Mittatilausportaat kotiin

Usein kuulee sanottavan, ettei meille voi tehdä porrasta. Lappiportaat valmistetaan aina mittatilaustyönä kohteen mukaan, haasteelliseksi koettavat kohteetkin hoituvat, kun mitoituksellisesti kohde valmistetaan huomioiden kohteen haasteet.

Yleisimmin nämä haasteellisien kohteiden valinnat ovat lähinnä asennukseen vaikuttavia asioita. Portaat toimitetaan kohteeseen osina, askelmat liitetään sivujohteisiin kasattaessa portaita. Tarvittaessa portaat kasataan osittain yläkerrassa tai jopa porrasaukossa ellei tilaa ympärillä ole riittävästi käytössä. Portaisiin on saatavissa tarvittaessa asennuspalvelu.

Mitä porraskokonaisuuteen sisältyy?

Porraskokonaisuuteen sisältyy sivujohteet, askelmat ja tarvittavat kaidevarusteet. Tehtaan myynti ja suunnittelu valitsevat kohteen rakenteelliset yksityiskohdat ja muut tekniset vaihtoehdot, jotka on mahdollista kasata tarvittaessa haastavaankin porrastilaan.

Saadaksesi kohteesta tarjouksen voit soittaa myyjälle tai laittaa tarjouspyynnön sähköisesti. Asiakkaan ei tarvitse osata kertoa kuinka porras tilaan valmistetaan, riittää kun saadaan kohteesta muutama mitta, joiden mukaan porras suunnitellaan valmistajan toimesta tilaan soveltuvaksi. Ammattinsa osaavat myyjät osaavat hahmottaa porrastilan jo muutaman kysymyksen jälkeen.

Tarjouspyynnön voi jättää sähköisesti tai toimittamalla kohteen mittatiedot myyjälle. Tiedot voi ilmoittaa myös soittamalla myyjälle.

Kysyvä ei tieltä eksy, Lappiportaan myyjät palvelevat mielellään kaikissa porrashankinnan vaiheissa. Mitä varhaisemmin ollaan liikkeellä, sen paremmin voidaan huomioida kohteen erityispiirteet.

Mitä mittoja tarvitaan?

Porrastarjouksen laatiminen lähtee liikkeelle porrastilasta; Portaan malli L, U, tasollinen tai suora porras.

Kohteesta mitataan:

  • Kerroskorkeus, korkeus alakerran lattiasta yläkerran valmiiseen lattiapintaan
  • Porrasaukon / porrastilan leveys ja syvyys lähtökerroksessa ja 2. kerroksessa
  • Kiertosuunta alakerrasta katsottuna, käännytäänkö portaissa vasemmalle vai oikealle, kun porrasta lähdetään nousemaan yläkertaan

Kun kohteeseen tehdään laajempaa remonttia ja porrastilaa muutetaan, Lappiportaan myyjät auttaa tilantarpeen hahmottamisessa. Pienillä tilamuutoksilla ja harkitulla portaan suunnittelulla saadaan toimivat porrasratkaisut.

Pienen tilan parvelle tai muihin toissijaisiin tiloihin johtavia portaita voi tilata helposti verkkokaupasta.

Osta portaita verkkokaupasta

U-mallinen satulaporras.U-mallinen satulaporras.

Ei ole väliä onko uudis- vai remonttikohde

Tuotteena porras saneerauskohteeseen ei yleensä poikkea oleellisesti uudisrakennuksen portaasta. Kun porrasvalmistajaan ollaan yhteydessä riittävän aikaisessa vaiheessa, saa rakentaja oikeat mitoitusohjeet porrasaukon rakentamiseen. Parhaimmillaan kapea ja pimeä kuilu muuttuu avonaiseksi kauniiksi tilaksi, jonka kruunaa näyttävät Lappiportaat.

Tutustu Black Friday -tarjouksiin >>

Haluan lisätietoa


 
Päivitetty
12.11.2018