Näin teknologia tuo säilytystilaa keittiöön

Keittiövälineet hukassa, tavarat pitkin keittiön tasoja ja vieraat pian tulossa. Tuttu tilanne, jonka ratkaisemiseksi on saatavilla kekseliäitä, teknologialla maustettuja innovaatioita.

A la Carten Found-seinäkaappi on kekseliäs säilytysratkaisu keittiöön.A la Carten Found-seinäkaappi on kekseliäs säilytysratkaisu keittiöön.

Pienkoneet piiloon ja esille napin painalluksella

Isommat keittiökoneet ovat usein tiellä keittiön tasoilla. Kaapin uumenista ne on puolestaan hankala nostaa esille. A la Carten Urban-keittiön sähköisesti nouseva ja laskeva kulmamekanismi on uusi innovaatio, joka helpottaa keittiössä työskentelyä aivan uudella tavalla. Kaapin sisältä nousee esiin säilytystilaa vain napin painalluksella.

Nousevassa kulmassa on mietitty toiminnallisuudet viimeisen päälle. Alatasolla on valo, joka syttyy tason noustessa ja sammuu, kun taso lasketaan alas. Sähköinen nostin on varustettu turvamekanismilla, joka pysäyttää liikkeen, jos tason välissä on jotain. Ylemmän tason alla on maadoitettu pistorasia; johto vain pistorasiaan ja keittiökoneesi on heti käyttövalmiina!

Kun kokkailut on kokkailtu, kulma laskeutuu napista alas kätkien tavarat taas kaapin sisään. Keittiösi on jälleen tyylikkään linjakas.

Piiloon ja pois silmistä. Kun kokkailut on kokkailtu, sekä A la Carten Found että Urban Nouseva kulma palauttavat napin painalluksella tavarat kaappien uumeniin ja tekevät keittiöstä pelkistetyn ja linjakkaan.Piiloon ja pois silmistä. Kun kokkailut on kokkailtu, sekä A la Carten Found että Urban Nouseva kulma palauttavat napin painalluksella tavarat kaappien uumeniin ja tekevät keittiöstä pelkistetyn ja linjakkaan.

Keittiövälineet hetkessä esille kaapin takaa

Mitä jos keittiön veitset olisivat aina järjestyksessä eikä se terävin kokkiveitsi aina hukassa?  Entä kuinka monesti olet etsinyt maustekaapin purkkien joukosta suosikkimaustettasi? Helpottaisiko, jos eniten käyttämäsi mausteet olisivat ihan siinä käden ulottuvilla, mutta eivät kuitenkaan häiritsevästi esillä?

A la Carten Found-seinäkaappi on kaappi, jonka takaosasta laskeutuu sähköisesti nappia painamalla avolokerikko välitilaan. Lokerikon sisusta on muunneltavissa tarpeen mukaan kolmella varusteluvaihtoehdolla, näin voit valita, säilytätkö lokerikossa keittiövälineitä, mausteita tai vaikkapa viinipulloja.

Ylös nostettuna Found näyttää tavalliselta seinäkaapilta. Alas laskettuna se tarjoaa upean ja uniikin säilytysratkaisun välitilaan jättäen työtason vapaaksi ruuanlaittoa varten.

Kätevästi käden ulottuvilla napin painalluksella. A la Carten Found-seinäkaapin takaa laskeutuu lokerikko, jossa voi säilyttää keittiövälineitä, veitsiä, mausteita tai vaikka pulloja. A la Carten Urban Nouseva kulma tuo alakaapista esille esimerkiksi yleiskoneen, joka on heti käyttövalmiina.Kätevästi käden ulottuvilla napin painalluksella. A la Carten Found-seinäkaapin takaa laskeutuu lokerikko, jossa voi säilyttää keittiövälineitä, veitsiä, mausteita tai vaikka pulloja. A la Carten Urban Nouseva kulma tuo alakaapista esille esimerkiksi yleiskoneen, joka on heti käyttövalmiina.

Monet uudet keittiöinnovaatiot paitsi helpottavat keittiössä työskentelyä, tuovat säilytystilaa paikkoihin, joita et olisi kuvitellutkaan voivasi hyödyntää. Muita mielenkiintoisia innovaatioita löytyy esimerkiksi täältä>>

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
15.10.2018