Vaihda taulujen paikkaa vaikka joka päivä

Muuton jälkeen taulut jäävät herkästi seinän viereen odottamaan ripustusta, kun sopivaa paikkaa jää epäröimään. Aina pelkkä naula tai taulukoukku ei riitä, vaan seinää täytyisi porata, jotta taululle saa tarpeeksi vankan ripustuksen. Tällöin oikeaa paikkaa halutaan usein katsella rauhassa, ettei reikiä tule porattua vääriin kohtiin.

Alumiinisilla Pisla Easy -taulunripustuskiskoilla seinien maali- ja tapettipinnat saa pidettyä ehjinä ja reiättöminä, mutta taulujen paikkoja voi vaihdella vapaasti vaikka joka päivä. Taidegallerioista tutun ripustusjärjestelmän voi toteuttaa kotiin edullisesti Pisla Easy taulunripustustarvikkeilla. 

Erityisen kätevä Pisla Easy -taulunripustuskisko on  vuokra-asunnoissa, joissa vuokralaiset vaihtuvat välillä tiuhaan. Näin seiniä ei tarvitse paikata ja maalata aina vuokralaisen vaihtuessa.Erityisen kätevä Pisla Easy -taulunripustuskisko on  vuokra-asunnoissa, joissa vuokralaiset vaihtuvat välillä tiuhaan. Näin seiniä ei tarvitse paikata ja maalata aina vuokralaisen vaihtuessa.

Kisko on helppo asentaa

Pisla Easy -seinäkisko kiinnitetään seinälle, joko katonrajaan kattolistan tapaan tai muuhun valittuun kohtaan. Nopeasti asennettavan kiskon niin sanottuun aloituspakkaukseen kuuluu yksi kaksimetriä pitkä kisko päätykappaleineen, kaksi vahvaa nailonvaijeria sekä niihin liitettävät ripustuskoukut, jotka molemmat pystyvät kannattelemaan neljän kilon painon.

– Taulun paikasta voi saada aikaan mehevän perheriidan, jos innokkaampi sisustaja haluaa toistuvasti vaihtaa taulujen paikkaa, mutta tarvitsee käytännön hommiin puolison apua. Pisla Easy -taulunripustuskiskoilla poraamisesta ja kiinnityksestä selviää yhdellä kerralla. Kun kiskot on kerran kiinnitetty, tauluja ja peilejä voi siirrellä vaikka joka päivä, kertoo rakentamisen ja sisustamisen tuotteisiin erikoistuneen Pisla Oy:n avainasiakaspäällikkö Marko Paananen.

– Lisäksi paketti on kevyt kantaa kotiin, ja hintakin on varsin edullinen, Paananen toteaa.

Kiskon väriksi voi valita valkoisen tai harjatun alumiinin. Saatavana on myös valkoisella pohjakäsittelyllä pinnoitettu seinäkisko, jonka voi maalata haluamaansa sävyyn. Esimerkiksi seinämaalilla maalattu lista sulautuu huomaamattomasti sisustukseen. Maalaamiseen voi käyttää niin vesi- kuin tärpättiohenteisia maaleja, jotka levitetään kiskoon huolellisen puhdistuksen jälkeen.

Lue lisää taulunripustustarvikkeista>>

Kiinnitys on helppoa ja nopeaa.Kiinnitys on helppoa ja nopeaa.
Jos värillä on väliä, niin pohjakäsiteltyjä pinnoitettuja kiskoja saa myös maalattua. Jos värillä on väliä, niin pohjakäsiteltyjä pinnoitettuja kiskoja saa myös maalattua. 

Myös taulun korkeutta voi säätää

– Ripustuskoukun korkeutta voi säätää 1,5 metriä pitkässä vaijerissa ruuvattavan lukituksen avulla. Siksi vaijeria ei kannata lyhentää enempää kuin sen verran, ettei se näy taulun alareunasta. Lyhentäminen onnistuu ihan keittiösaksilla. Näin taulun korkeutta voi jatkossa vaihdella, Paananen neuvoo.

