Invertteriohjattu maalämpöpumppu katsoo tulevaisuuteen

Oikein mitoitetulla invertterimaalämpöpumpulla on korvaamattomia etuja pohjoisessa ilmastossa, ja se sopii niin uusiin kuin vanhoihin taloihin. Uusimman teknologian invertteriohjattu pumppu nostaa kompressorin kierroksia, kun tarvitaan enemmän lämpöä. Kierrokset laskevat, kun lämmön tarve on pienempi. Lämpöpumppu toimii näin koko ajan optimaalisella hyötysuhteella, joka säästää sähköä ja kompressoria käynnistysten määrän vähentyessä. Nykyaikainen automatiikka myös estää kaivon jäätymisen. Tämä tarkoittaa äärimmäistä joustavuutta ja energiatehokkuutta myös kovissa sääolosuhteissa.

Invertteriohjatulla maalämpöpumpulla monitahoista säästöä

Säästetään sähköä:
Laite pystyy hyödyntämään maaperään varastoitunutta uusiutuvaa luonnon energiaa kylmimmilläkin säillä: oikein mitoitettu maalämpöpumppu kerää paukkupakkasillakin jopa 75 % tarvittavasta energiasta maasta. Oikein mitoitettuna pumppu tuottaa lämpöä ja lämmintä käyttövettä aina oikean määrän. Laite on siten vakuutus huippukuormituspäivien sähkön hintaa ja tehotariffimaksujen korotusta vastaan. NIBEn lämpöpumput voi liittää älykkääseen ohjaukseen ja osaksi tulevaisuuden älykkäitä sähköverkkoja. Ne tuovat myös arvokkaan panoksen energian tallentamiseen ja tasaamiseen esimerkiksi silloin, kun tuulivoimasta on pulaa.

Säästetään luonnonvaroja:
Toimenpiteet ilmaston lämpenemisen hidastamiseksi jatkuvat, ja kiinteistöjen lämmityksellä on tässä merkittävä rooli. Maalämpö hyödyntää uusiutuvaa energiaa.

Tilaa maksuton esite maalämpöpumpuista
NIBE_F1155 (002)

Vanhan talon lämmitysjärjestelmän päivitys maalämpöön – katso video!

 

Älyä lämmitykseen

Mahdollisuus etähallintaan internetin välityksellä on ollut vakiona lähes kaikissa NIBEn maalämpöpumpuissa vuodesta 2013 alkaen. NIBE Uplink -palvelun avulla käyttäjä voi valvoa ja halutessaan myös ohjata lämmitysjärjestelmäänsä missä ja milloin vain älypuhelimen tai tabletin avulla.

NIBE Uplink on yhteydessä pohjoismaiden sähköpörssiin, joten halutessaan käyttöön voi ottaa Smart Price Adaption -toiminnon, joka antaa lämpöpumppusi optimoida lämmitystä sähkön hinnan mukaan. Näin vältät lämmitystä kalliiden tuntien aikana, ja lämpöpumppu myös oppii lämpimän käyttöveden tarpeesi ja optimoi lämmityksen sen mukaisesti. Toiminnon käyttöön riittää maksuton NIBE Uplink -perusversio.

Tulevaisuudessa lämmitystä voidaan ohjata entistä tarkemmin hyödyntämällä esimerkiksi säätietoja, energian hintoihin liittyviä ennusteita, kalenteritietoja tai eri anturien tuottamaa dataa.

Lisäksi NIBEn lämpöpumpun hankkijalle on tarjolla huolettomuutta: NIBETURVA, joka on ilmainen lisäturva kuuteen käyttövuoteen saakka. Lämmitysinvestoinnin voi rahoittaa NIBE-rahoituksella, jolloin lainaa voi lyhentää uudesta lämmityksestä kertyvillä säästöillä.

NIBE Uplinkin avulla lämmitysjärjestelmää voi valvoa missä ja milloin tahansa älypuhelimen tai tabletin avulla.NIBE Uplinkin avulla lämmitysjärjestelmää voi valvoa missä ja milloin tahansa älypuhelimen tai tabletin avulla.
Hyödynnä syksyn kampanjaetu!

Kun NIBEn maalämpöpumpun F1155 tai F1255 osto ja toimitus tapahtuvat kampanja-aikana 19.8.−22.11.2019, saat kaupan päälle Jopo-polkupyörän. Lue lisää täällä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö maalämpöpumpusta

 
Julkaistu
7.10.2019