SaunaLed on kotimaista designia

Valaistuksella on merkittävä rooli tilan toimivuuteen ja tunnelmaan. Design from Finland -merkillä varustettu SaunaLed -valaisinsarja istuu sekä perinteiseen että moderniin saunaan.

Sauna on rakas ja tärkeä paikka suomalaiselle. Jokaisella meistä on saunasta jokin mielikuva: loimu puulämmitteisestä kiukaasta, kiuaskivien ja saunajuoman sihaus, tuoksut, keskustelut, ilot ja surut, modernit kaupunkisaunat, joissa on käytetty voimakkaita värikontrasteja, ylellisiä yksityistiloja, joiden lasiseinien läpi voi katsella kavereiden kanssa saunoessa vaikka kiekkofinaalia tai Euroviisuja.

Yhtä kaikki, saunavalolla on merkittävä rooli tilan toimivuudessa ja tunnelmassa. Vaikka saunakokemukseen hakisikin kuituvaloilla erityisefektiä, on yleisvalo tai tehokas siivousvalo hikisessä paikassa tarpeen.

Sävyt sopiviksi

Airamin tuotekehitysosastolla luodun tyylikkään SaunaLed -valaisimen voi asentaa korkeintaan metrin korkeudelle saunassa. Kiinteä AC-led on jykevää tekoa ja kestää kuumassa ja kosteassa tilassa hyvin.

Muotokieleltään selkeälinjainen ja ajaton SaunaLed istuu sekä perinteiseen että moderniin miljööseen. Valaisimen puuosat ovat tervaleppää ja ne valmistetaan Suomessa, suomalaisesta puusta. Tuoteperheellä on Design from Finland -merkki. Valaisimen puupinta on jo itsessään kaunis, mutta puuvalmiina sen voi halutessaan sävyttää panelointiin sopivaksi.

Saatavilla kolme eri kokoa:

Sauna on usein kooltaan pieni. Oikeanlaisella valaistuksella tilan voi saada tuntumaan suuremmalta. Vinkiksi ahtaaseen tilaan tarjoamme pystymallista SaunaLed -valaisinta: aseta valaisimet nurkkiin ja ihaile, miten valo valtaa tilan ja antaa sille ääriviivat.

SaunaLedin pehmeä valo on himmennettävä, joten sen saa hyvin säädettyä tarpeeseen sopivaksi, yleisvalosta tunnelmanluojaksi. Tummaan saunaan sopii hämärämpi valaistus.

Toivotamme tunnelmallisia ja pehmeitä löylyjä - sopivassa valossa.

Lue myös vinkit kosteiden tilojen valaisemiseen.

 
Päivitetty
7.11.2019