Talotekniikka on taitolaji

Valitse luotettava ammattilainen avuksi

Talotekniikan merkitys asuinmukavuuteen ja turvallisuuteen unohtuu helposti, koska se on pääosin piilossa rakenteissa. Huomio herää kuitenkin nopeasti talotekniikan pettäessä, sillä sen vaikutukset asumismukavuuteen ja turvallisuuteen ovat suuret. Talotekniikka sananakin on vähän käsitteellisen tuntuinen ja se kattaa monta asiaa. Olennaista kaikelle siihen liittyvälle on, että järkevintä on valita avuksi luotettava ammattilainen.

Putki-8613_inkku

Mistä löydän luotettavan ammattilaisen?

Uponor KOTI -kumppani on Uponorin kouluttama paikallinen LVI-urakoitsija käyttää remonteissaan Uponorin tuotteita. Yritys on sitoutunut ammattimaiseen ja asiakasystävälliseen toimintaan ja tekee kaikkensa, jotta asiakkaan kokemus tehdystä remontista olisi mahdollisimman hyvä kartoituskäynnistä käytönopastukseen asti.
 

Uponor koti kumppani blue_1920

Uponor välittää remonttikartoituspyyntösi paikalliselle tai lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -verkostoon kuuluvalle kumppanille, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa. Käynti ei sido sinua mihinkään, vaan saat lisää tietoa päätöksenteon tueksi. Käynnin jälkeen saat kumppaniyritykseltä tarjouksen Uponor KOTI -remontista.

Uponor Tuoteturva

Uponor kehittää jatkuvasti niin tuotteitaan kuin toimintatapojaan ja haluaa tarjota parasta mahdollista laatua. Jos tarkasta laadunvalvonnasta huolimatta tuotteista löytyy huomautettavaa, on hyvä tietää, että Uponor noudattaa Suomen kuluttajasuoja- sekä tuotevastuulakia. Uponorin tuotteistaan kantama vastuu ei ole rajattu erikseen määriteltyyn takuuaikaan.

 

Uponor TuoteturvaB

Jos Uponorin tuote rikkoutuu tai aiheuttaa vahinkoa asennuksessa tehdyn virheen takia, vahingon korjaamisesta ja mahdollisesta korvaamisesta vastaa asennuksen tehnyt. Suositeltavaa onkin aina käyttämään asentajana asiantuntevaa LVI-alan ammattilaista.

Uponor tarjoaa apua lukuisiin eri remontteihin. Tutustu ja jätä halutessasi yhteydenottopyyntö sivun lopussa olevan lomakkeen avulla.

Käyttövesiremontti eli putkiremontti omakotitaloon

Turvallinen ja hyvä vaihtoehto putkiremontin toteutukselle on sopia kartoituskäynti paikallisen Uponor KOTI -urakoitsijan kanssa. Hän tulee sovittuna aikana käymään, keskustelee kanssasi toiveistasi, tutustuu kohteeseen ja laatii kartoituslomakkeen. Kartoituksenperusteella hän tekee urakkatarjouksen. Kartoituskäynti on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään.

Vesikiertoisen patteriverkoston remontti omakotitaloon

Vesikiertoisen patteriverkoston remontointi voidaan tehdä yksin tai yhdessä putkiremontin kanssa. Patteriverkoston kunto ja riittävyys on hyvä tarkistaa myös silloin kun vaihdetaan lämmönlähde matalaenergia-järjestelmään, esim. maalämpöön. Tällöinkin voit jättää yhteydenottopyynnön, joka lähetetään paikalliselle tai lähialueellasi toimivalle Uponor KOTI -verkostoon kuuluvalle urakoitsijalle, joka on sinuun yhteydessä sopiaksenne kartoituskäynnistä remontoitavassa kohteessa.

Suorasähkölämmityksen vaihtaminen vesikiertoiseen lämmitykseen omakotitalossa

Uponorin kautta voit saada myös tarjouksen lämmitystavan vaihdosta. Ammattilaisten avulla onnistut tässäkin parhaiten. Lattialämmitykseen voidaan yhdistää myös lattiaviilennys.

Lattialämmityksen säätöpäivitys omakotitaloon

Vanha toimiva vesikiertoinen lattialämmitys voidaan säätöpäivityksellä nykyaikaistaa ja samalla saadaan energiansäästöä.
 

Parhaista parhaat

Uponor palkitsee vuosittain yhden kumppaninsa Vuoden Uponor KOTI -kumppanitittelillä. Valintakriteerit ovat: erinomainen asiakaspalaute, vankka kokemus LVI-alalta, aktiivinen ote Uponor KOTI -palvelukonseptin kehittämisessä ja laadukas työnjälki. Tutustu tähän mennessä valittuihin Uponor KOTI –kumppaniyrityksiin:

v. 2020: LVI-Kurikka Oy, Jonne Kurikka
v. 2019: LVI-asennus Jarno Mäkelä Oy, Ylöjärvi
v. 2018: Teamtech Oy, Tuusula (Lopettanut toimintansa)
v. 2017: Nascotec Ky, Kouvola
v. 2016: TR LVI-Palvelut Oy, Pori
v. 2015 Vesitek Oy, Tampere (Lopettanut toimintansa)
v. 2014 LVI-Dalton Oy, Nurmijärvi
v. 2013 LVI-Putkilinkki Oy, Lahti
v. 2012: Semax-Team Oy, Vainikkala

Voit valita allaolevevista yhteydenottopyynnöistä sinulle sopivat

Tilaa nyt kotiisi veloitukseton kartoituskäynti. Paikallinen asiantuntija opastaa sinua sopivien tuotteiden ja ratkaisujen valinnassa. Kartoituskäynnin jälkeen saat tarjouksen kohteesi remontista.

 
Päivitetty
14.4.2022