LUONNONMAA, NAANTALI

Vuonna 1946 rakennettu arvokiinteistö katettiin uudelleen

KING OF ROOFS 2019 -KATTOREMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
Rakennus-Saneeraus J.Koski Oy

Naantalin Luonnonmaalla upealla merenrantatontilla sijaitsee vuonna 1946 vuorineuvos Veli Arvosen itselleen rakentama omakotitalo. Hänen yrityksensä Arvonen Oy on ollut aikoinaan Suomen suurin rakennusliike, joka on rakentanut muun muassa Turun Yliopiston, Turun konserttitalon ja Kemijärven Kirkon.

king-of-roofs-2019-luonnonmaa-naantali-rakennussaneeraus-jkoski
king-of-roofs-2019-luonnonmaa-naantali-rakennussaneeraus-jkoski

Talon vakiovieraisiin on kuulunut myös edesmennyt presidenttimme Urho Kekkonen, sillä hän oli Veli Arvosen hyvä kaveri. Naantalin vanhanpolven taksikuskit kertoivat, että saattoivat odotella talon pihapiirissä valtion autojen kanssa aamuun asti, kun herrat saunoivat.

Jan Öström kertoo, että hänen vanhempansa ostivat talon 60-luvun loppupuolella ja hänelle talo periytyi vuonna 2005.

king-of-roofs-2019-luonnonmaa-naantali-rakennussaneeraus-jkoski

Talo sai ylleen parasta

Vanhana katteena toimi yksiaaltoinen savitiilikate, jonka alla oli pärekatto. Uudessa katteessa haluttiin pitää sama tyyli ja arvokkuus, minkä vuoksi uudeksi katteeksi valikoitui Ormax Nortegl -savitiili. Talo vaati päälleen parasta, joten aluskatteeksi valikoitui hengittävä Divoroll Universal.

Olemme saaneet kunnian saneerata useampia Naantalin haastavia arvokiinteistöjä. Jälleen yksi hieno koti meren rannalla on saanut päälleen upean savitiilikaton suojelemaan sitä seuraavia vuosikymmeniä ja sen alla asustelee tyytyväiset asiakkaat!

Katso kohteen muutos

logo_jkoski

Vesikattojen erikoisliike vuodesta 1996.

Rakennus-Saneeraus J.Koski Oy on vuonna 1996 perustettu raisiolainen perheyhtiö.

Jo yli kahdenkymmenenvuoden ajan olemme urakoineet tiili- ja peltikattoja Varsinais-Suomen alueella. Teemme vuodessa satoja kattoja raudanlujilla rakennusalan ammattilaisilla asiakasta kuunnellen. Tehokkaalla työtiimillä on käytössä yrityksen oma kalusto kuorma-autoista henkilönostimiin. Näin saamme tehokkaasti purettua vanhat katemateriaalit ja toimitettua ne asianmukaisesti eteenpäin. Työmaalla nosturiauto parantaa asentajien työturvallisuutta ja nopeuttaa eri työvaiheita. Omat koulutetut peltisepät valmistavat kaikenlaiset peltiosat omalla peltisepän verstaalla mittatilaustyönä, joka takaa parhaan lopputuloksen. Toteutamme kattoremontit aina suunnittelusta toteutukseen laadusta tinkimättä. Tyytyväinen asiakas on meille kunnia-asia!

Rakennus-Saneeraus J.Koski Oy:lle on myönnetty vuonna 2013 vuoden Raisiolainen yritys -palkinto sekä samana vuonna voitimme King of Roofs -kisan. Yritys on luokiteltu Suomen Asiakastiedon korkeimpaan luottoluokitukseen vuodesta 2006 alkaen, joka on merkki vakaasta yritystoiminnasta pitkältä ajalta. Kuulumme myös Luotettava Kumppani -ohjelmaan. www.kattoremonttiturku.fi

Totetuttaa kattoremontit alueella: Varsinais-Suomi

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
3.11.2017