Enemmän lämpöä talveen

Lasita terassi talvella, niin saat enemmän etuja! Lumon tarjoaa yli 2 000 euron ostoksesta 250 euron etukoodin verkkokauppaansa. Hyödynnä erinomainen etu, koska juuri nyt on loistava hetki hankkia terassilasitus. Tässä on kolme hyvää syytä.

Tutustu kampanjaan >>

lumon_enemman_7

1. Enemmän suojaa

Lasiterassin asennus onnistuu vuodenajasta riippumatta. Talvessa on yksi suuri etu: talviasennus suojaa pihaa. Jäisessä maassa pensaat, perannat ja nurmikko pysyvät kunnossa, kun lasiterassia asennetaan. Kevään voi ottaa vastaan paljon aikaisemmin lasiterassilla ja ihailla, kuinka kasvit ja kukat puhkeavat kukkaan.

2. Enemmän joustavuutta

Talvella asennustyöt sujuvat nopeammin, kun muu rakentaminen elää hiljaiseloa. Asentajien aikatauluista voi neuvotella joustavammin. Myös viranomaiset hoitavat mahdollisesti tarvittavat luvat sujuvammin. Lupaprosessin nopeuteen ei voi itse juurikaan vaikuttaa – paitsi välttämällä rakentamisen ruuhka-aikoja.

3. Enemmän kevättä

Kevät saapuu lasiterassille aikaisemmin. Siellä voi nauttia kevään ensimmäisistä auringonsäteistä yksin tai ystävien kanssa. Kasvien istutuspuuhat voi myös aloittaa hyvissä ajoin, vaikka ulkona maa olisi vielä jäässä. Terassi kannattaa lasittaa ja sisustaa valmiiksi tulevaa kautta varten, mutta sitä voi myös hyödyntää talvisin viileänä säilytystilana tai varastona.

Lataa Terassilasituksen ostajanopas

Valtaosa terassilaseista asennetaan keväällä ja kesällä, mutta työn voi yhtä lailla tehdä talvella! Talviasennuksen ansiosta pääset nauttimaan keväästä heti ensimmäisten auringonsäteiden myötä. Lue oppaasta asiantuntijan vinkit talviasennukseen ja opi mm. miksi terassilasit kannattaa asentaa talvella ja mitä hyötyä talviasennuksesta ylipäätään on.

Lataa maksuton opas tästä >>

Terassilasituksen hinta – Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa

Terassilasituksen hintaan vaikuttavat monet asiat: mm. terassin muoto ja mitat, asennustapa, arkkitehtuuriset vaatimukset. Siksi lasiterassin tarkkaa hintaa on mahdoton sanoa tutustumatta kohteeseen. Tarkan hinta-arvion saat veloituksetta Lumonin asiantuntijoilta.

Terassilasituksen hankinta voi tuntua kertainvestointina suurelta. Säästössä ei kuitenkaan tarvitse olla koko summaa. Terassin voi hankkia myös osamaksulla – aivan kuten minkä tahansa huonekalun tai kodinkoneen. Lasitus on investointi, joka ylläpitää tai jopa kasvattaa talon arvoa.

Nyt saat ensimmäiset 6 kk ilman rahoituskorkoa!

Lue lisää rahoitusvaihtoehdoista >>

Tilaa ilmainen suunnittelu- ja kustannusarviokäynti


 
Päivitetty
2.11.2018