Sisusta Liunen väliovilla ja viimeistele ne karmeilla

Kotimaiset Liune-väliovet liukuvat seinän sisään ja tuovat lisätilaa 1-3 m² per ovi. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune soveltuu kaikkiin sisätiloihin, niin korjaus- kuin uudisrakentamiseenkin. Ovimallistossa on kymmeniä malleja, ja mahdollisuus myös personointiin. Kaikki värikartan värit ovat käytettävissä, tai oveen voidaan toteuttaa esimerkiksi valokuvasta oma kuva-aihe tai valita taideovimallistosta.

Lue lisää:
Esittelyssä taideovet ja taideovien taiteilijat: Lotta Sirén, Johanna Oras ja Nina Kellokoski >>

Taide arjessa on sielulle juhlaa, Liune by Johanna Oras.Taide arjessa on sielulle juhlaa, Liune by Johanna Oras.

Karmimalleja on useita:

Tilojen tyylin voi nyt laittaa viimeistä piirtoa myöten täydelliseksi Liunen ovikarmeilla. Liunen oviin sopivat karmit on suunniteltu antamaan täydellinen esteettinen lopputulos.
  • Sileät ja kauniit peruskarmit, jotka ovat Liunen toimituksissa vakiona, ellei muuta ole sovittu. Karmeihin suositellaan erillistä pintalistan asennusta, joka ei kuulu toimitukseen.
  • Sileät ja kauniit peruskarmit mustana, jotka voit vaihtaa toimitukseen.
  • Pintakarmit ovat kätevät ja sirot ja jättävät levytysreunat kerralla piiloon. Erillistä pintalistoitusta ei tarvita. Karmit ovat valmiiksi jiirissä.
  • Upeat Liunen lasioven karmin sävyt ovat valittavissa oven mukaan. Vakiona maalattu sileä valkoinen karmi.
  • Viilutetut ja sävytetyt karmit toimitetaan tilauksesta eri puuviiluilla ja sävyillä.
  • Kauniin klassinen tammiviilukarmi sopii yhdessä tammiviiluoven kanssa.
  • Pintalistaton karmimalli sisältää karmit ja kulmasuojat.
  • Saunan vakiokarmit ovat lämpöhaapaa. Karmeissa on vakiona huomioitu toisen puolen laatoituksen tuoma seinämäsyvyys. Muut mitat ja materiaalit kohteen mukaan.
  • Kostean tilan maalilla suojatut karmit roiskeettomaan tilaan.
  • Design karmit ovat käsittelemätöntä haapaa, mäntyä tai koivua.

Karmitulpaton design -karmi

Liunen designkarmit soveltuvat myös kosteisiin tiloihin. Näiden tyylikkäiden karmien erikoisuutena on karmitulpattomuus. Sileä, tasainen pinta on siis nyt mahdollista myös ovien karmeissa! Karmeihin voidaan myös upottaa valoefektejä, ja kaikki sävyvaihtoehdot ovat luonnollisesti valittavissa. Karmeilla on kymmenen vuoden rakennetakuu.

Liune-väliovi käy kodin kaikkiin tiloihin, ja karmeilla viimeistelet oviaukon täydelliseksi.Liune-väliovi käy kodin kaikkiin tiloihin, ja karmeilla viimeistelet oviaukon täydelliseksi.

Pintakarmit: ei enää pintalistoja

Ne ovat eheät ja jättävät levytysreunat kerralla piiloon siten, että erillisiä pintalistoja ei tarvita. Näin eleetön ja yksinkertainen sisustustyyli on helppo toteuttaa myös oviaukoissa.

Tutustu ja ihastu!

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
12.9.2022