Suomalaisen kivitalorakentamisen taidonnäyte
Miksi valita kivitalo?

Kun tavoitteena on optimaalinen energia- ja kustannustehokkuus, on kivirunko erinomainen valinta. Kivi on ekologinen, energiatehokas ja erinomaisesti eristävä – massiiviset kiviseinät eristävät tehokkaasti niin pakkasta kuin ääntäkin.

Kiviseinät myös pitävät talosi lämpötilan miellyttävänä läpi vuoden, viilentäen kesäkuumalla ja pitäen lämmön tasaisena talvipakkasilla. Lisäksi kiviseinä eristää ulkotilan äänet vaimentaen melutasoa ja mahdollistaa sisätiloihin hyvän akustiikan.

Lammi-Kivitalo-11_2krs_kuva_03

Tarjoukselle saat hintatakuun

Lammi Kivitalon ostajalla on vapaus haaveilla, sillä talomme suunnitellaan aina tulevien asukkaiden yksilöllisiin tarpeisiin. Perheen koko, elämäntapa, harrastukset ja mieltymykset määrittelevät niin tilankäyttöä kuin kodin tyyliä ja tunnelmaa. Me tiedämme, miten rakennetaan ja pidämme yhdessä kumppaniemme kanssa huolen asiakkaamme tärkeimmästä projektista.

Suunnittelun lähtökohdaksi voidaan ottaa vaikka joku talomallistomme kohde. Talo voidaan toteuttaa sellaisenaan, räätälöidä toiveiden mukaan tai käyttää oman ideoinnin lähtökohtana, jolloin valittu arkkitehti suunnittelee kaiken alusta asti sinun toiveidesi mukaan.

Kaikelle tarjoukseemme sidotulle saat hintatakuun sekä sitovan toimitusaikataulun. Näin tiedät tarkoin, mitä tarjouksemme sisältää ja mikä jää omalle vastuullesi.

Parhaan laadun takaamiseksi Lammilla on laaja ja laadukas yhteistyöverkosto, jonka toimijoiden kanssa yhteistyötä on tehty jo vuosien ajan.Parhaan laadun takaamiseksi Lammilla on laaja ja laadukas yhteistyöverkosto, jonka toimijoiden kanssa yhteistyötä on tehty jo vuosien ajan.

Kivitalo on terve ja turvallinen

Kivi on paloturvallinen eikä se lahoa tai homehdu, sillä siinä ei ole orgaanisia ainesosia. Rakennuskiviemme nerokas rakenne tekee virheettömän rakentamisen helpoksi, turvaten siten talosi ilmanlaadun seinänsisäisiltä ongelmilta. Kivi on rakennusmateriaaleista kosteusteknisesti luotettavin. Siksi sitä suositellaankin käytettävän myös puutaloissa ainakin kosteiden tilojen seiniin.

Kivitalo on helppo asua ja hoitaa

Kivitalo ei vaadi jatkuvaa ylläpitoa ja maalaamista. Seinien jokainen piste kelpaa kiinnityskohdaksi, etkä joudu etsimään runkotolppia. Kivitalon seinät ja lattiat ovat hiljaiset eikä nurkissa narise. Helppohoitoinen kivitalo kestää sukupolvesta toiseen ja säilyttää arvonsa pitkälle tulevaisuuteen.

Kivi on ainutlaatuinen materiaali

Kivi tuo taloosi massiivisuutta ja vivahteikkaan muotokielen. Kivitalo sallii yksilölliset ratkaisut – se täyttää persoonalliset toiveesi ja tottelee arkkitehdin herkkää kynää. Kivitalo on helppo rakentaa tasamaalle tai rinteeseen – se taipuu haastavaankin rakennuspaikkaan. Voit suunnitella talosi juuri sellaiseksi, kuin haluat.

Suunnittelun lähtökohtina ovat omat toiveesi, käytössä oleva budjetti, tontti ja sen kaavamääräykset.Suunnittelun lähtökohtina ovat omat toiveesi, käytössä oleva budjetti, tontti ja sen kaavamääräykset.

Suunnittelun 3 ensiaskelta

  1. Tapaaminen Lammin asiantuntijamyyjän kanssa
    Sinulla voi olla valmiit piirustukset, mielessäsi tietty talomalli tai ihan vain pelkkä haave ja alustava budjetti. Lammi-myyjä tekee tarvekartoituksen ja auttaa tulevan talon konkretisoitumisessa haaveesta suunnitelmaksi.

  2. Tontin hankinta & talon piirustukset
    Kun sopiva tontti on löytynyt, toteuttaa suunnittelija tarpeiden mukaisen yksilöllisen tai mallistosta muokatun talon suunnitelman. Saat meiltä runkomateriaaleista tarjouksen ja toimitussisällön. Autamme päättämään hankkeeseen sopivan projektimallin.

  3. Suunnitelmien viimeistely, erikoissuunnittelu & rakennuslupa
    Kun arkkitehtisuunnitelma on valmis, tuotetaan rakennuslupaa varten tarvittavat dokumentit. Ennen rakentamisen aloittamista tarvitaan myös rakenne-, sähkö- ja LVI-suunnitelmat, sekä tarvittaessa piha-, valaistus ja sisustussuunnitelmat.

Tilaa Lammi Ideakirja veloituksetta

Lammi_Ideakirja_2018_kansi+aukeama

Lammi Ideakirja sisältää yli 30 kivitalomallia, joita voitte käyttää oman kotinne ideoinnin pohjana. Jokainen talomallimme voidaan myös toteuttaa sellaisenaan tai  räätälöidä toiveidenne mukaan kodiksenne.

Kirjassa on myös kolme eri suunnittelijoiden toteuttamaa sisustussuunnitelmaa kolmeen eri kohteiseen. Tilaa Lammi Ideakirja alla olevalla lomakkeella ja ota askel kohti elämäsi kotia!

 
Päivitetty
8.10.2018