Vaijereita ja koukkuja myydään myös erikseen, joten kiskoon voi lisätä vaijerit useamman taulun ripustukseen. Yksi Mini-koukku kannattelee neljän kilon painon. Yksi Maxi-koukku kantaa 15 kiloa. Myös samaan vaijeriin voi ripustaa useammankin taulun koukkuja lisäämällä. Seinän asetelmaa suunniteltaessa on hyvä kuitenkin muistaa, että yhden kiskon kiinnitys kestää yhteensä 20 kilon painon, kun se on kiinnitetty oikein ja asianmukaisilla kiinnikkeillä huomioiden eri seinämateriaalien vaatimukset.

– Pisla Easy -ripustusjärjestelmä toimii parhaiten asennettuna koko huoneeseen. Pitkällä seinällä kaksi kiskoa voi asentaa kiinni toisiinsa, jolloin vaijereita voi liu’uttaa kiskolta toiselle. Jos kiskoa tarvitsee lyhentää, se onnistuu rautasahalla. Koska materiaali on alumiinia, onnistuu katkaisu vaivattomasti. Reunimmaiset kiinnikkeet kannattaa asentaa vierekkäin liitoskohdan molemmin puolin, niin kiskon jatkaminen onnistuu saumattomasti.

Tilaa ripustustarvikkeita verkkokaupasta >>

Saatavana erilaisia seinäkiskoja

Huoneen nurkkiin on saatavana kulmakappaleita, joilla liitoksen saa toteutettua siististi niin sisä- kuin ulkokulmiin, Paananen vinkkaa. Näin asennettuna seinäkiskot toimivat kattolistan korvikkeena, ja taulut ovat ripustettavissa joka puolelle huonetta ja luovat yhtenäisen kokonaisuuden.

Seinäkiskon lisäksi sarjaan kuuluu profiililtaan sirompi Pisla Easy -kattokisko, joka asennetaan kattoon seinän viereen. Se sopii myös tiloihin, joissa seinäkiskon käyttäminen ei jostain syystä ole mahdollista. Ikkunan eteen asennettu kattokisko sopii ripustuspaikaksi vaikkapa kukka-amppeleille. Näin kiskoon ripustettuja amppeleita voi siirrellä valon ja sisustuksen mukaan. Valkoisen kattokiskon kantokyky on 20 kiloa yhtä kiskoa kohden.

Nyt markkinoilla on peruskiskomallien lisäksi myös uusi malli Pisla Easy Micro Grip seinäkiskot. Uudet seinäkiskomallit ovat saatavilla kahden ja neljän metrin pakkauksissa. Micro Grip -malli sisältää uudet, tyylikkäät, pikalukitteiset koukut, jotka ovat erittäin helppokäyttöiset ja vankat. Yksi koukku kestää 20 kilon painon ja sen liikuttelu ja lukitus on todella helppoa painettavalla lukitusmekanismilla.

Suunniteltu toimimaan kaikenlaisissa kodeissa

Koska Pisla Easy -järjestelmä on suunniteltu toimimaan kaikenlaisissa kodeissa ja tiloissa sen kaikki osat ovat yhteensopivia keskenään. Kattavat lisävarusteet mahdollistavat käytön mukailun tilasta ja käyttökohteesta riippumatta. Valikoimaan kuuluu muun muassa on pitkiä vaijereita korkeisiin tiloihin ja vaihtuvissa näyttelyissä kätevät uutuudet; kiskoon kiinnitettävä teräsvaijeri, johon voi liittää kuvia ja kortteja pienillä magneeteilla sekä Info-kisko, johon kuvat voidaan kiinnittää vain työntämällä ne kiskon sisään.

Tilaa ripustustarvikkeita verkkokaupasta >>

Infokisko on erityisen suosittu lapsiperheissä sekä kerhoissa ja päiväkodeissa piirustusten ja askartelujen esillepanoon.Infokisko on erityisen suosittu lapsiperheissä sekä kerhoissa ja päiväkodeissa piirustusten ja askartelujen esillepanoon.
 
Päivitetty
7.7.2020