Yksi avain vähemmän

Vuoden sisällä 5 % pientaloasukkaista on hukannut kotiavaimensa. 3 % pysyvästi.

Avaimen hukkaamisessa turhauttavimpia asioita on sen etsimiseen kulutettu aika ja mielipaha. Myös hetkellinen turvattomuuden tunne on epämieluisa, kun kyseessä on oma yksityinen koti. Avaimettomien älylukkojen myötä kotiavaimia ei tarvitse enää etsiä ja etsimiseen hukatun ajan voi käyttää mielekkäämmin.

Hallitse kodin lukitusta kulkutunnisteella, koodilla tai älypuhelimella.Hallitse kodin lukitusta kulkutunnisteella, koodilla tai älypuhelimella.
Kotiavaimia annetaan myös muiden käyttöön. Yleisimmin perheenjäsenille, mutta toisinaan tilapäinen sisäänpääsy pitää järjestää myös naapurille, huolto- tai remonttimiehelle, lähetille, koiran ulkoiluttajalle, siivoojalle tai kukkien kastelijalle. Avaimeton lukitus mahdollistaa ovien avaamisen ilman, että tarvitsee miettiä, mihin ja miten avaimen tarvitsijalle toimittaa. Unohda siis ovimaton alle kätketyt avaimet.

Kun avaimia hukataan tai lainataan, niitä on teetettävä uusia. Pahimmillaan lukot on sarjoitettava jopa uudelleen tai vaihdettava kokonaan. Tämä tuo lisäkustannuksia. Digitaalisten lukkojen ansiosta kulkutunnisteet voidaan poistaa välittömästi käytöstä ja koodit vaihtaa.

Avaimeton elämä helpottaa arkea monin eri tavoin

Yale Doorman on älylukkoratkaisu, joka mahdollistaa kodin lukituksen hallinnan koodilla, kulkutunnisteella, kaukoavaimella tai älypuhelimella. Kotioven voi avata tai lukita juuri sinun tarkoitukseesi sopivimmalla tavalla.

Tuliko ovi lukittua?

Kyllä tuli. Yale Doormanin automaattinen lukintatoiminto lukitsee oven automaattisesti sen sulkeuduttua.

Älylukot ovat taattua Abloy-laatua.Älylukot ovat taattua Abloy-laatua.

Kulkutunniste kadoksissa?

Ei hätää. Se on poistettavissa välittömästi käytöstä. Koti säilyy turvattuna ja kulkutunniste on käyttökelvoton vieraissa käsissä.

Lenkkivaatteissa ei taskua, mihin avain?

Ole huoletta. Kun ovi aukeaa koodilla, "avain" on aina matkassa mukana.

Kädet täynnä tavaraa ja avaimet laukun pohjalla?

Tuska pois. Koodin näppäily onnistuu helposti vaikka kantamuksia olisi sylillinen.

Ei ehdi olla kotona päästämässä korjausmiestä sisään?

Ole missä haluat. Tilapäisen koodin avulla sisään pääsee yhden vuorokauden ajan.

Yale Doorman - OMINAISUUDET

Sopivuus
  • Sopii lähes kaikkiin suomalaisiin oviin. Myyntipakkauksessa oleva uusi BL907-lukkorunko soveltuu suoraan muun muassa 4190, LC100, LC102 ja LC190 lukkorunkojen tilalle.
Turvallisuus
  • Sisäänrakennettu hälytin ilmoittaa lukkoon kohdistuvista murtoyrityksistä. Valittavissasi on myös turvatila, joka antaa hälytyksen oven aukaisusta.
Kestävyys
  • Yale Doorman on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita. Lukko kestää kylmää, kuumaa, lunta ja sadetta sekä myös pölyä, likaa ja hiekkaa. IP55-luokitus takaa sopivuuden ulkokäyttöön. UV-suojattu pinta kestää pitkäaikaista altistusta auringolle ja kosteudelle. Käyttölämpötila: Sisäpuoli 0-+50°C, ulkopuoli -25-+70°C.
Ääniopastus
  • Käyttöohjetta ei tarvita. Muutoksissa, kuten kulkutunnistetta poistettaessa, ääniopastus opastaa vaihe vaiheelta suomeksi, ruotsiksi, englanniksi tai venäjäksi.
Liitettävyys
  • Liittämällä Yale Doormanin osaksi Yale Smart Home -järjestelmää, voit ohjata lukkoa älypuhelimellasi.

Avaimet aina hukassa? Yale Doormanin ansiosta ei ole enää.Avaimet aina hukassa? Yale Doormanin ansiosta ei ole enää.
Oven voi avata älypuhelinsovelluksella esimerkiksi lähetille.Oven voi avata älypuhelinsovelluksella esimerkiksi lähetille.
 
Julkaistu
17.9.2018