Oras Esteta Wellfit – huippuluokan design- ja hyvinvointisuihku kylpyhuoneeseen

Euroopan johtava hanavalmistaja Oras on tuonut markkinoille ainutlaatuisen suihkujärjestelmän. Muotoilultaan modernissa ja elegantissa Oras Esteta Wellfit -suihkujärjestelmässä on uudenlainen hyvinvointitoiminto, jossa kuuman ja kylmän veden avulla voidaan huoltaa koko kehoa.

wellfit3

Vaikutus perustuu lämpötilan vaihteluun

Oras Esteta Wellfit on kehitetty yhteistyössä lääketieteen ammattilaisten kanssa, ja sen vaikutus perustuu veden lämpötilan vaihteluun. Kontrastivesiterapiassa on kyse siitä, että keho altistetaan vuorotellen lämpimälle ja kylmälle vedelle. Lämpimien ja kylmien jaksojen pituus vaihtelee tarpeen mukaan. Urheilijat, lääkärit ja fysioterapeutit ympäri maailman käyttävät kontrastivesiterapiaa hoitokeinona. Tutkimukset ovat osoittaneet, että tämä täysin luonnollinen menetelmä laukaisee lihasjännityksiä ja nopeuttaa palautumista liikunnan jälkeen, sillä se laskee turvotusta ja vähentää lihaskramppeja. Laajalti tiedetään myös, että menetelmä lievittää kipua.

Aktivoidu, rentoudu tai palaudu

Oras Esteta Wellfit -suihkuhanaan kuuluu kolme valmiiksi asennettua ohjelmaa, jotka on suunniteltu vastaamaan käyttäjän erilaisiin tarpeisiin ja vaikuttamaan kehoon eri tavoin:

  • RECOVER, lievittää lihaskipuja ja nopeuttaa palautumista liikunnan jälkeen
  • RELAX, rentouttaa ja vähentää sekä kehon että mielen stressioireitA
  • RELOAD, auttaa aktivoimaan kehoa ja nostamaan energiatasoa

Kaikki kolme ohjelmaa alkavat jaksolla, jossa lämmin ja kylmä vesi vuorottelevat tihein välein ja joka auttaa hellävaraisesti kehoa totuttautumaan lämpötilojen vaihteluun. Haluttu ohjelma valitaan painamalla painiketta yhden, kahden tai kolmen sekunnin ajan.

wellfit
Haluttu ohjelma valitaan painamalla painiketta yhden, kahden tai kolmen sekunnin ajan.Haluttu ohjelma valitaan painamalla painiketta yhden, kahden tai kolmen sekunnin ajan.

Design ja tekniikka yhdessä

Oras Esteta Wellfit -suihkujärjestelmän eleganttiin designiin kuuluu suurikokoinen sadesuihku, joka simuloi lempeää, luonnollista vesisadetta tehden suihkukokemuksesta ensiluokkaisen. Suihkuhanasta on saatavilla kaksi eri värivaihtoehtoa: valkoinen ja harmaa. Järjestelmään kuuluu integroitu lasihylly kosmetiikkaa ja muita suihkutarpeita varten. Järjestelmä sisältää myös Oras Hydractiva -käsisuihkun, jonka kolme ainutlaatuista asetusta – Sensitive, Intense ja Pulse – täydentävät suihkukokemuksen.

Viimeisen silauksen Oras Esteta Wellfit -kokemukseen tuo Oras App -sovellus, jonka avulla älykkään suihkun hallinta käy kätevästi. Sovelluksella voi muuttaa ohjelmien kulkua oman mielen mukaiseksi. Lisäksi sen avulla saa käyttöönsä kaksi ylimääräistä suihkuohjelmaa.

Oras Esteta -malliston hana löytyy myös ilman Wellfit-toimintoa (ylempi hana). Lisäksi voit valita kahdesta väristä, juoksuputkella tai ilman.Oras Esteta -malliston hana löytyy myös ilman Wellfit-toimintoa (ylempi hana). Lisäksi voit valita kahdesta väristä, juoksuputkella tai ilman.
wellfit2
 
Päivitetty
2.9.2020