Joustava älylukko on lapsiperheiden turvallinen valinta

Avaimettomuus tekee arjesta sujuvampaa. Älylukon toiminnan voi räätälöidä oman perheen tarpeiden mukaan ja se mahdollistaa paitsi kodin lukituksen myös kulun hallinnan ja seuraamisen. Voit luottaa, että sinulle arvokkaat asiat ovat aina turvassa oletpa kotona, töissä tai lomalla. Yale Doorman on asennettavissa niin vanhoihin kuin uusiin oviin.

Kodin turvallisuus huipputasolla

Yale Doorman -älylukko on monen Porin asuntomessualueelle 2018 rakennetun talon valinta. Upeaan, joen rannalla sijaitsevaan Villa Poijuun muutti messujen jälkeen kolmilapsinen perhe.

yale-doorman-528x710

Koti on suunniteltu toimimaan lapsiperhearjessa ja joustava älylukitus on tärkeä osa sitä. Yale Doormanin tuomat mahdollisuudet yksinkertaistavat arkielämää. Älylukon edut ovat kiistattomat; kulkeminen helpottuu, ei enää hukkaan menneiden avainten etsimistä tai unohdettuja kotiavaimia.


Oven avaustavaksi voi valita koodin, kulkutunnisteen, mobiilisovelluksen tai vaikka kaikki. Kulkutunnisteella oven avaaminen sujuu helposti pieneltäkin lapselta, jolle avaimen käyttö mekaanisessa lukossa voisi olla hankalaa. Aikuisilla taas on avaimet aina saatavilla, kun kotiin pääsee koodilla. Villa Poijussa kulkutunnistelätkät ovat käytössä lapsilla. Aikuiset avaavat ovet koodilla.

Ei huolta hukatusta avaimesta

Kulkutunnisteen jouduttua hukkaan, oven voi avata etänä mobiilisovelluksen avulla, jolloin lasten ei tarvitse jäädä ulos odottamaan oven avaajaa. Ovi myös lukittuu automaattisesti sen sulkeuduttua. Kadonneen kulkutunnisteen voi poistaa käytöstä välittömästi ja uusi kulkutunniste on helppo ohjelmoida itse.

Villa Poijussa Yale Doorman on käytössä kolmessa ovessa, päätalossa ja autotallissa. Jokainen ovi voidaan avata samalla elektronisella avaimella, mikä lisää käyttömukavuutta entisestään.

Tutustu älykkääseen kotiin

asuntomessukohde_28_pori
yale-doorman-alylukko-avausmahdollisuudet-985x414

Helpota kulkua vapaa-ajanasuntoon

Yale Doorman on erinomainen lukitusratkaisu myös mökkeihin ja vapaa-ajanasuntoihin, joissa saattaa toisinaan lomailla muitakin kuin asunnon tai avaimen haltija.

Älykäs lukitusjärjestelmä tekee ovien avaamisesta joustavampaa. Sen myötä ei enää tarvitse sopia erikseen, mistä avain on noudettavissa. Avauskoodin voi toimittaa esimerkiksi tekstiviestillä. Lomailijat voivat myös liikkua omien aikataulujensa mukaan. Kenenkään ei tarvitse jäädä mökkiin avaamaan ovia, eikä oven avaamisen takia tarvita tarkkoja suunnitelmia menemisille ja tulemisille.

Kulkukoodit ja tunnisteet voidaan ajastaa olemaan voimassa vain tietyn ajan ja niitä voi hallinnoida helposti etänä.

Löydä lähin jälleenmyyjä
 
Julkaistu
19.11.2018