Tulikivellä lämpöisiä syysetuja!

750 syyskampanja

Kiinnostaisiko sinua kaunis Karelia-takka?

Karelia-takan tulipesässä voit polttaa puuta ja pellettejä, vaikka molempia vuorotellen. Niin puu kuin pellettikin palaa puhtaasti ja suurten luukkujen läpi tuli pääsee näyttävällä tavalla esiin. Katso video.
Karelia-takan ostajalle Vapon korkealaatuista pellettiä kaupan päälle nyt tarjouksen ajan.

Tulipesää kannattaa käyttää hyödyksi myös takkakokkauksessa. Tulisijan mukana tulee jalallinen metalliritilä, jonka päälle takkakokkaus onnistuu helposti hiilloksella tai jälkilämmöllä. Ritilän päällä käytettäviä ja yhteensopivia Tulikivi Cooking-tuotteita voit tilata kätevästi Tulikiven verkkokaupasta.

Kiinnostuitko Tulikivi Cooking-tuotteista?
-Voit lukea niistä lisää täältä!

Näyttävät Karelia-takat

Vuolukiven uudet Grafia- ja Nobile-pintaverhoilut Pielinen- ja klassikkomalleihin

Tutustu Pielinen- ja klassikkomalleihin lähimmässä jälleenmyyntiliikkeessäsi. Grafia-vuolukivi muistuttaa rosoista kallion pintaa ja karhennettu Nobile-vuolukivi mokkanahkaa. - Etusi nyt tarjouksen aikana jopa 1135 €.

Pielinen-takkamallisto esittäytyy

syyskampanja 1.JPG

Keraamiseen Jalanti-takkaleivinuuniin voit valita värisävyn useista vaihtoehdoista

Jalanti-takkaleivinuunin värimaailma koostuu valkoisen, harmaan, ruskean ja mustan sävyistä. Nyt tarjouksen aikana voit säästää hankinnassa jopa 600 €. Mallista löytyy kolme eri korkeutta, ja leivinuunin luukku voidaan sijoittaa eteen, taakse, vasemmalle tai oikealle. Jalantia voi hyödyntää ruoanlaitossa myös monella tapaa ja siihen voi liittää Tulikivi Green W10 -vesikiertopaketin. Tulikivi Green W10 -lämmitysjärjestelmällä voit siirtää merkittävän osan tulisijalla tuottamastasi lämmöstä käytettäväksi kotisi muussa vesikeskuslämmityksessä ja näin leikata huomattavasti ostoenergiasta koituvia kuluja.

Lisää keraamisista tulisijoista
 

750 syyskampanja 2

Käytä edut hyödyksesi, voimassa vain rajoitetun ajan

Tulisijan hankinta on iso asia. 
Toteuta takkaunelmasi lähimmällä studiolla tai kutsu Tulikivi-uunimestari kotiisi.
Artikkelissa näkyvät edut voimassa 31.10.2018 saakka.

Tiesitkö, että vuodesta 1980 lähtien Tulikivi-takkoja valmistanut ja kehittänyt Tulikivi on saanut itselleen Avainlippu-merkin!

Pitkäjänteinen kehitystyö ja satsaus suomalaiseen muotoiluun on palkittu niin takan ostajien kuin muotoilun ammattilaisten toimesta. Tulikivi-takka on myös upea vinetituote, joka täyttää maailman tiukimmat päästönormit ja hyötysuhde on markkinoiden korkeimpia. Ei ihme, että Tulikivellä on markkinoiden laadukkaimmat ja parhaimman näköiset tuotteet*. 
Tulikivi on myös suurin varaavien uunien valmistaja maailmassa.


*)RTS-tutkimus, Omakotirakentajat, tulisijamarkkinat + savupiiput toimialaraportti 2017/18.
 


Kiinnostuitko Tulikiven tuotteista? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
15.10.2018