Onko näistä joku uusi kiukaasi?

Onko se puu- vai sähkökiuas, lauteisiin, lattialle vai seinälle asennettava? Muista, että puukiukaan voit vaihtaa itse, mutta sähkökiukaan kytkentä vaatii sähköasentajaa.

Kaikki Mondex-kiukaat nyt jopa -25 %.

Lisäksi saat rahdin kaupan päälle!


Saatavilla kolme messupoistokiuasta. Katso messukiukaat artikkelin lopusta.
Nimetön-5

Tahko on edullinen ja näyttävä lattiakiuas

Tässä kiukaassa yhdistyy korkea suomalainen laatu sekä edullinen hinta.
Tahko on helppo ja tyylikäs valinta kun haluat saunoa monipuolisissa löylyissä edullisesti. Saat kiukaasta pehmeästä aina ärhäkkäämpiin löylyihin – jokaiselle saunojalle sopivat löylyt.

Kiuas on myös optimaalisen kokoinen eikä vie saunasta isoa tilaa, joten se on helppo asentaa myös pienempiinkin saunoihin. Valitse itsellesi sopivin kiukaan väri ja koko!

Tahko on saatavilla teräksen värisenä ja mustana, sekä mekaanisella (Tahko M) tai elektronisella erillisohjauksella (Tahko E). (Tekniset tiedot sekä asennus- ja käyttöohjeet)

KAMPANJA: TAHKO alk. 259 €


Osta Tahko täältä >>

tahko

Klapin 70 kg kivimassa varaa lämpöä

Upea pyöreä muotoilu, loistava hyötysuhde, 70 kg kivimassa sekä aukotettu ulkovaippa takaavat, että Mondex Klapista irtoaa taatusti monipuolisesti löylyä jokaisen saunojan makuun.

Suuren kivimäärän ansiosta lämpö varautuu kivimassaan, jolloin kiukaasta saa löylyjä myös pesän sammuttua ja lämpö kuivaa saunatilan tehokkaasti löylyttelyn päätteeksi.

Ainutlaatuinen vedonsäätötekniikka ja tehokas kolmikanavainen polttotekniikka lämmittää kiukaan nopeasti päästöt huomioiden.

Klapia on saatavilla mustana sekä teräksen värisenä. Hormiliitäntä löytyy sekä kiukaan päältä että takaa. (Tekniset tiedot sekä asennus- ja käyttöohjeet)

KAMPANJA: KLAPI alk. 620 €


Osta Klapi täältä >>

klapi teras

Kaira – näyttävä lattiakiuas myös upotettavana

Mondex Kaira on monipuolinen lattiakiuas. Kiukaan voi jättää seisomaan vapaana tai upottaa lauteisiin ilman erillisiä lisävarusteita. Upotettuna kiuas ei jätä edes lauteisiin tulevaa aukkoa näkyviin ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta. Kiukaan mukana toimitettavat palosuojaputket mahdollistavat Kairan upottamisen lähelle lauderakennetta, jolloin suojaetäisyys on vain 4 mm!

Kairan älykäs ohjauselektroniikka tunnistaa saunasi ensimmäisellä käyttökerralla ja oppii ylläpitämään tilan lämpöä optimaalisesti. Ohjaimen voit sijoittaa saunatilaan, pukuhuoneeseen tai vaikka valokytkinrasiaan. Pieni ja huomaamaton lämpötila-anturi mittaa lämmön laudeseinältä. Näin lämpötila on juuri sopiva, kun istut nauttimaan kiukaan löylyistä.

Upotettuna kiukaan kivimäärä on 60 kg ja vapaana seisovana 100 kg. Kiukaan voit valita teräksen värisenä tai mustana. Saatavana kaksi kokoa : 6,6 kW ja 9,0 kW. (Tekniset tiedot sekä asennus- ja käyttöohjeet)

Kaira voidaan asentaa lauteisiin ilman upotuskaulusta pienellä suojaetäisyydellä.Kaira voidaan asentaa lauteisiin ilman upotuskaulusta pienellä suojaetäisyydellä.

Halutessasi voit täydentää kiuasta suojakaiteella. (Lisävaruste, myydään erikseen.)

Suojakaide koostuu kolmesta osasta, joten saat juuri sinun kohteeseesi sopivimman pituuden.Suojakaide koostuu kolmesta osasta, joten saat juuri sinun kohteeseesi sopivimman pituuden.
Kiukaan mukana toimitettavat palosuojaputket (1. ja 3. kuva) mahdollistavat kiukaan upottamisen lauteisiin.Kiukaan mukana toimitettavat palosuojaputket (1. ja 3. kuva) mahdollistavat kiukaan upottamisen lauteisiin.

KAMPANJA: KAIRA alk. 581 €


Osta Kaira täältä >>

UUTUUS: Kymi

Mondexin uutuus, Kymi, hurmaa graafisella linjakkuudellaan. 30 kg:n kivimassa sitoo hyvin lämpöä ja jakaa sitä tasaisesti varmistaen täydellisen saunanautinnon. Kymiä on saatavilla kahdessa värissä, sekä teräksisenä että mustana ja kahdessa eri teholuokassa. Valitse mekaaninen säädin, jonka kätisyys on vaihdettavissa.

KAMPANJA: KYMI alk. 299 €

Mallia löytyy lisäksi yksi messujen esittelykappale. Katso tarkemmat tiedot artikkelin lopusta.


Osta Kymi täältä >>

Musta_Kymi_2_nettisivulle

Teno – paranna löylyjä merkittävästi

Vaikka et tekisi saunassa muuta remonttia, pelkällä kiukaan vaihdolla saat huomattavasti paremmat löylyt. Tässä kiukaassa on reilusti kiviä, 40 kg, eli kaksinkertainen määrä perinteisiin seinäkiukaisiin verrattuna.

Teno-kiukaan avoin rakenne takaa myös sen, että jalat eivät palele. Spiraalivastukset lämmittävät kiukaan tehokkaammin; suoriin vastuksiin verrattuna spiraalissa on enemmän pinta-alaa siirtämään lämpöä vastuksista kiviin. Kiuas on siis nopeasti lämmin!

teno m ja e

Teno-kiuasta on saatavana mekaanisella (Teno M) sekä elektronisella erillisohjauksella (Teno E). Kaksi tehoa: 6,6 kW sekä 9,0 kW sekä kaksi väriä: musta ja teräs. (Tekniset tiedot sekä asennus- ja käyttöohjeet.)

Erillisen elektronisen ohjauksen ansiosta (Teno E) kiukaan voi upottaa myös lauderakenteisiin jolloin kiuas vie todella pienen tilan saunatilasta. Lattia jää vapaaksi helpottaen siivousta. Upotuskaulus myydään erikseeen.

KAMPANJA: TENO alk. 312 €

Mallia löytyy lisäksi yksi messujen esittelykappale. Katso tarkemmat tiedot artikkelin lopusta.


Osta Teno täältä >>

Nurkkaan asennettava sähkökiuas Mondex Aura

Erillisellä ohjauskeskuksella varustettu uutuuskiuas asennetaan nurkkaan. Kiuas voidaan upottaa myös lauteisiin erikseen myytävän upotuskauluksen avulla. Aura on saatavissa sekä mustana että teräksen värisenä.

Aura on ennakkomyynnissä, toimitukset alkavat toukokuussa.

  • Saatavissa kaksi eri tehoa 6,6 kW ja 9,0 kW
  • Saunan koko: 6,6kW: 6-9m³, 9,0kW: 8-15m³
  • kivimäärä: 70 kg
  • Korkeus: 101 cm
  • Leveys: 40 cm seinällä / 43 cm edestä
  • Syvyys: 31 cm
  • Värit musta ja teräs
2017_04_04_Mondex_0266

KAMPANJA: AURA alk. 630 €

Mallia löytyy lisäksi yksi messujen esittelykappale. Katso tarkemmat tiedot artikkelin lopusta.

Messupoistoina kolme kiuasta

Messujen esittelykappaleina toimineet kiukaat myydään messupoistohintaan. Jokaista kiuasta on vain yksi kappale. Pakkaukset ovat avattuja, mutta kiukaat ovat käyttämättömiä ja vastaavat sisällöltään avaamattomia pakkauksia. Kiukaat ovat noudettavissa Porista. Toimitettuina hintoihin lisätään toimitusmaksu.

KYMI M 6 kW, väri: teräs 233 € (ovh. 425 €)
TENO M 6,6 kW, väri: teräs 245 € (ovh. 445€)
AURA E 6,6 kW, väri:musta 505 € (ovh. 900€)

Messupoistokiukaita voit ostaa vain soittamalla: 040 716 1916 / Ville Somero, Rakentaja.fi-verkkokauppa


KATSO KAIKKI MALLIT JA TILAA TÄÄLTÄ >>


Kampanjahinnat voimassa 17.11.2019 saakka.

 
Päivitetty
4.11.2019