Kaupunkikeittiössä minimoidaan hävikki ja luotetaan teknologiaan

Keittiön elementtien on vastattava ympäristön ja elämäntyylin muutokseen. Niinpä ajan hermoilla olevassa kaupunkikeittiössä korostuvat tuoreus ja teknologia. Nyt halutaan olla vastuullisia niin keittiön suunnittelussa kuin ruoanlaitossakin.

Yrttitarha keittiössä! Urban Garden -kasvivalot ja -laatikot tarjoavat
optimaaliset olosuhteet yrttien viljelylle.Yrttitarha keittiössä! Urban Garden -kasvivalot ja -laatikot tarjoavat optimaaliset olosuhteet yrttien viljelylle.

"Tekeminen omin käsin, lähiruoka ja yrttien viljely ovat megatrendejä. Yhä useampi haluaa kasvattaa ravintonsa itse. Keittiössä kasvavat yrtit ovat todellista puhdasta lähiruokaa, ja ne voi poimia tuoreena ympäri vuoden", kertoo Novart Oy:n tuotepäällikkö Eeva Kokkonen. Novart on Suomen suurin keittiökalustevalmistaja, joka valmistaa kotimaiset A la Carte- ja Petra-keittiöt.

Ekologisuuden vaatimus kasvaa myös keittiössä

A la Carten uudessa, selkeälinjaisessa Urban-keittiössä ekologisuus ja vastuullisuus on huomioitu täysin uudella tavalla. Pihamaan yrttitarhan voi istuttaa omaan keittiöön, sillä kasvivalot ja -laatikot tarjoavat optimaaliset olosuhteet yrttien viljelylle.

Ruokahävikki on merkittävä ympäristö-ongelma, jonka vähentämiseen jokainen voi helposti vaikuttaa kotikeittiössä, kun raaka-aineiden oikeanlainen säilytys otetaan huomioon jo keittiösuunnittelussa.

A la Carten teknologiset ratkaisut, nouseva ja laskeva kulmamekanismi sekä välitilaan laskeutuva Found-lokerikko, ratkaisevat säilytyspulmia.A la Carten teknologiset ratkaisut, nouseva ja laskeva kulmamekanismi sekä välitilaan laskeutuva Found-lokerikko, ratkaisevat säilytyspulmia.

Uudet innovaatiot ratkaisevat säilytyspulmia

A la Carten Urban-keittiön toiminnallisuudet ovat paitsi ekologisia myös teknisiä. Sähköiset toiminnallisuudet helpottavat kotikokin arkea ja auttavat ratkaisemaan säilytyspulmia – sekä innostavat kokkauspuuhiin myös teknologialla hifistelijät.

Urban-keittiön innovaatio, nouseva kulmamekanismi, hyödyntää kulmat kätevänä säilytystilana. Nappia painamalla kulman sisältä nousee esiin taso, joka on varustettu sekä automaattisesti syttyvällä valolla että maadoitetulla pistorasialla; kodinkoneet ovat heti käyttövalmiina.

Välitilaan sähköisesti laskeutuva Found-lokerikko tuo puolestaan lisätilaa keittiön pienemmille esineille.
 

Tutustu Urban-keittiön innovaatioihin: keittiomaailma.fi/urban

keittiö,aailma_hs_addu

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Päivitetty
21.9.2018