• Etusivu
  • Talo

Nyt saat puhallusvillat helposti katollesi Yhdellä lomakkeella puhallusvillatarjouspyyntö lähimmille urakoitsijoille

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Päivitetty 31.01.2019
201811_55521.jpg

Klikkaa kuvaa siirtyäksesi Puhallusvillaa.fi-sivustolle.

Kuten tiedetään, lämmin ilma nousee ylöspäin. Mikäli katto on huonosti eristetty, on lämpövuoto itsestäänselvyys. Katon kautta saattaa poistua jopa viidesosa kodin lämmöstä. Miksi siis heittää selvää rahaa hukkaan?

Yläpohjan lisälämmöneristys on helppo tapa lisätä kodin energiatehokkuutta. Samalla on helppo katsastaa yläpohjan tila, sillä lisälämmöneristettä laitettaessa katolla on kuitenkin käytävä, jotta tietää vanhan eristeen paksuuden, tilan ja materiaalin. Kun katolle kiipeää, on hyvä samalla myös katsoa, ovatko lvi-putket kondenssieristettyjä.

Jos katosta löytyy höyrynsulussa tai läpivienneissä vuotoja, tulee ne paikantaa. Huonokuntoinen lämmöneriste on parempi poistaa, sillä seasta voi löytyä esimerkiksi hiirenpesiä. Purueristeen päälle paloeristeeksi laitettu hiekka tai sekaeriste on myös parempi poistaa ennen lisälämmöneristystä.

Nyt se on helppoa: tarjouspyyntö lähimmille alueesi puhallusvillaurakoitsijoille

Puhallusvillan hankkiminen ja asentaminen on tehty helpoksi. Puhallusvillaa.fi-sivustolla tavoitat lähimmät urakoitsijasi koko Suomen kattavasta urakoitsijaverkostosta.

ISOVER InsulSafe® sopii eristeeksi sekä uudis- että korjausrakentamiseen

Kotimainen, ISOVERin Hyvinkään ja Forssan tehtailla valmistama ISOVER InsulSafe® Puhallusvilla on erinomainen valinta yläpohjan eristeeksi. Kyseessä on tehokas lämmöneriste, jota suositellaan käytettäväksi nimenomaan yläpohjien eristämiseen sekä uusissa että vanhoissa rakennuksissa. Eriste täyttää kaikki ontelot, ehkäisee kylmäsiltoja ja laskeutuu tasaisesti.

ISOVERin puhallusvilla säästää luonnonvaroja, sillä sen raaka-aineesta on peräti 70 % kierrätyslasia

ISOVERin InsulSafe® Puhallusvillalla eristystyöt saadaan kerralla kuntoon, sillä tuotteen painumattomuuden vuoksi eristettä ei tarvitse lisätä rakennuksen eliniän aikana.

201811_55462.jpg

InsulSafe® on paloturvallinen eriste, joka kuuluu parhaaseen paloluokkaan A1. Tämä tarkoittaa, että eriste on palamatonta. Ja mikä parasta, A1-paloluokka saavutetaan ilman lisättyjä palonestoaineita, joten tuote sopii myös Joutsenmerkittyjen rakennusten lämmöneristeeksi.

ISOVER Tuulenohjain estää puhallusvillaa liikkumasta

ISOVER Tuulenohjain on tarkoitettu talojen yläpohjan räystäsalueelle asennettavan puhallusvillan liikkumisen estämiseksi. Tuulenohjain ohjaa tehokkaasti ilmavirtaukset yläpaarteen suuntaan. Tällöin lämmöneristeen eristyskyky paranee, koska tuuletusilma ei pääse jäähdyttämään lämmöneristeen yläpintaa.

Viistoon katteen suuntaisesti asennettu tuulenohjain estää myös tehokkaasti tuiskulumen pääsyä eristeisiin. ISOVER Tuulenohjain soveltuu sekä k900 että k1200 kattotuolijaolle.

Lue lisää ja katso asennusohjeet

ISOVER Tuulenohjain.
ISOVER Tuulenohjain.
Saint-Gobain Finland Oy / ISOVER
Talo
yläpohja
lämpöeristys
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

202010_67177.jpg
Mihin lasivillaeristeen vähähiilisyys perustuu?
ISOVER-eristeet valmistetaan kierrätyslasistaVähähiilisempi tulevaisuus, siihen kaikkien tulisi pyrkiä. ISOVER lasivillaa valmistava Saint-Gobain Finland haluaakin omalta osaltaan haastaa suomalaiset yritykset toimimaan yhdessä päämäärän saavuttamiseksi.ISOVERin turvalliset, tehokkaat sekä asumismukavuutta lisäävät eristeet on Suomessa valmistettuja ja Suomen oloihin suunniteltuja eristeitä, joissa on otettu huomioon myös tuotteen kierrätysmahdollisuus sekä tuotteen hiilijalanjälki. Eristeet valmistetaan jopa 70 prosenttisesti kierrätyslasista. ISOVER onkin näin Suomen suurin kierrätyslasin käyttäjä.
20202_62791.jpg
Optimoitu käsiteltävyys ja asennettavuus
ISOVER lanseeraa täysin uuden kevyiden rakennuseristeiden valikoiman. Yhteistyössä asentajien kanssa laitoimme asentajien kokeman laadun keskiöön ja optimoimme käsiteltävyyden ja asennettavuuden.
Jääpuikkoja omakotitalon räystäällä
Miksi jääpuikkoja roikkuu räystäällä?
Nuo kauniit ja kimaltavat luontoäidin luomukset, jääpuikot, voivat kertoa terävällä kielellään yläpohjan eristeongelmasta. Jääpuikot voivat olla merkki eristeiden riittämättömyydestä tai jostain rakennusfysikaalisesta ongelmasta. Olemattomat tuuletusraot eivät päästä kattoa tuulettumaan kunnolla, jolloin kosteus voi tiivistyä katon alapintaan. Yläpohjan vuosikymmenet palvelleet eristeet eivät enää vastaa nykynormeja, jolloin lämpö karkaa harakoille. Oikein suunniteltu rakenne pitää lämmön sisällä ja kosteuden poissa rakenteista.Antaa harakoiden hytistä katonharjalla.
20208_65452.jpg
Ullakkorakentamisen suosio kasvussa - tiedä tämä eristämisestä
Ullakkorakentamisen suosio vain kasvaa, kaupunkien tonttimaiden täyttyessä ja korkealuokkaisten kaupunkiasuntojen kysynnän lisääntyessä. Urakoitsijalle ullakkorakentaminen on varmasti yksi haasteellisimmista kohteista. Siksi on hyvä kiinnittää huomiota rakennusmateriaalien helppouteen – aika on rahaa ja laatu ratkaisee.
20173_48469.jpg
Ota kesämökki ympärivuotiseen käyttöön
Kesämökin aktiivisen käyttökauden pidentäminen alkukeväästä pitkälle syksyyn ja jopa talvikeleille asti onnistuu helposti lämmöneristämällä rakenteet tehokkailla polyuretaanieristeillä. Asennustyö hoituu nopeasti ilman erikoistyökaluja ja aiempaa kokemusta. Valmistunut rakenne pitää mökin lämpimänä viileillä keleillä eikä takan lämpö mene hukkaan.
201510_44553.jpg
Tehokas eriste seiniin ja kattoon
Finnfoamtoi markkinoille vuoden 2013 lopulla aivan uudenlaisen harmaan FF-EPS lämmöneristyslevyn. Uuden valmistusmenetelmän ansiosta erityisesti seinien sekä kattojen eristämiseen tarkoitettu ja suunniteltu FF-EPS tarjoaa tehokkaan eristysominaisuutensa lisäksi myös kustannustehokkaamman ratkaisun. Uusi teknologia mahdollistaa paremman lämmöneristyskyvyn suhteessa tiheyteen – näin syntyy parempi eristyskyky kevyemmillä levyillä.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton