Sisusta Liunen väliovilla ja viimeistele ne uutuuskarmeilla

Kotimaiset Liune-väliovet liukuvat seinän sisään ja tuovat lisätilaa 1-3 m² per ovi. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune soveltuu kaikkiin sisätiloihin, niin korjaus- kuin uudisrakentamiseenkin. Ovimallistossa on kymmeniä malleja, ja mahdollisuus myös personointiin. Kaikki värikartan värit ovat käytettävissä, tai oveen voidaan toteuttaa esimerkiksi valokuvasta oma kuva-aihe tai valita kuva Johanna Oraksen taideovimallistosta.

Tilojen tyylin voi nyt laittaa viimeistä piirtoa myöten täydelliseksi Liunen ovikarmeilla. Liunen oviin sopivat karmit on suunniteltu antamaan täydellinen esteettinen lopputulos.

Taide arjessa on sielulle juhlaa, Liune by Johanna Oras.Taide arjessa on sielulle juhlaa, Liune by Johanna Oras.

Karmimalleja on useita:

  • puusepän valmistamat sileät Liune karmit
  • kosteiden tilojen karmit
  • saunan vakiokarmit ovat haapaa
  • tammiviilupintaiset karmit
  • puuviilupintaiset karmit
  • lasiovien karmit

UUSI Karmitulpaton design -karmi: uudista tilasuunnittelu kerralla!

Liunen uudet designkarmit soveltuvat myös kosteisiin tiloihin. Näiden tyylikkäiden karmien erikoisuutena on karmitulpattomuus. Sileä, tasainen pinta on siis nyt mahdollista myös ovien karmeissa! Karmeihin voidaan myös upottaa valoefektejä, ja kaikki sävyvaihtoehdot ovat luonnollisesti valittavissa. Karmeilla on kymmenen vuoden rakennetakuu.

Liune-väliovi käy kodin kaikkiin tiloihin, ja karmeilla viimeistelet oviaukon täydelliseksi.Liune-väliovi käy kodin kaikkiin tiloihin, ja karmeilla viimeistelet oviaukon täydelliseksi.

UUSI Pintakarmit: ei enää pintalistoja!

Ne ovat eheät ja jättävät levytysreunat kerralla piiloon siten, että erillisiä pintalistoja ei tarvita. Näin eleetön ja yksinkertainen sisustustyyli on helppo toteuttaa myös oviaukoissa.

Tutustu ja ihastu!

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
16.11.2018