Ilmainen valaistussuunnitelma

Valaistussuunnittelu mielletään monesti luksukseksi, jonka pelätään maksavan paljon. Tästä syystä se sysätään osaksi sähkösuunnitelmaa aivan suotta. Nyt valaistussuunnitelman hankkiminen ei jää ainakaan rahasta kiinni, koska suunnitelman saa ilmaiseksi.

Laadukkaan valaistussuunnitelman myötä vältyt mahdollisilta suunnittelemattomuuden aiheuttamilta kalliilta virheiltä ja ajan tuhlaukselta. LedStoressa huomioidaan myös rakenteiden aiheuttamat ongelmat (esimerkiksi minne virtalähteet, mahtuuko kattoon, rakennekuvat led-nauhan asennuksesta).

750_valaistussuunnitelma-slide

Suunnittelu voidaan tehdä etänä

Rakentaessa ja remontoidessa aikataulu on lähes aina tiukka, ja joskus valaistussuunnitelman tarve huomataan, kun sen mielellään pitäisi jo olla valmis. Valaistussuunnittelun toteuttaminen on LedStorella kehitetty tiiviiksi ja tehokkaaksi juuri sen takia.

Suunnittelupalavereihin ei tarvitse matkustaa, sillä koko suunnittelu voidaan tehdä etänä. Yhteydenpito tapahtuu sähköpostilla ja puhelimitse. Omaa aikaasi kuluu keskimäärin 1-3 tuntia koko projektiin.

Kuinka valita oikea värilämpötila kotiin?

Lue vinkit

Suunnittelupyynnön jättäminen

Mikäli mietit oman kotisi valaistussuunnitelmaa, voit pyytää LedStoresta ilmaisen valaistussuunnitelman. Suunnitelma tehdään asiakkaan toiveiden mukaan ja varmistaen, että asunnossa on valoa riittävästi. Suunnitelmat laaditaan pohjapiirrokseen ja toimitetaan pdf-muodossa sähköpostilla. Suunnitelma sisältää positiokohtaiset ehdotukset valaisimista ja suunnitelman perässä on tuotekohtaiset tietokortit. Asiakkaalle tehdään myös tarjous ehdotetuista valaisimista.


Jätä suunnittelupyyntö tästä >>

Tilaa valaisimet Rakentaja.fi-verkkokaupasta

Rakentaja.fi-verkkokaupasta löytyvät LedStoren suosituimmat valaisinmallit.

Verkkokauppaan >>

Kiinnostuitko LedStoren valaisimista? Pyydä yhteydenotto valaistussuunnitelmaa varten.


 
Julkaistu
1.1.2019