• Etusivu
  • Talo

Enemmän lämpöä talveen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Lumon Suomi Oy
Päivitetty 27.11.2023
Lumon_talvi

© Lumon

Lasita terassi talvella, niin saat enemmän etuja! Lumon tarjoaa yli 2 000 euron ostoksesta 250 euron etukoodin verkkokauppaansa. Hyödynnä erinomainen etu, koska juuri nyt on loistava hetki hankkia terassilasitus. Tässä on kolme hyvää syytä.

Tutustu kampanjaan >>

1. Enemmän suojaa

Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvessa on yksi suuri etu: talviasennus suojaa pihaa. Jäisessä maassa pensaat, perannat ja nurmikko pysyvät kunnossa, kun lasiterassia asennetaan. Kevään voi ottaa vastaan paljon aikaisemmin lasiterassilla ja ihailla, kuinka kasvit ja kukat puhkeavat kukkaan.

2. Enemmän joustavuutta

Talvella asennustyöt sujuvat nopeammin, kun muu rakentaminen elää hiljaiseloa. Asentajien aikatauluista voi neuvotella joustavammin. Myös viranomaiset hoitavat mahdollisesti tarvittavat luvat sujuvammin. Lupaprosessin nopeuteen ei voi itse juurikaan vaikuttaa – paitsi välttämällä rakentamisen ruuhka-aikoja.

3. Enemmän kevättä

Kevät saapuu lasiterassille aikaisemmin. Siellä voi nauttia kevään ensimmäisistä auringonsäteistä yksin tai ystävien kanssa. Kasvien istutuspuuhat voi myös aloittaa hyvissä ajoin, vaikka ulkona maa olisi vielä jäässä. Terassi kannattaa lasittaa ja sisustaa valmiiksi tulevaa kautta varten, mutta sitä voi myös hyödyntää talvisin viileänä säilytystilana tai varastona.

Lataa Terassilasituksen ostajanopas

Valtaosa terassilaseista asennetaan keväällä ja kesällä, mutta työn voi yhtä lailla tehdä talvella! Talviasennuksen ansiosta pääset nauttimaan keväästä heti ensimmäisten auringonsäteiden myötä. Lue oppaasta asiantuntijan vinkit talviasennukseen ja opi mm. miksi terassilasit kannattaa asentaa talvella ja mitä hyötyä talviasennuksesta ylipäätään on.

Terassilasituksen hinta – Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat: mm. terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Siksi lasiterassin tarkkaa hintaa on mahdoton sanoa tutustumatta kohteeseen. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Terassilasituksen hankinta voi tuntua kertainvestointina suurelta. Säästössä ei kuitenkaan tarvitse olla koko summaa. Terassin voi hankkia myös osamaksulla – aivan kuten minkä tahansa huonekalun tai kodinkoneen. Lasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa.

Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö

Antamasi tiedot välitetään artikkelissa mainitulle yritykselle jatkokäsittelyyn.

Lumon Suomi Oy
Talo
lasitukset
julkisivu
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20191_56079.jpg
Älä tyydy nauttimaan kevään tulosta sisätiloista käsin
Päivät ovat aina vain pidempiä ja valoisampia. Aurinkokin näyttäytyy tuoden kevään tuntua. Näistä kevään ensimmäisistä auringonsäteistä nauttiminen onnistuu parhaiten lasitetun terassin tai parvekkeen suojissa. Älä siis tyydy nauttimaan kevään tulosta sisätiloista käsin, vaan ota varaslähtö terassikauteen ja lasita terassisi jo talvella.
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20073_4051.jpg
Avautuva Lumon lasiseinä tuo uusia ideoita ulko- ja sisätiloihin
Lumon lasiseinä luo uusia mahdollisuuksia muunnella tiloja ja niiden käyttötarkoitusta. Sillä voidaan jakaa ja laajentaa ravintola- ja liiketiloja sekä muita tiloja, joissa vaaditaan helppoa muunneltavuutta. Kokonaan sivuun käännettynä lasit vievät vähän tilaa. Tyylikäs ulkonäkö istuu hyvin ympäröivään arkkitehtuuriin.
20223_77206.jpg
Valmistaudu kesän maalausprojekteihin: vinkit ulkomaalaukseen sekä terassin käsittelyyn
Pitkän talven jälkeen ajatukset siirtyvät vähitellen kohti kevättä ja ennen kaikkea kesää. Viherpeukaloiden kämmenet ovat syyhynneet jo pitkään kukkaluetteloja silmäiltäessä. Kesään kuuluu auttamattomasti viihtyisä oleskelu pihalla auringosta ja lempeästä kesäsäästä nauttien. Muistathan, että kevät ja kesä ovat myös huoltotöiden aikaa.
20216_71397.jpg
Mielenkiintoisia tiilijulkisivuja asuntomessuilla
Tiili on julkisivuratkaisuna perinteikäs, mutta ilmeeltään moderni. Uusia värejä, pintoja ja muotoja tulee markkinoille vuosittain. Lohjan asuntomessuilla on nähtävissä useita tiilivärejä valkoisesta mustaan.
20203_63444.jpg
Ovatko kerrostaloparvekkeet tulleet tiensä päähän?
Espoon Perkkaalla sijaitseva, vuonna 1971 rakennettu elementtirakenteinen kerrostalo koki alkuvuonna 2019 laajamittaisen parvekeremontin, jossa vanhat parvekkeet purettiin pois ja tilalle asennettiin betonielementeistä uudet, aikaisempaa syvemmät parvekkeet. Myös parvekkeiden takaseinän paneloinnit ja eristykset uusittiin.Parvekkeet lasitettiin Lumonin kaiteilla ja parvekelaseilla.Julkisivun osalta kohteessa toteutettiin huoltokunnostus eli julkisivun pesu ja maalaus.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton