Nosta wc seinälle!

Tänä päivänä asiakkaat odottavat kylpyhuoneelta nykyaikaista designia ja innovatiivisia toimintoja. Seinä-WC-istuimet ovat nykyisin vakiovaruste niiden helpon puhdistamisen, hygieenisyyden ja luotettavuuden johdosta. Siksi näppärät asennusseinien asennusjärjestelmät ovat korvaamattomia. Geberit-asennusjärjestelmien täydellisesti yhteensopivista komponenteista voit valmistaa räätälöityjä väliseinäratkaisuja lähes jokaiseen tilanteeseen.

Kun hankit seinä-wc:n, tarvitset:

  • seinän sisään asennettavan asennuselementin, johon wc-istuin kiinnitetään
  • seinään kiinnitettävän wc-istuimen
  • piilohuuhtelusäiliön
  • huuhtelupainikkeen

Duofix-asennuselementti

Geberit Duofix -elementit sopivat kylpyhuoneisiin ja WC-tiloihin, yksitellen tai vierekkäin. Ne sopivat seinään kiinnitettävän WC:n, käsienpesualtaan, bideen tai urinaalin asentamiseen joko seinän eteen tai väliseinään. Elementit ovat rakenteeltaan vahvoja ja ne muodostavat yhdessä sopusointuisen asennusjärjestelmän. Geberit Duofix -elementteihin sopivia erilaisia huuhtelupainikkeita löytyy laaja valikoima. Korkealaatuisesta muovista tai teräksestä valmistettuja painikkeita on saatavana useissa eri väreissä.

Yli 200 vaihtoehdosta koostuvissa Geberit Duofix -asennuselementeissä on sopiva tuote lähes jokaiseen kuviteltavissa olevaan kohteeseen. Näin WC-istuinteen, urinaalien, pesualtaiden, automaattihanojen ja seinäkaivojen asennus käy käden käänteessä.

Duofix-elementtiin voi kiinnittää mm. wc:n ja käsienpesualtaan. Kuvassa vasemmalta: urinaalielementti, wc-istuinelementti, pesuallaselementti ja suihkuelementti seinäkaivoineen.Duofix-elementtiin voi kiinnittää mm. wc:n ja käsienpesualtaan. Kuvassa vasemmalta: urinaalielementti, wc-istuinelementti, pesuallaselementti ja suihkuelementti seinäkaivoineen.
 
Päivitetty
31.10.2018