Talomallit joka elämänvaiheeseen

Kastelli-talo sopii jokaiseen elämänvaiheeseen.Kastelli-talo sopii jokaiseen elämänvaiheeseen.
Kastellin talovalikoimasta löytyy laaja valikoima eri kokoisia ja eri tyylisiä talomalleja moneen eri elämänvaiheeseen. Kaikki talomallit ovat saatavilla joko esitetyllä pohjaratkaisulla tai muunneltunsa sellaiseksi kuin sinä itse haluat valitsit sitten 1-, 1½- tai 2-kerroksisen ratkaisun.

1-kerrosratkaisut   1½-kerrosratkaisut   2-kerrosratkaisut  Tilaa Kastelli-taloesite

Haluatko hengittävän rakenteen?

Jokaisen talomallin voi valita myös luonnollisella puukuitueristeellä. Kastelli Green ™ -rakenne tekee talostasi aidon ja ekologisen puutalon, onka sisätiloihin voit tuoda puupintaa näkyviin vain sen verran kuin haluat. Hengittävä rakenne pitää huoneilman raikkaana ja lisäksi puukuitu on eristeenä massiivipuuta lämpimämpi, joten saat hyvän sisäilman pienemmällä energiankulutuksella kuin hirsitalossa.

1920

Rakenna juuri niin paljon kuin haluat

Kun on aika rakentaa uusi kotisi, voit osallistua sen rakentamiseen juuri niin paljon tai vähän kuin itse haluat. Toimitamme sinulle uuden kotisi joko täysin muuttovalmiina, sisätilojen viimeistelyä vaille valmiina tai peruspakettina, jolloin voit osallistua talosi rakentamiseen enemmän itse.

Osallistu rakentamiseen oman halusi mukaan.Osallistu rakentamiseen oman halusi mukaan.

Sisustuskokonaisuus samalla

Halutessasi voit valita sisustuskokonaisuuden Kastellin palveluvalikoimasta. Palveluvalikoimassa on valmiita sisustusvaihtoehtoja, joista sinun on helppo koota omannäköinen ja varmasti tyylikäs sisustuskokonaisuus.

Kastellilta saat myös sisustuskokonaisuuden.Kastellilta saat myös sisustuskokonaisuuden.

Kastelli-talot on markkinajohtaja Suomessa yli 20 vuoden ajan. Yritys on osa vakavaraista Harjavalta-konsernia, joka verkostoineen työllistää 2000 henkilö Suomessa.
Kastelli tarjoaa asiakkailleen markkinoiden laajimmat ja monipuolisimmat valmistalot sekä talopaketit, monipuolisimmat tavat omakotitalon rakentamiseen ja kattavat palvelut rakentamisen ja asumisen ajalle. Jokainen Kastellin suunnittelema koti rakentuu asiakkaan omien toiveiden ja yksilöllisten tarpeiden pohjalta.
Yritys on sertifioitu ISO 9001 laatu- ja ISO 14001 -ympäristöstandardien mukaisesti.

 
Julkaistu
1.10.2018