Katso, miten talvivaahtoa käytetään

Tytan ICE 65 toimii kylmissä lämpötiloissa, joissa tavallinen pistoolivaahtopullo on tuotava lämpenemään sisätiloihin ennen käyttöä.

Katso videolta muun muassa, miten talvivaahdon käyttäytyminen eroaa kesävaahdosta, kun pakkasta on -20 °C.

Säilyttää ominaisuutensa myös pakkasella

Ei ole siis aivan sama, mitä uretaanivaahtoa talvella käytät. Tytan ICE 65 lämpötilan käyttöhaitari on ilman lämpötilan ollessa -20ºC ja pullon lämpötilan ollessa -5ºC. Tuotetta ei tarvitse tuoda sisään lämpenemään ennen käyttöä eli ei esilämmittämistä. Tuote on käyttövalmis pullon lämpötilan ollessa alimmilaan -5ºC. Tuotetta voi käyttää myös korkeammissa lämpötiloissa.

Kuten muissakin Tytan 65 -sarjan mukaisesti, Tytan 65 Ice on matalan jälkipaisunnan suurituottovaahto. Tuote ei tästä johtuen väännä kuivumisen aikana ikkuna- tai ovikarmeja.

Pullon vaihtoja tarvitaan vähemmän, sillä yhden pullon täyttöaste on 870 ml (yli 15 % enemmän vaahtoa yhdestä pullosta). Yhden pullon maksimisaanto on jopa 65 l.

Turvallinen tuote

Tytan ICE 65 on käyttäjälle turvallinen tuote. Se on M1-luokiteltu eikä siitä liukene ilmaan MDI:tä, joka on kaikkien aerosolipolyuretaanivaahtojen komponentti ja jonka terveysviranomaiset ovat määrittäneet terveydelle haitalliseksi aineeksi. Toistuva altistuminen MDI:lle saattaa aiheuttaa hengityselinten ja ihon herkistymistä, allergioita ja keuhkoastmaa.

M1-merkki on paras rakennusmateriaalien päästöluokka ja kertoo tuotteen vähäpäästöisyydestä. Kemiallisten testien lisäksi tuotteet käyvät läpi hajupaneelin aistinvaraisen arvioinnin. Kovettuneen Tytan-vaahdon on testattu olevan hajutonta eikä vapauttavan TVOC, formaldehydejä, ammoniakkia tai isosyanaatteja.

Tytan ICE 65 on käyttövalmis ilman esilämmitystä.Tytan ICE 65 on käyttövalmis ilman esilämmitystä.
 
Päivitetty
26.10.2021