Auringolla lämpiävä ulkosuihku talviteloille

Talvi tekee jo kovaa vauhtia tuloaan ja nyt onkin viimeiset hetket laittaa auringolla lämpiävä ulkosuihku talviteloille. Ulkosuihku ei nimittäin kestä pakkasta, eli se pitää viedä talveksi pakkaselta suojaan.

Auringolla lämpenevä ulkosuihku mökkirannassa.Auringolla lämpenevä ulkosuihku mökkirannassa.

Helppo siirtää talvisäilöön

Syksyllä ulkosuihku on aika siirtää varastoon odottamaan uutta kesää, sillä se ei kestä pakkasta. Pakkanen voi rikkoa sekoittajan, joka säätelee veden lämpötilaa. Suihkun laittaminen talviteloille on todella helppoa. Ulkosuihku on kiinni asennusankkurissa tai puualustassa vain neljällä ruuvilla, joten se on helppo irrottaa. Ulkosuihkun pystyy yksin siirtämään lämpimiin tiloihin sen keveyden ansiosta. Tyhjennysventtiilillä suihkun saa tyhjennettyä vedestä ennen varastointia.

On hyvä pitää mielessä, että pakkasella vaurioitunutta ulkosuihkua ei pysty korjaamaan. Myöskään vakuutus ei korvaa pakkasen vaurioittamaa ulkosuihkua.

Hyviä kokemuksia ulkosuihkuista

Ulkosuihkun käyttäjiltä on tullut hyvää palautetta. Erityisen aurinkoinen kesä on innostanut epäilevämpiäkin hankkimaan mökkirantaan ulkosuihkun. Virkistävässä ulkosuihkussa on kesällä ollut mukava suihkutella esimerkiksi uimisen jälkeen. Ulkosuihkua on asennettu esimerkiksi laiturin yhteyteen ja siinä se onkin erinomainen juuri uimista ajatellen. Moni on todennut ulkosuihkun jopa niin hyväksi keksinnöksi, että on hankkinut mökilleen useammankin ulkosuihkun. Ulkosuihkut sopivat niin mökeille, loma-asunnoille, merenrantakohteisiin, piha- tai rantasaunan yhteyteen, uima-altaan tai paljun yhteyteen ja mihin tahansa, missä kesällä ollaan ja viihdytään.

Lue lisää ulkosuihkuista >>

Osta ulkosuihku verkkokaupasta >>

 
Päivitetty
11.10.2018