco VSR saneeraukseen ja vaihtosuodattimet olemassa oleviin venttiileihin.Velco VLR uuteen läpivientiin, Velco VTR tuuletusluukkuun, Velco VSR saneeraukseen ja vaihtosuodattimet olemassa oleviin venttiileihin.
Vas. venttiili on tuuletusikkunassa, keskellä on tehty uusi läpivienti venttiiliä varten ja oikealla venttiili on sijoitettu olemassa olevan tilalle.Vas. venttiili on tuuletusikkunassa, keskellä on tehty uusi läpivienti venttiiliä varten ja oikealla venttiili on sijoitettu olemassa olevan tilalle.
 
Julkaistu
1.4.2019