• Etusivu
  • Talo

Oras Esteta Wellfit – huippuluokan design- ja hyvinvointisuihku kylpyhuoneeseen

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Oras Oy
Päivitetty 02.09.2020
201810_55279.jpg

Euroopan johtava hanavalmistaja Oras on tuonut markkinoille ainutlaatuisen suihkujärjestelmän. Muotoilultaan modernissa ja elegantissa Oras Esteta Wellfit -suihkujärjestelmässä on uudenlainen hyvinvointitoiminto, jossa kuuman ja kylmän veden avulla voidaan huoltaa koko kehoa.

Vaikutus perustuu lämpötilan vaihteluun

Oras Esteta Wellfit on kehitetty yhteistyössä lääketieteen ammattilaisten kanssa, ja sen vaikutus perustuu veden lämpötilan vaihteluun. Kontrastivesiterapiassa on kyse siitä, että keho altistetaan vuorotellen lämpimälle ja kylmälle vedelle. Lämpimien ja kylmien jaksojen pituus vaihtelee tarpeen mukaan. Urheilijat, lääkärit ja fysioterapeutit ympäri maailman käyttävät kontrastivesiterapiaa hoitokeinona. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä täysin luonnollinen menetelmä laukaisee lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista liikunnan jälkeen, sillä se laskee turvotusta ja vähentää lihaskramppeja. Laajalti tiedetään myös, että menetelmä lievittää kipua.

Aktivoidu, rentoudu tai palaudu

Oras Esteta Wellfit -suihkuhanaan kuuluu kolme valmiiksi asennettua ohjelmaa, jotka on suunniteltu vastaamaan käyttäjän erilaisiin tarpeisiin ja vaikuttamaan kehoon eri tavoin:

  • RECOVER, lievittää lihaskipuja ja nopeuttaa palautumista liikunnan jälkeen
  • RELAX, rentouttaa ja vähentää sekä kehon että mielen stressioireitA
  • RELOAD, auttaa aktivoimaan kehoa ja nostamaan energiatasoa

Kaikki kolme ohjelmaa alkavat jaksolla, jossa lämmin ja kylmä vesi vuorottelevat tihein välein ja joka auttaa hellävaraisesti kehoa totuttautumaan lämpötilojen vaihteluun. Haluttu ohjelma valitaan painamalla painiketta yhden, kahden tai kolmen sekunnin ajan.

201810_55278.jpg
Haluttu ohjelma valitaan painamalla painiketta yhden, kahden tai kolmen sekunnin ajan.
Haluttu ohjelma valitaan painamalla painiketta yhden, kahden tai kolmen sekunnin ajan.

Design ja tekniikka yhdessä

Oras Esteta Wellfit -suihkujärjestelmän eleganttiin designiin kuuluu suurikokoinen sadesuihku, joka simuloi lempeää, luonnollista vesisadetta tehden suihkukokemuksesta ensiluokkaisen. Suihkuhanasta on saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa: valkoinen ja harmaa. Järjestelmään kuuluu integroitu lasihylly kosmetiikkaa ja muita suihkutarpeita varten. Järjestelmä sisältää myös Oras Hydractiva -käsisuihkun, jonka kolme ainutlaatuista asetusta – Sensitive, Intense ja Pulse – täydentävät suihkukokemuksen.

Viimeisen silauksen Oras Esteta Wellfit -kokemukseen tuo Oras App -sovellus, jonka avulla älykkään suihkun hallinta käy kätevästi. Sovelluksella voi muuttaa ohjelmien kulkua oman mielen mukaiseksi. Lisäksi sen avulla saa käyttöönsä kaksi ylimääräistä suihkuohjelmaa.

