Keittiörungon kokoaminen onnistuu nyt ilman ruuveja tai työkaluja

Keittiöremontoija, haluaisitko säästää kuluissa ja koota keittiörungot itse, mutta pelkäät mahdollisia asennusvirheitä?

Asennustyö saattaa joissakin tapauksissa osoittautua vaikeaksi. Yleisin virhe on, että keittiön suunnittelussa ei ole huomioitu vesiliitäntöjen paikkoja, sähkötöitä ja muita tärkeitä yksityiskohtia. Ongelmia aiheuttaa myös, jos kaappien runkoja ole koottu tai asennettu suoraan.

Valitse Gigantin laajasta keittiökalustevalikoimasta oma persoonallinen keittiösi. Kuvassa selkeälinjainen, moderni Trend Blue Grey.Valitse Gigantin laajasta keittiökalustevalikoimasta oma persoonallinen keittiösi. Kuvassa selkeälinjainen, moderni Trend Blue Grey.

Keittiöremontin suunnittelussa ja mitoituksessa kannattaa aina hyödyntää ammattilaista, mutta uusi asennusmenetelmä mahdollistaa keittiörungon kokoamisen helposti itse ilman työkaluja, ruuveja tai liimaa.


VARAA ILMAINEN SUUNNITTELUAIKA

Gigantti on ensimmäinen keittiötoimittaja, joka on tuonut Suomeen uudet patentoitua Click-menetelmää hyödyntävät keittiöiden rungot. Menetelmä tekee runkojen itse kokoamisesta nopeaa ja helppoa. Jos parketti- ja laminaattilattioiden asennus paikalleen napsauttamalla on tuttua, Gigantin Click-rungot käyttävät samaa kiinnitysmenetelmää. Keittiörungon lukitustoiminto on sisäänrakennettu osiin, joten eri osat käytännössä vain napsautetaan yhteen.

Click-tekniikka varmistaa, että runko asentuu täysin suoraan ja lopputuloksesta tulee siisti. Kun kuulet napsahduksen, tiedät, että asennus on mennyt oikein. Voit unohtaa vaikeasti koottavat keittiökaapit, hankalat asennusvaiheet ja lukuisat pienet osat, jotka pitää ruuvata juuri oikeille paikoilleen.

Testit osoittavat, että Click-rungot ovat tavallisia runkoja vakaampia, sillä Click-runkojen osat lukitaan koko kosketuspinnaltaan. Runkojen kokoamisen jälkeen ne ruuvataan kiinni seinään perinteiseen tapaan.

Näin Click-keittiörungon kokoaminen tapahtuu:

1. Runkomoduulit ovat täysin samannäköisiä kuin perinteiset keittiörungot, mutta voit koota ne ilman työkaluja.

2. Lukitustoiminto on sisäänrakennettuna.

3. Click - Rungon eri osat yksinkertaisesti napautetaan yhteen.

4. Koottuna moduuli on vakaa ja kestävä.

5. Keittiörungon voi purkaa jälkikäteen mukana tulevalla työkalulla.


Click-keittiörungon kokoaminen vs. perinteinen menetelmä

Click-keittiörungot saatavilla Gigantti-myymälöistä, joissa on Epoq-myyntipiste. Runkoihin sopii kaikki Epoq-keittiöiden ovimallit. Valittavana on myös monipuolisesti tavallisia runkoja ilman Click-tekniikkaa.

 
Julkaistu
22.10.2018