Vanha pannuhuone remonttiin vähällä vaivalla

Monista 60-70 -luvun taloista löytyy pannuhuone. Useasti ollaan tilanteessa, jossa lämmitysmuoto on jo vaihdettu, mutta pannuhuoneen remontointi on jäänyt tekemättä, koska huoneessa olevat laitteet eivät mahdu ovesta ulos, ja remontin aloittaminen tuntuu hankalalta. Olisiko sinulla tarvetta saada pannuhuone muuhun käyttöön?

Pannuhuoneen purkaminen ilman päänvaivaa

Mikäli olet tilanteessa, että pannuhuoneesi pitäisi purkaa, ei kannata jäädä ihmettelemään asiaa sen enempää, vaan ottaa yhteyttä ammattilaisiin, jotka hoitavat purkutyön puolestasi.

- Purku Keinänen Oy on purkamisen ammattilainen. Puramme nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikki kohteet ja suoritamme purku- ja polttoleikkaustöitä kodinomistajien tarpeisiin. Puramme esimerkiksi vanhat öljysäiliöt pääasiassa Etelä-Suomen alueella, kertoo Purku Keinänen Oy:n toimitusjohtaja Leo Andonov.

Sisäpurkumiehet purkavat käsin, polttoleikkaamalla sekä sahaten ja tuovat rakennuksen sisäpuoliset osat ulos ahtaistakin paikoista.

Vanhojen säiliöiden purku ja poisto onnistuu vähimmällä vaivalla käyttämällä ammattilaisten palveluita.Vanhojen säiliöiden purku ja poisto onnistuu vähimmällä vaivalla käyttämällä ammattilaisten palveluita.

Jätteet lähtee purkajien matkassa

Ammattilaisten kanssa yhteistyö on helppoa. Purkutyöt suoritetaan vankalla ammattitaidolla rikkomatta paikkoja ja jälkien siivoaminen kuuluu projektiin. Lisäksi Purku Keinänen kuljettaa ja kierrättää työstä syntyvän jätteen. Tällöin asiakkaan ei tarvitse murehtia kierrätys- tai jätemaksuista laisinkaan.

Myös haalaukset onnistuvat

Purku Keinänen suorittaa myös haalauksia, eli siirtää tai kuljettaa hankalat kappaleet paikasta toiseen. Näin esimerkiksi vanhat työkoneet saadaan näppärästi joko hävitettyä tai siirrettyä uuteen paikkaan.

Purku Keinänen purkaa:

  • säiliöt
  • vesivaraajat
  • pannuhuoneet
  • kasvihuoneet
  • sähkökeskukset
  • väliseinät
  • kaiken muun, pyydä tarjous…

Haluaisitko päästä vähällä vaivalla? Jätä yhteydenottopyyntö:


 
Julkaistu
5.11.2018