Kateruuvit kannattaa vaihtaa ajoissa

Vanha peltikatto on syytä tarkistaa etenkin kiinnikkeiden osalta, jotta niiden kunto ja mahdollinen vaihtotarve havaitaan ajoissa. Ajansaatossa vaurioituneet kiinnikeruuvit aiheuttavat ruostuessaan riskin yläpohjarakenteiden kosteusvaurioille. Korjauksiin suunniteltu vaihtoruuvi tuo lisää käyttöikää peltikatolle vuosiksi eteenpäin.

Kingi_1920x1080_OTY_2018

Vaihtoruuvilla lisää käyttöikää peltikatolle

Kattopeltiä nopeammin ruostuvat kateruuvit ja -naulat aiheuttavat vuotoriskin muuten vielä kestävälle katolle. Vuotaessaan kiinityskohdat voivat lahottaa ja homehduttaa yläpohjia, jos korjaustoimenpiteitä ei tehdä ajoissa.

Kun peltikaton ruuveissa on havaittavissa ruostetta, on korkea aika reagoida. Ruoste voi olla merkki alkavasta kosteusongelmasta. Kateruuvien vuodon syynä on usein ruosteen lisäksi huonot tiivisteet. Katto alkaa vuotamaan, kun halvasti tehdyn ruuvin aluslevy ruostuu, huono tiiviste kovettuu ja haurastuu.

KINGI® vaihtoruuvin myötä katolle saadaan lisää käyttöikää. Vaihtoruuvin kierreosa on tavallista paksumpi, joten se kiinnittyy pitävästi entiseen ruuvinreikään. Myös aluslevy on halkaisijaltaan suurempi, joten se tiivistää vanhan reiän pitäväksi, vaikka se olisi laajentunutkin kuten usein on. KINGI® vaihtoruuvi on kolmikerrospinnoitettu kuten isoveljensä KINGI® kateruuvi ja siinä on samat korroosionesto-ominaisuudet ja takuut.

Näin vaihdat vanhat kateruuvit

Valitse pitkäikäinen kiinnitys peltikatolle

Kestävä peltikatto kiinnitetään KINGI® kateruuveilla. Niissä korroosiokestävyys täyttää samat vaatimukset kuin markkinoiden parhaat teräskatteet. Sen loistavat ominaisuudet ovat huolellisen tuotekehityksen tulosta.

  • Ylivoimaisesti paras asennettavuus: KINGI® kateruuvin älykäs muotoilu tekee peltikaton asentamisesta helppoa ja nopeaa. KINGI® kateruuvin ainutlaatuisen porautuvuuden mahdollistavat patentoitu FASTFX™-pikakärki ja CrownD-muotoiltu kruunukanta. Ruuvi porautuu täsmällisesti juuri haluttuun kohtaan naarmuttamatta peltIä. KINGI® kateruuvin kruununkanta on myös sopivan korkea, jotta se istuu tiukasti asennusistukkaan. Näin asentaminen on vakaata eikä asentajan ote lipsu. Näin vältytään naarmukohtien paikkamaalaamiselta jälkikäteen ja laadukas, ajan hampaan kestävä katto on kerralla valmis.
  • Kestää aikaa ja kulutusta: Durabl3-pinnoitteen ansiosta KINGI® kateruuvi kestää aikaa ja kulutusta. Se on suunniteltu kestämään ruostumatta yhtä kauan kuin parhaat peltikatot. CrownD-muotoilun ansiosta vesi valuu pois KINGI® kateruuvin kruunukannasta eikä kuluta pinnoitetta korroosioriskiä aiheuttaen. KINGI® kateruuvi on ainoa ankaraan kaupunki- ja teollisuusilmastorasitusluokkaan C4 soveltuva hiiliteräskateruuvi Suomessa.
  • Avainlippu-tuote: KINGI® kateruuvi on suomalainen innovaatio ja Avainlippu-tuote, jonka valmistuksesta suurin osa tehdään Suomessa. Ulkomaisilta toimittajilta hankintaan vain ne puolivalmisteet ja raaka-aineet, joita ei voi hankkia Suomesta. KINGI® kateruuvi on kotimainen valinta. Sen hankkiminen tuo työtä ja luo hyvinvointia Suomeen.
 
Julkaistu
28.6.2022