• Etusivu
  • Sisustus

Sisusta Liunen väliovilla ja viimeistele ne karmeilla

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Aulis Lundell Oy
Päivitetty 12.09.2022
201811_55448.jpg

Taide arjessa on sielulle juhlaa, Liune by Johanna Oras.

Kotimaiset Liune-väliovet liukuvat seinän sisään ja tuovat lisätilaa 1-3 m² per ovi. Liunessa yhdistyvät arjen esteettömyys, pettämätön tekniikka ja tyylikäs ulkonäkö. Liune soveltuu kaikkiin sisätiloihin, niin korjaus- kuin uudisrakentamiseenkin. Ovimallistossa on kymmeniä malleja, ja mahdollisuus myös personointiin. Kaikki värikartan värit ovat käytettävissä, tai oveen voidaan toteuttaa esimerkiksi valokuvasta oma kuva-aihe tai valita taideovimallistosta.

Lue lisää:
Esittelyssä taideovet ja taideovien taiteilijat: Lotta Sirén, Johanna Oras ja Nina Kellokoski >>

Karmimalleja on useita:

Tilojen tyylin voi nyt laittaa viimeistä piirtoa myöten täydelliseksi Liunen ovikarmeilla. Liunen oviin sopivat karmit on suunniteltu antamaan täydellinen esteettinen lopputulos.

  • Sileät ja kauniit peruskarmit, jotka ovat Liunen toimituksissa vakiona, ellei muuta ole sovittu. Karmeihin suositellaan erillistä pintalistan asennusta, joka ei kuulu toimitukseen.
  • Sileät ja kauniit peruskarmit mustana, jotka voit vaihtaa toimitukseen.
  • Pintakarmit ovat kätevät ja sirot ja jättävät levytysreunat kerralla piiloon. Erillistä pintalistoitusta ei tarvita. Karmit ovat valmiiksi jiirissä.
  • Upeat Liunen lasioven karmin sävyt ovat valittavissa oven mukaan. Vakiona maalattu sileä valkoinen karmi.
  • Viilutetut ja sävytetyt karmit toimitetaan tilauksesta eri puuviiluilla ja sävyillä.
  • Kauniin klassinen tammiviilukarmi sopii yhdessä tammiviiluoven kanssa.
  • Pintalistaton karmimalli sisältää karmit ja kulmasuojat.
  • Saunan vakiokarmit ovat lämpöhaapaa. Karmeissa on vakiona huomioitu toisen puolen laatoituksen tuoma seinämäsyvyys. Muut mitat ja materiaalit kohteen mukaan.
  • Kostean tilan maalilla suojatut karmit roiskeettomaan tilaan.
  • Design karmit ovat käsittelemätöntä haapaa, mäntyä tai koivua.

Karmitulpaton design -karmi

Liunen designkarmit soveltuvat myös kosteisiin tiloihin. Näiden tyylikkäiden karmien erikoisuutena on karmitulpattomuus. Sileä, tasainen pinta on siis nyt mahdollista myös ovien karmeissa! Karmeihin voidaan myös upottaa valoefektejä, ja kaikki sävyvaihtoehdot ovat luonnollisesti valittavissa. Karmeilla on kymmenen vuoden rakennetakuu.

Liune-väliovi käy kodin kaikkiin tiloihin, ja karmeilla viimeistelet oviaukon täydelliseksi.
Liune-väliovi käy kodin kaikkiin tiloihin, ja karmeilla viimeistelet oviaukon täydelliseksi.

Pintakarmit: ei enää pintalistoja

Ne ovat eheät ja jättävät levytysreunat kerralla piiloon siten, että erillisiä pintalistoja ei tarvita. Näin eleetön ja yksinkertainen sisustustyyli on helppo toteuttaa myös oviaukoissa.

