Nyt saat puhallusvillat helposti katollesi
Yhdellä lomakkeella puhallusvillatarjouspyyntö lähimmille urakoitsijoille

Kuten tiedetään, lämmin ilma nousee ylöspäin. Mikäli katto on huonosti eristetty, on lämpövuoto itsestäänselvyys. Katon kautta saattaa poistua jopa viidesosa kodin lämmöstä. Miksi siis heittää selvää rahaa hukkaan?

Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta. Samalla on helppo katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä samalla myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.

Jos katosta löytyy höyrynsulussa tai läpivienneissä vuotoja, tulee ne paikantaa. Huonokuntoinen lämmöneriste on parempi poistaa, sillä seasta voi löytyä esimerkiksi hiirenpesiä. Purueristeen päälle paloeristeeksi laitettu hiekka tai sekaeriste on myös parempi poistaa ennen lisälämmöneristystä.

Nyt se on helppoa: tarjouspyyntö lähimmille alueesi puhallusvillaurakoitsijoille

Puhallusvillan hankkiminen ja asentaminen on tehty helpoksi. Puhallusvillaa.fi-sivustolla tavoitat lähimmät urakoitsijasi koko Suomen kattavasta urakoitsijaverkostosta.

Klikkaa kuvaa siirtyäksesi Puhallusvillaa.fi-sivustolle.Klikkaa kuvaa siirtyäksesi Puhallusvillaa.fi-sivustolle.

ISOVER InsulSafe® sopii eristeeksi sekä uudis- että korjausrakentamiseen

Kotimainen, ISOVERin Hyvinkään ja Forssan tehtailla valmistama ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla on erinomainen valinta yläpohjan eristeeksi. Kyseessä on tehokas lämmöneriste, jota suositellaan käytettäväksi nimenomaan yläpohjien eristämiseen sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa. Eriste täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti.

ISOVERin puhallusvilla säästää luonnonvaroja, sillä sen raaka-aineesta on peräti 70 % kierrätyslasia

ISOVERin InsulSafe® Puhallusvillalla eristystyöt saadaan kerralla kuntoon, sillä tuotteen painumattomuuden vuoksi eristettä ei tarvitse lisätä rakennuksen eliniän aikana.

750_insusafe_koira_edut

InsulSafe® on paloturvallinen eriste, joka kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1. Tämä tarkoittaa, että eriste on palamatonta. Ja mikä parasta, A1-paloluokka saavutetaan ilman lisättyjä palonestoaineita, joten tuote sopii myös Joutsenmerkittyjen rakennusten lämmöneristeeksi.

ISOVER Tuulenohjain estää puhallusvillaa liikkumasta

ISOVER Tuulenohjain on tarkoitettu talojen yläpohjan räystäsalueelle asennettavan puhallusvillan liikkumisen estämiseksi. Tuulenohjain ohjaa tehokkaasti ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei pääse jäähdyttämään lämmöneristeen yläpintaa.

Viistoon katteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tehokkaasti tuiskulumen pääsyä eristeisiin. ISOVER Tuulenohjain soveltuu sekä k900 että k1200 kattotuolijaolle.

Lue lisää ja katso asennusohjeet

ISOVER Tuulenohjain.ISOVER Tuulenohjain.
 
Päivitetty
31.1.2019