Katto kruunaa talosi – bitumikattolaatalla saat ilmettä, kolmiulotteisuutta ja ajatonta tyyliä katollesi

Skandinaavisen rakentamisen muotokieli on selkeälinjaista ja ajatonta. Luontoystävälliset materiaalit ja luonnosta puhkuva inspiraatio yhdistetään skandinaavisuuteen ja meidän puhtaaseen elinympäristöön. Vaikka skandinaaviseen rakentamiseen ja sisustamiseen yhdistetään niukkuus, ei se tarkoita kuitenkaan tylsää. Leikkisuus ja kekseliäisyys näkyvät kautta linjan. Leikkisyys ja moniulotteisuus voi näkyä myös kattorakentamisessa. Katon ei tarvitse olla aina musta, ruskea tai harmaa. Katemateriaalivalinnalla voit tuoda talollesi uutta ilmettä ja korostaa talon muuta värimaailmaa. Millaisia valintoja olet valmis tekemään?

Vihreä katteen väri istuu hyvin suomalaiseen ympäristöön.Vihreä katteen väri istuu hyvin suomalaiseen ympäristöön.

Bitumikattolaatta on parhaimmillaan erityisesti silloin, kun talossa on erilaisia ulottuvuuksia – erkkereitä, lippoja, kattolyhtyjä tai kattotorneja. Kattolaatan ehdottomia plussia ovat monipuoliset ominaisuudet. Se on taipuisa, kestävä ja hyvin työstettävä materiaali, jonka käyttökohteissa vain taivas on rajana. Näillä ominaisuuksilla se päihittää monen muun katemateriaalin.

Monivivahteinen värimaailma varjostusraitoineen ja eri leikkausvaihtoehtoineen tuovat katolle kolmiulotteisen efektin ja korostavat kiinteistön arkkitehtonista ilmettä. Kolmiulotteinen vaihtoehto sopii, olipa talosi sitten moderni, perinteinen maalaistalo tai kartanomainen moninaisine yksityiskohtineen. Mikäli haluat hallitumpaa linjaa, on vaihtoehtona yksiväriset laatat, jotka tuovat hillitymmän ilmeen talollesi. Perinteiset värit ovat yleensä musta, harmaa ja tiilenpunainen, rohkea valitsee sinisen, vihreän, murretun ruskean tai punaisen sävyn katolleen.

Sininen kattolaatta näyttää upealta sinistä taivasta vasten. Järvimaisemaan sininen väri maastoutuu vieläkin paremmin.Sininen kattolaatta näyttää upealta sinistä taivasta vasten. Järvimaisemaan sininen väri maastoutuu vieläkin paremmin.

Inspiroidu kuvista

Monille on tuttua, että tapetin ja kylpyhuoneen laattoja valittaessa kokonaisuuden hahmottaminen voi olla vaikeaa. Pienistä mallipaloista pitäisi kuvitella, miltä se näyttää suurella pinnalla todellisessa tilassa. Sama pätee kattoihin. Siksi Katepal on koostanut inspiraatiokanavan Katepal:n Instagram-sivuille (@katepal_oy), jotta valintasi olisi helpompaa. Kanavalla esitellään laajan malliston eri leikkauksia ja värivaihtoehtoja kohde- ja tuotekuvien muodossa. Jospa et päädykään siihen perinteiseen vaihtoehtoon?

Katepalin laattamallisto ammentaa inspiraatiotaan ja värimaailmaa Suomen luonnosta. Jokaisen mallin ja värin takana on sama ajatus: Katepal-kattolaatta suojaa elämäsi isointa investointia, kotiasi ja antaa sille arvoisensa kilven.

Katepal Rocky-kattolaattamallistossa on useita eri värivaihtoehtoja, jotka ammentavat inspiraatiota Suomen luonnosta.Katepal Rocky-kattolaattamallistossa on useita eri värivaihtoehtoja, jotka ammentavat inspiraatiota Suomen luonnosta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö Katepal-bitumikatteesta

 
Julkaistu
26.11.2018