Ulkoiluvälineiden säilytysratkaisut kotiin

Erilaiset säilytysmahdollisuudet ovat pieni mutta merkittävä osa kodin kokonaisuutta ja viihtyisyyttä. Kun koti on järjestyksessä, mieli lepää eikä aikaa kulu hukassa olevan polkupyörän tai laskettelusuksien etsimiseen. Kuinka mukavaa onkaan, kun renkaille, pyörille, suksille ja muille ulkoiluvälineille löytyy talosta paikkansa.

varasto_pyörät_ing

Varastotilojen pyöränsäilytysratkaisut kaaokseen

Kaaoksessa oleva varasto ei houkuttele pyöräilyyn, kun joutuu kuluttamaan aikaa ja voimiaan pelkästään pyörän hakemiseen. Kun taas pyörät ovat hyvässä järjestyksessä, on helppoa ja mukavaa lähteä pyöräilemään. Ovellalla on muutama oivallinen vaihtoehto pyörän säilyttämiseen varastotiloissa:

  • Fillarikoukku FK-1 on seinäkoukku polkupyörälle. Säilytys tapahtuu ohjaustangosta satula seinää vasten. Asennus onnistuu eri korkeuksille.
  • Junior V-3 on sekin seinäkoukku polkupyörälle. Tässä säilytys tapahtuu etu- tai takarenkaasta. Asennus onnistuu eri korkeuteen alas tai ylös.
Tutustu lisää Ovellan ratkaisuihin >>

Pyörien ja suksien säilyttäminen sisätiloissa

Ovellan nerokkaat säilytystelineet polkupyörille ja muille välineille on suunniteltu asennettaviksi myös asuintiloihin, jos muuta varasto- tai säilytystilaa on vähän. Hyvä vaihtoehto sisäsäilytykseen on esimerkiksi Ovella Fillarikoukku FK-1, jossa polkupyörää säilytetään pystyssä esim. nurkassa. SkiRack STM-5 ja MultiRack MT-6 ovat suksia, luistimia, rullalautoja ym. varten. Asunnoissa säilytystiloja ovat mm. eteinen, vaatehuone ja parveke tai terassi. Pienissä asunnoissa myös olohuone, jolloin telineet ovat osana sisustusta. Asukas voi itse asentaa telineet helposti asennusohjeiden ja -kiinnikkeiden avulla.

Suksiteline.Suksiteline.

Piha-alueet järjestykseen

Ovellan polkupyörien ulkosäilytystelineet on suunniteltu ensisijaisesti Suomen rankkoihin olosuhteisiin, eri vuodenajat huomioiden. Junior V-3 pyöräkoukku soveltuu yhtä hyvin myös polkupyörän ulkosäilyttämiseen. Toinen hyvä vaihtoehto pyörätelineeksi kodin pihalle on esimerkiksi Citypark, joka on kahden pyörän runkolukitusteline, jossa on erillinen pyörivä pidike. Telineen voi pinta- tai uppoasentaa.

Säilytysjärjestelmät verkkokaupasta

Renkaat telineeseen

Talvi- ja kesärenkaiden säilytys aiheuttaa keväisin ja syksyisin päänvaivaa. Tähänkin ongelmaan Ovellalla on ratkaisu, nimittäin rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta. Megakonsoli PST-2 puolestaan on taittuva autonrenkaiden säilytysteline kahdelle standardirenkaalle. Teline soveltuu myös polkupyörän säilytykseen.

Rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta.Rengasteline PST-4, johon sopii 4 standardirengasta.

Remontoi tilaa säilytysjärjestelmälle

Jos tuntuu, että hyvää tilaa säilytystelineille ei parhaillaan ole kodissa, niin aina on vaihtoehtona jonkin toimimattoman tilan remontointi uutta käyttötarkoitusta varten. Yleensä Ovellan ratkaisut eivät tarvitse suurta remonttia olemassa olevaan tilaan.

Tutustu lisää Ovellan ratkaisuihin >>

Mikä Ovella?

Ovella Systems on vuonna 1979 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut turvallisiin, kestäviin ja tyylikkäisiin säilytysratkaisuihin. Ovellan erityisosaamista ovat polkupyörien parkki- ja säilytysratkaisut sisä- ja ulkotiloissa.

 
Päivitetty
30.11.2022