Käytännölliset ja tyylikkäät kaihtimet

Kaihtimilla pystytään kätevästi säätämään valon määrää huoneessa. Kaihtimet toimivat myös näkösuojana. Kun ikkunassa on kaihtimet, verhoja ei välttämättä edes tarvita. Nykyaikaiset kaihtimet ovat kuitenkin muutakin, kuin pelkkiä näkö- tai häikäisysuojia. Kaihtimet ovat lisäksi erinomaisen tyylikäs sisustuselementti. Kaihtimet ovat yleisiä myös lasitetuilla parvekkeilla ja terasseilla.

Kaihtimet skandinaavista designia

Skandinaavinen design on valloittanut sisustajien sydämet ja samaa henkeä huokuu myös Visor kaihdin, jolla korvaat esimerkiksi vanhat sälekaihtimet kaikissa kodin tiloissa, oli kyseessä sitten parveke, terassi tai kotisi sisätilat. Visor kaihtimilla pimennät huoneen, estät lämpötilan nousua sisätiloissa ja luot näkösuojaa.

Mekanismi kahteen suuntaan

Kaksisuuntaisen käyttömekanismin avulla voit säätää kaihtimia sekä alhaalta ylöspäin että ylhäältä alaspäin. Vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi lapsiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä. Kaihtimien materiaali on vesipestävää UV-suojattua polyesterikangasta. Polyesterikangas on Öko-tex -sertifioitua.

Kaihtimet ikkunoihin

Visorin kankainen vekkikaihdin ikkunoihin ja oviin, jota säädät kätevästi ylhäältä ja alhaalta. Profiilien huomaamaton design antaa kaihtimille arvokkaan ilmeen. Tuotteelle on myönnetty Design from Finland -sertifikaatti.

Pimentävä ikkunakaihdin

Visor pimentävä ikkunakaihdin on ontelokankaasta valmistettu valoa läpäisemätön vekkikaihdin sisäikkunoihin ja oviin. Pimentävä kaihdin on myös kahdesta suunnasta säädettävä. Kaihdin on erinomainen vaihtoehto pimentäville vanhanaikaisille rullaverhoille.

Parvekekaihtimet

Visor Queen parvekekaihtimet viilentävät parvekkeen tyylikkäästi sekä huomattavasti tehokkaammin kuin perinteiset parvekeverhot. Parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeesta entistä viihtyisämmän, eikä auringonpaiste tuota ongelmaa. Kaksisuuntainen käyttömekanismi antaa vapauden hallita valon määrää parvekkeella.

Terassikaihtimet

Visor Queen terassikaihtimilla viilennät terassin tyylikkäästi. Queen-terassikaihtimien kankaan taustapuolen ohut helmiäis- tai metallikalvo heijastaa terassille tulevan auringonsäteilyn tehokkaasti pois ja suojaa kotia liialta kuumuudelta.

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
4.10.2018