Langattomalla ABB-free@home-kodinohjauksella saat enemmän myös saneerauskohteessa

Kun kodin remontointi tulee ajankohtaiseksi, on hyvä miettiä aina myös sähköistystä. Onko pistorasioista tarpeeksi, voiko valoja säätää, onko tele- ja datapistorasioita oikeissa paikoissa ja tietysti kannattaa miettiä myös, että kytkimien väri sopii kodin sisustukseen. Kannattaa miettiä myös yleensä kodin turvallisuutta, mukavuutta ja energiatehokkuutta. ABB-free@home-kodinohjausjärjestelmä tekee arjesta mukavamman, turvallisemman ja helpomman. Ja langaton free@home-kodinohjausjärjestelmä soveltuu niin remontointiin kuin uudisrakentamiseenkin.

Tilaa ilmainen Viihtyisää asumista turvallisessa kodissa -esite Esitepalvelusta

1920
1920

Saneerauksessa kannattaa asentaa langaton free@home-järjestelmä, jos väyläkaapelointi on teknisesti haastavaa tai esteettisesti häiritsevää. Langaton kodinohjaus helpottaa ja mukavoittaa arkea. Langaton free@home-kodinohjaus soveltuu myös erinomaisesti kohteisiin, joihin on jo asennettu free@home, mutta järjestelmää halutaan laajentaa. Kaikki komponentit otetaan käyttöön suojatulla yhteydellä, joko internetselaimella tai ABB-free@home-sovelluksella. Tiedonsiirto tapahtuu turvallisen ja salatun VPN-yhteyden kautta. ABB-free@home-kodinohjausta voidaan käyttää etänä myBuildings-pilvipalvelun kautta iOS- ja Android-laitteiden ilmaisella sovelluksella.

1920

Paljon mahdollisuuksia ja etuja

Kodinohjaus tarjoaa paljon erilaisia etuja ja mahdollisuuksia. Tässä niistä muutamia.

Kodinohjausjärjestelmällä saa paljon toimintoja, joita voi yhdistää halutulla tavalla tai vaikkapa säätää vain yhtä valaisinta. Ohjaa kodin toimintoja painikkeilla, kosketusnäytöllä, älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella – missä ja milloin tahansa. Myös ääniohjaus on mahdollista.

Ohjaukset voivat olla myös automaattisia, jolloin ne ohjautuvat esimerkiksi kellonajan, säätilan, perheen kännyköiden sijainnin tai auringon liikkeiden mukaan. Aseta esimerkiksi ulkovalaistus syttymään fiksusti vasta hämärän tultua. Säädä markiisit ja kaihtimet varjostamaan juuri oikeaan aikaan ja suojaamaan auringon paahteelta. Tai anna auringon lämmittää kevättalvella säästääksesi lämmityskuluissa.

Kodista saa asutun näköisen, vaikka kukaan ei ole kotona. Läsnäolosimulaatiolla kodin saa asutun näköiseksi. Mobiililaitteella voi tarkistaa, että kotona on kaikki hyvin.

Yksi suurimmista eduista free@home-kodinohjauksessa on se, että muutokset toimintoihin voi tehdä itse. Tarpeet ja elämäntilanteet muuttuvat, jolloin myös järjestelmää voi muuttaa elämäntilanteisiin paremmin sopivaksi. Muutosten tekeminen on helppoa ja näet heti, miten muutos vaikuttaa vaikkapa valaistukseen.

1920

Vaihda myös asennuskalusteet

Saneerauksen yhteydessä kannattaa vaihtaa uudet asennuskalusteet vanhojen tilalle. Impressivo- ja Jussi-sarjan tuotteet löytyvät kodinohjaukseen. Sarjoista löytyy kaikki muutkin tuotteet kodin sähköistykseen, kuten pistorasiat ja tele- ja datatuotteet.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö langattomasta ABB free@homesta

 
Julkaistu
1.10.2019