Pistoolivaahto talvikaudelle

Uutuustuote Tytan ICE 65 toimii kylmissä lämpötiloissa, joissa tavallinen pistoolivaahtopullo on tuotava lämpenemään sisätiloihin ennen käyttöä.

Tytan ICE 65 on käyttövalmis ilman esilämmitystä.Tytan ICE 65 on käyttövalmis ilman esilämmitystä.

Kestää pakkasta ilman, että muut ominaisuudet heikkenevät

Tytan ICE 65 lämpötilan käyttöhaitari on ilman lämpötilan ollessa -20ºC ja pullon lämpötilan ollessa -5ºC. Tuotetta ei tarvitse tuoda sisään lämpenemään ennen käyttöä - ei esilämmittämistä - tuote on käyttövalmis pullon lämpötilan ollessa alimmilaan -5ºC. Tottahan tuote toimii myös huoneenlämpöisenä huoneenlämmössä.

Kuten muissakin Tytan 65 -sarjan mukaisesti, Tytan 65 Ice on matalan jälkipaisunnan suurituottovaahto. Tuote ei tästä johtuen väännä kuivumisen aikana ikkuna- tai ovikarmeja.

Pullon vaihtoja tarvitaan vähemmän, sillä yhden pullon täyttöaste on 870 ml (yli 15 % enemmän vaahtoa yhdestä pullosta). Yhden pullon maksimisaanto on jopa 65 l.

1920

Turvallinen tuote

Tytan ICE 65 on käyttäjälle turvallinen tuote. Se on M1-luokiteltu eikä siitä liukene ilmaan MDI:tä. MDI (4,4’-di-isocyanate of diphenylmethane) on kaikkien aerosolipolyuretaanivaahtojen komponentti, jonka terveysviranomaiset ovat määrittäneet terveydelle haitalliseksi aineeksi. Toistuva altistuminen MDI:lle saattaa aiheuttaa hengityselinten ja ihon herkistymistä, allergioita ja keuhkoastmaa. Tytan 65 ICE kuuluu samaan O2-ryhmään muiden Tytan vaahtojen kanssa eli se ei vapauta lainkaan käytön tai elinkaarensa aikana isosyanaattipäätöjä.

M1-merkki on paras rakennusmateriaalien päästöluokka ja kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä. Kemiallisten testien lisäksi tuotteet käyvät läpi hajupaneelin aistinvaraisen arvioinnin. Kovettuneen Tytan-vaahdon on testattu olevan hajutonta eikä vapauttavan TVOC, formaldehydejä, ammoniakkia tai isosyanaatteja.

 
Julkaistu
22.10.2018