Oras Esteta -malliston hana löytyy myös ilman Wellfit-toimintoa (ylempi hana). Lisäksi voit valita kahdesta väristä, juoksuputkella tai ilman.
Oras Esteta -malliston hana löytyy myös ilman Wellfit-toimintoa (ylempi hana). Lisäksi voit valita kahdesta väristä, juoksuputkella tai ilman.
201810_55277.jpg
Oras Oy
Talo
kylpyhuone
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20216_71187.jpg
Osallistu mökkiäänestykseen - voit voittaa Oraksen mökkihanan!
Kesä on monelle suomalaiselle se vuoden kohokohta. Auringonlämpö hellii talven jäljiltä ja voi rauhassa viettää aikaa perheen kesken esimerkiksi mökillä. Miten ihanaa onkaan valmistaa ruokaa ulkosalla ja vielä nauttia siitä kesätuulen vienossa huminassa ja hyvässä seurassa. Mikään ei estä nauttimasta mökin rauhasta ja tunnelmasta myös syksyllä.
20203_63425.jpg
Ekologiset vesikalusteet
Suomalaiset kuluttavat keskimäärin vettä henkeä kohden noin 155 litraa vuorokaudessa, tuhlaavimmat jopa 260 litraa! Tästä noin puolet käytetään peseytymistiloissa, neljännes keittiössä ja neljännes WC:ssä. Realistisena tavoitetasona voitaisiin pitää n. 120 - 130 litran vuorokautista kulutusta.Hanavalmistajana Oras on oppinut kunnioittamaan puhdasta vettä ja luontoa toimintansa alkuvuosista asti. Alan edelläkävijänä Oras on osannut yhdistää nykyteknologian ekologisuuteen jo vuosien ajan kuitenkaan käyttäjäystävällisyydestä tinkimättä.Uudet Oras-hanat elävät sopusoinnussa ympäristön kanssa. Esimerkiksi uusi Oras Vega on omiaan juuri siellä, missä arvostetaan vettä ja säästetään luontoa. Se juoksuttaa vettä tippaakaan tuhlaamatta.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20118_27437.jpg
Oraksen keittiöhanat
Keittiö on kodin sydän. Ruoanlaitosta on tullut sekä seurustelua että muodikasta vapaa-ajan viettoa perheen ja ystävien kesken. Myös keittiöiden toiminnallisuuteen kiinnitetään nykyisin paljon huomiota. Oikeat työvälineet ja hyvät olosuhteet tekevät kokkauksen mukavaksi. Luonnollisesti helppokäyttöiset hanat auttavat omalta osaltaan keittiöpuuhia.Lisätietoa keittiön vesikalusteista
20224_77604.jpg
Milla Alftanin kylpyhuoneessa jokainen yksityiskohta on tarkkaan harkittu
Sisustussuunnittelija Milla Alftan rakennutti kakkoskotinsa Hämeen sydämeen, keskelle kauneinta luontoa. Suurista ikkunoista maisema tulvii myös kodin kylpyhuoneeseen, jossa huippuunsa hiottu käytännöllisyys ja monipuolinen toiminnallisuus yhdistyvät saumattomasti ylelliseen ja luonnon inspiroimaan tyyliin.
20206_65284.jpg
Tuusulan messukotien ihanat kylpyhuoneet - löydä ajankohtaisen inspiroivat ideat
Luonnollista puunväriä, suurikokoisia laattoja ja särmikkään mustia yksityiskohtia nähdään tänä vuonna monien uusien asuntomessukotien kylpyhuoneissa. Useaan Tuusulan messukohteeseen on valittu myös laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten ainutlaatuisella designilla ihastuttavia Vieser-kaivonkansia.
201811_55290.jpg
Kylpyhuoneen hyvä valaistus vaikuttaa moneen asiaan
Monessa kodissa kylpyhuone on paikka, jossa talon naisväki viettää aikaansa ja meikkaa. Tästä syystä kylpyhuoneen valaistukseen kannattaa kiinnittää erityishuomiota. Oikeanlainen valaistus nimittäin vaikuttaa suuresti meikkauksen lopputulokseen.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton