Ratkaisu imuroimisen ikuiseen ongelmaan

Imurointi on meille kaikille tuttua puuhaa. Moni ei kuitenkaan tule ajatelleeksi, miten suuri vaikutus imurityypillä on siivoukseen ja sen lopputulokseen. Kun poistoilma johdetaan ulos talosta, ei pölyä jää leijailemaan huonetiloihin. Keskuspölynimurilla kodin ilmanlaatu on selvästi puhtaampi sekä pölyn määrä vähäisempi.
 

Tiesitkö tämän keskuspölynimurista? - Katso video!

Puhtaampi koti

Imuroinnin jälkeen yleinen ongelma on heikko ilmanlaatu. Perinteisen imurin puhaltama poistoilma palauttaa hienojakoista pölyä takaisin huonetilaan, joka tuo mukanaan usein myös varsin tunkkaista hajua. Lisäksi perässä vedettävän imurin puhallus nostattaa kalusteiden päällä olevaa pölyä ilmaan. Siivoustulos ei näin ole paras mahdollinen.

Keskuspölynimuri tarjoaa useita etuja verrattuna perinteiseen imuriin. Siinä "likainen" ilma johdetaan pois asuintiloista suoraan ulos rakennuksesta tehokkaan suodattimen läpi tai keskusyksikön pölypussiin mallin tekniikasta riippuen. Huoneilma on tällöin imuroinnin jälkeen puhdas ja raikas.
 

Keskuspölynimurit poistavat tehokkaasti terveydelle haitallista mikropölyä.

Keskuspölynimurilla siivousta helpottaa myös se, että työ sujuu kevyesti ilman perässä vedettävää imuria. Letku kiinnittetään seinän imurasiaan, jonka jälkeen imuri on heti käyttövalmis.

Keskuspölynimurilla siivous on mielekästä, myös muille perheen jäsenille, sillä siitä ei synny meluhaittaa. Lähes äänetön keskuspölynimuri on lisäksi teholtaan noin kaksi kertaa perinteistä imuria tehokkaampi, jolloin pinnat tulevat kerralla puhtaiksi ja työ käy nopeasti.

Mallit jokaiseen kotiin

Keskusimureita on asennettu uusiin omakotitaloihin jo 30 vuoden ajan. Markkinoilla olevista imurimerkeistä kotimainen Puzer tarjoaa laajimman malliston:

  • Puzer Aino on tehokkain laite Puzer-imureiden mallivalikoimassa, jonka teho riittää mainiosti suuriinkin koteihin.
  • Puzer Eeva2 pieni mutta tehokas keskuspölynimuri sekä pieniin että keskisuuriin koteihin.
  • Puzer Easy2 on kehitetty erityisesti kerros- ja rivitaloasuntoja tai saneerauskohteita varten. Poistoilma ohjautuu allergiasuodattimen läpi asennustilaan, jolloin erillistä poistoilmanputkea ei tarvita.

  • Puzer Oiva perinteinen ja tehokas säiliöimuri, joka on markkinoiden helpoin keskuspölynimuri asentaa.

Asennus hoituu helposti

Puzer-keskuspölynimurit ovat helposti asennettavissa myös vanhempaan taloon tai asuntoon. Asennus 1-tasoiseen puurunkoiseen taloon on lähes yhtä helppoa kuin uuteenkin rakennukseen. Puzerin kehittämä Ø42 mm putkisto sopii useimpien seinärakenteiden väliin ilman että seinärakenteita tarvitsee purkaa.

Puzer Eeva2 ja Easy2-mallit ovat erityisen soveltuvia jälkiasennuksiin kompaktin kokonsa takia. Lisäksi ne ovat varustettuja pölypussilla, joten ne voidaan hyvin asentaa asuintilojen puolelle; kodinhoitohuoneeseen, siivouskomeroon tai jopa wc-tilaan tai vaatehuoneeseen. Koko järjestelmän asentamiseen kuluu aikaa vain muutama tunti, eikä se häiritse asumista.

Haluan lisätietoa

Puzer keskuspölynimurin suunnittelupalvelu on veloitukseton. Palvelu auttaa sinua toteuttamaan taloosi parhaiten sopivan keskuspölynimuriratkaisun. Jätä yhteydenottopyyntö niin kerromme lisää!

 
Päivitetty
23.7.2020