Sadevesi hallitusti pois katolta

Toimiva katto koostuu tiiviistä katemateriaalista, laadukkaasta sadevesijärjestelmästä sekä luotettavista kattoturvatuotteista. Sadeveden poistuessa hallitusti katolta sadevesiviemäreihin pysyvät yläpohja, perustukset ja ulkoseinät kuivina. Näin talo kestää pitkään ja on terveellinen asua. Myös kattohuoltoihin liittyvät työt on voitava suorittaa turvallisesti edellyttäen asianmukaisia tikkaita sekä kulkusiltoja.

Laadukas sadevesijärjestelmä palvelee taloa pitkään ja luotettavasti.Laadukas sadevesijärjestelmä palvelee taloa pitkään ja luotettavasti.

Kestävä ja pitkäikäinen talo

Rakennus joutuu toistuvasti sateiden armoille. Mikäli katolta valuva vesi vuotaa yli tai läpi kuorusta, aiheutuu siitä lähes poikkeuksetta vaurioita rakenteisiin. Ajan saatossa talon rakenteisiin päässyt kosteus alkaa muodostamaan hometta, joka vaikuttaa myös asukkaiden terveyteen.

Laadukas sadevesijärjestelmä on keskeisessä roolissa, kun puhutaan pitkäikäisestä rakennuksesta. Sadevesikourujen ja syöksyjen on kestettävä kovaa rasitusta niin kosteuden, tuulen kuin lämpötilavaihteluidenkin osalta aina paukkupakkasista paahtavaan helteeseen. Materiaalilta vaaditaan tällöin ominaisuuksia, jotka on suunniteltu pohjoisen ankariin olosuhteisiin.

Onko katollasi turvallista liikkua?

Vesikaton tarkistukset ja huollot edellyttävät säännöllisiä käyntejä katolla. Niiden turvallinen suorittaminen vaatii asianmukaiset ja luotettavat reitit, jotta vältytään henkilövahingoilta. Turvallisen kulun järjestäminen on aina rakennuksen omistajan vastuulla. Seinä- ja lapetikkaiden kuten kattosiltojenkin osalta laadusta ei tule tinkiä, sillä vain kestävistä osista rakennetut kattoturvajärjestelmät toimivat pitkään kuten on suunniteltu.

Kattoturvallisuuden varmistaminen on rakennuksen omistajan vastuulla.Kattoturvallisuuden varmistaminen on rakennuksen omistajan vastuulla.

Valitse kunnon sadevesijärjestelmä

Piristeel Oy on Suomen johtava sadevesijärjestelmien, tikkaiden ja kattoturvatuotteiden valmistaja. Pisko-tuotteet valmistetaan pitkät perinteet omaavin perheyrityksen arvoin. Tuotteet ovat suunniteltu siten, että niiden asennus on helppoa ja turvallista, sekä elinkaari on pitkä ja soveltuvuus Skandinaavisiin vaativiin olosuhteisiin erinomainen. Pisko-tuotteiden testausta tehdään useammin kuin standardit vaativat ja ne ylittävätkin vaatimukset reilusti ja kunnon varmuuskertoimella.

Kaikilla Pisko-lapetikkailla ja kattosilloilla ja niiden kiinnikkeillä on CE-merkintä. Sadevesijärjestelmien osalta tarjolla on markkinoiden laajin valikoima niin mallien kuin värivalikoimankin osalta. Pisko tuotteet valmistetaan lähes kokonaan kotimaisista raaka-aineista ja 100% kotimaisella työvoimalla. Pisko sadevesijärjestelmillä ja kattoturvatuotteilla on 50 vuoden tekninen takuu.

Laita kattosi kuntoon:

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Päivitetty
8.11.2018