Tutustu ja ihastu!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Aulis Lundell Oy
Sisustus
väliovi
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

suurista talon ikkunoista näkee ulos vehreään metsään. sisällä sisustus vaaleaa puuta ja valkoinen sohva. Sisällä on paljon myös viherkasveja
Sisustuksen uusi aalto vuonna 2024 – Biofilinen suunnittelu
Vuosi 2024 on täällä, ja se tuo mukanaan uusia tuulia sisustuksen maailmaan. Kotimme ovat paikkoja, joissa vietämme suuren osan ajastamme, ja sisustustrendit heijastavat yhä enemmän henkilökohtaisia arvojamme ja elämäntapaamme. Tänä vuonna trendit kutsuvat meitä luomaan tiloja, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös tuntuvat hyvältä sekä vievät meidät takaisin luonnon pariin.
20227_78914.jpg
Tule asuntomessuille tutustumaan erilaisiin oviratkaisuihin
Moduulirakentaminen on erottamaton osa tulevaisuuden asuinrakentamista ja Liune on osana Lundell X MOD moduulikonseptia. Teräsmoduulit tuodaan toistamiseen asuntomessuille suuren yleisön eteen. Löydät Liunen ja X MOD kohteen rannan tuntumasta Ua5.
20227_79105.jpg
Kolme ratkaisua tilaongelmiin
Mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Seinän sisään liukuvia Liune-ovia käytetään kasvavissa määrin vakioratkaisuna uudis- ja korjausrakentamisessa. Kun ovi liukuu piiloon seinän sisään, jää koko seinäpinta vapaaksi sisustukselle, eikä kääntyviä ovia tarvitse väistellä.Esittelemme nyt kolme tälle ajalle tyypillistä tapausta, jossa korjausrakennusprojektin yhteydessä asennettava Liune-ovi vapauttaa tilaa viihtyisälle asumiselle ja toimivalle arjelle.
20225_78281.jpg
Kaikki ovet eivät eristä ääntä, vaikka aistiesteetön koti kaipaa juuri sitä
Aistiesteettömyys tarjoaa etuja jokaiselle kodissaan viihtyvälle. Kotiin palatessasi haluat varmasti, että aistisi saavat levätä ja nauttia ympäristöstäsi. Onko kotisi ulkoasu miellyttävä katsella, rauhoittava kuunnella ja miellyttävä haistaa? Tunnetko olon turvalliseksi ja mukavaksi kodissasi? Kaikki nämä tekijät kuvaavat aistiesteettömyyttä. Tässä artikkelissa tarkastelemme ovien merkitystä aistiesteettömyyteen erityisesti äänieristyksen näkökulmasta.
20188_54402.jpg
Mihin rakennuksien väliseinissä ylipäänsä tarvitaan kääntyvää ovea?
Liune on uusi väliovistandardi, joka helpottaa tilan suunnittelua ja sisustamista. Asumisen tarpeet ovat eriytymässä. Enää ei ole oikeaa asumisen käsitystä, joka sopisi kaikkiin asumistilanteisiin. Tilaa tarvitaan asuntoihin, sillä ne pienenevät joka vuosi ja asukkailla on vuosi vuodelta vähemmän tilaa itselleen. Vaihtamalla asunnon kaikki väliovet i -oviksi, L-ovien tilalle saadaan vapautettua seinä- ja lattiatilan kodin asukkaiden käyttöön.Hyvä ja toimiva asunto vaatii hyvän suunnittelun. Asunnon viihtyvyyteen vaikuttaa väljyyden tuntu, valoisuus, värit ja materiaalit sekä tilan kalustettavuus. Tutkimustenkin mukaan kaikki arvostavat väljää tilaa. Tärkeää toimivalle asunnolle pitkällä aikavälillä on muunneltavuus eri elämäntilanteisiin.
20111_23959.jpg
Fonda Universal
Fonda Universal-perusmuurilevyä käytetään betoni- ja harkkorakenteisissa perusmuureissa vedeneristeenä. Universal on vesitiivis ja luonnonystävällinen polypropyleenilevy, joka estää kosteuden tunkeutumisen sokkeliin. Samalla sen nystyräkuviointi jättää levyn ja seinän väliin riittävän ilmaraon, jonka ansiosta sisäpuolelta tuleva kosteus tiivistyy levyyn ja valuu sitä pitkin alas salaojiin. Materiaali on joustavaa ja se kestää suurimmankin maanpaineen. Asennus sujuu myös alhaisissa lämpötiloissa. Ainutlaatuinen urakuviointi helpottaa levyn leikkaamista sekä muotoilemista kulmissa ja reunoissa. Universal-eristejärjestelmälle on myönnetty VTT:n sertifikaatti.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton