Kontion supersuosittu Glass House -mallisto kasvoi

Kontion kysytty Glass House -mallisto on saanut jatkoa kahdesta uudesta tulokkaasta. Uutuutena mallistossa on nyt Glass House jyrkällä harjakatolla sekä paljon toivottu 2-kerroksinen Glass House.

Kontio Glass House -talomallisto syntyi yrityksen intohimosta modernia arkkitehtuuria ja hirsirakentamista kohtaan. Kontion design ja puuosaaminen ovat saaneet kansainvälistä huomiota ja erityisesti Glass House –sarja on kiinnostanut rakentajia maailmanlaajuisesti. Kontio tunnetaan maailmalla pioneerina hirren ja lasin taitavassa yhdistelyssä.

Tutustu Glass House malleihin

Sama malli, monta kattovaihtoehtoa

Oli kyse rakentamismääräyksistä tai esteettisistä toiveista, Kontion laaja valikoima kattoratkaisuissa mahdollistaa mallin valinnan niin, että se sointuu ympäröiviin rakennuksiin ja määräyksiin. Valinnan laajalla kirjolla saadaan enemmän mahdollisuuksia myös kaupunkirakentamiseen. Glass House mallisto sisältää paljon erilaisia muuntelumahdollisuuksia pohja- katto ja julkisivuratkaisuissa.

Kontion Glass House on mahdollista saada nyt myös jyrkällä harjakatolla.Kontion Glass House on mahdollista saada nyt myös jyrkällä harjakatolla.

Kaupunkitalo hirrestä

2-kerroksinen Glass House sopii niin pienelle kaupunkitontille kuin maiseman ääreen. Rakennus vie tontilla vähän tilaa, mutta tarjoaa paljon neliöitä terveelliseen ja tyylikkääseen asumiseen mahdollistaen rakentamisen myös pienille ja ahtaille tonteille. Suuret ikkunat tuovat reilusti lisää tilantuntua ja luonnonvaloa tähän moderniin hirsitaloon.

Tutustu 2-kerroksiseen Glass Houseen

Pohjoisesta hirrestä valmistettavissa Kontion omakotitaloissa on uniikki ja rauhallinen tunnelma.Pohjoisesta hirrestä valmistettavissa Kontion omakotitaloissa on uniikki ja rauhallinen tunnelma.
Nykyaikaisen kansainvälisen arkkitehtuurin ja ikiaikaisen hirren yhdistelmästä syntyy kodikas hirsikoti.Nykyaikaisen kansainvälisen arkkitehtuurin ja ikiaikaisen hirren yhdistelmästä syntyy kodikas hirsikoti.

Kokoa mieleisesi Glass House

Kontion Glass House muodostuu asiakkaan valitsemista pohjaratkaisusta, katosta ja terassiratkaisusta sekä värimaailmasta. Kontiolla asiakas voi koota juuri itselleen sopivan mallin yhdessä Kontio-myyjän kanssa ja saada samalla valitsemastaan kokonaisuudesta tarjouksen.

Ota yhteyttä

Miksi valita Kontio?

Maailman suurimpana hirsitalotuottajana Kontio jalostaa ja tuottaa puutuotteet itse tukista valmiiksi lopputuotteeksi saakka. Kontio on toimittanut 50 000 hirsirakennusta maailmanlaajuisesti. Vuosikymmenten aikana kertyneen kokemuksen ja tietotaidon pohjalta on syntynyt toimivat ja turvalliset rakenne- ja rakentamisratkaisut, jotka yritys testaa omassa laboratoriossa ja ulkopuolisten tutkimuslaitosten kanssa. Kontion laajan yhteistyöverkoston ja asennuspalvelun avulla rakentaja saa hirsitalon tai -huvilan vaikka täysin valmiina, toimitettuna ja asennettuna, sovitussa aikataulussa. Kontion yksityiskohtaisilla ohjeilla myös omatoiminen rakentaja onnistuu.

www.kontio.fi

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
1.10.2018