EUROHOUSE, OITTAA, ESPOO

Eurohouse-talon 300 kattoneliötä sai komean, harmaan betonitiilikatteen

KING OF ROOFS 2019 -KATTOREMONTTIKOHDE

TOTEUTUS /
Kattokeskus Oy

Espoon Oittaan ulkoilualueen kupeessa sijaitseva kaunis, valkotiilinen 1980-luvun Eurohouse-omakotitalo kaipasi katolleen uutta arvonsa mukaista vesikatetta. Kattoremontti tuli ajankohtaiseksi, koska vanha tiilikate oli halkeillut sekä vanhassa bitumipäällysteisessä kovalevyaluskatteessa oli paikoittain pieniä vuotoja.

king-of-roofs-2019-eurohouse-oittaa-kattokeskus-14

Betonikattotiilet toivat talolle laadukkaan ja arvokkaan ilmeen

– Olimme miettineet yhtenä vaihtoehtona myös tiilikuvioista peltiä, mutta päädyimme harmaaseen Ormax Protector+ -betonikattotiileen, koska Protector-betonikattotiilet tuovat talolle laadukkaan ja arvokkaan ilmeen. Lisäksi Ormaxin kattotiilet tehdään Suomessa, talon isäntä Anssi kertoo.

- Kattokeskus valikoitui kattoremontin tekijäksi, koska saimme heistä luotettavan mielikuvan. Kyseessä on suomalainen perheyritys, joka käyttää pelkästään omia työntekijöitä, vaikka rakennusalalla paljon käytetäänkin aliurakointia. Lisäksi he ovat toimineet pitkään sekä heillä on ammattitaitoa tehdä haastavia kattoremontteja, kuten meidän katto, Anssi toteaa.

king-of-roofs-2019-eurohouse-oittaa-kattokeskus-3
king-of-roofs-2019-eurohouse-oittaa-kattokeskus-9
king-of-roofs-2019-eurohouse-oittaa-kattokeskus-16

300 m2​​​​​​​ kattoremontti tehtiin kahdessa viikossa

Kattokeskus toteutti tämän omakotitalon haastavan kattoremontin alkusyksystä 2018. Remontin yhteydessä parannettiin kattorakenteen tuuletusta ja samalla myös rakennetta hieman oikaistiin. Uuden tukevan ruodekehikon päälle ladottiin Ormax Protector+ -kattotiilet.

Aluskate kuuluu kehikkorakenteeseen ja aluskatteena käytettiin Ormax Divoroll Universalia, koska pienen kosteusvastuksen omaavana aluskatteena Divoroll Universalia voidaan käyttää sekä tuuletetuissa että tiiviissä kattorakenteissa. Lisäksi sen asennus ja työstäminen on helppoa sekä se testatusti toimii Suomen haastavissa olosuhteissa.

 

Lähes 300 kattoneliömetrin kattoremontti tehtiin neljän miehen voimin nosturiavusteisesti vajaassa kahdessa viikossa. Kattoremontin yhteydessä Kattokeskuksen peltisepät uusivat talon räystäskourut syöksyineen. Myös kattoikkunat ja läpiviennit uusittiin sekä katolle asennettiin uudet määräykset täyttävät kattoturvatuotteet.

king-of-roofs-2019-eurohouse-oittaa-kattokeskus-10

Katso kohteen muutos

logo_kattokeskus

Kattoremonttien ammattilainen vuodesta 1997.

Kattokeskus on vuonna 1997 perustettu pirkkalalainen perheyritys, jolla on vankka kokemus erilaisista kattoremonteista ja huolloista. Yhtiön palveluksessa toimii yli 130 rakennusalan rautaista ammattilaista neljässä eri toimipisteessä. Vuosittain Kattokeskus toteuttaa yli 1000 kattoremonttia. Vuonna 2019 Kattokeskus tulee avaamaan uuden toimipisteen Jyväskylään.

Kattokeskuksen toteuttamat työt pohjautuvat SFS-EN ISO 9001/2015 -laatustandardiin, joka takaa laadukkaan lopputuloksen asianmukaisia kattomateriaaleja käyttäen onpa kyseessä sitten pelti- tai tiilikatto. Kattokeskuksella on käytössä laatukäsikirja, jossa jokainen kattoremonttiin liittyvä osa-alue on tarkkaan mietitty. www.kattokeskus.fi

Totetuttaa kattoremontit alueilla: Pirkanmaa, Uusimaa, Savo ja Varsinais-Suomi.

Avaimet käteen tiilikattoremontti

Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.

 

  • Jätä yhteydenottopyyntö, niin Ormaxin valtuuttama asentaja ottaa yhteyttä sopiakseen ilmaisen arviokäynnin.
  • Ilmaisella arviokäynnillä saat tarjouksen kattoremontista, joka ei sido sinua mihinkään. 
Julkaistu
15.10.2018