4 syytä lasittaa terassi syksyllä

Syksyllä on ihanaa nauttia viilenevistä ilmoista ja luonnon väriloistosta. Syksy on myös hyvää aikaa terassin lasittamiselle ja näin varautua viileneviin keleihin. Seuraavassa on listattu 4 syytä lasittaa terassi syksyllä. Parhaimmillaan lasitus pidentää terassikautta jopa 3-4 kuukautta. Tutustu vinkkeihin ja jatka terassikautta pitkälle syksyyn.

Lasiterassi_2

1. Terassilla voi oleskella myös viileässä kelissä

Ehkä oleellisin ja yksi suurimmista hyödyistä on terassin käyttöajan pidentyminen. Terassilla tarkenee viettää aikaa pitkälle syksyyn tunnelmallisessa valaistuksessa pimenevistä illoista nautiskellen. Tuuli ei myöskään haittaa, koska lasitukset ovat suojana. Lasiterassi tuo myös säästöjä lämmityskuluihin, kun tuuli ei pääse suoraan puhaltamaan sisäänkäynnille. Lasiterassin voikin suunnitella lähes mihin tahansa kohteeseen.

Tutustu terassivaihtoehtoihin >>
 

Asuntomessut_lumon_kohde_10

2. Lasituksen ansiosta kalusteet ovat suojassa ja siivous helpottuu

Lasitus suojaa terassia puista putoavilta lehdiltä, siitepölyltä ja sateilta. Tämän ansiosta terassin kalusteet pehmusteineen pysyvät hyväkuntoisina ja puhtaina, eikä terassia tarvitse ollakaan siivoamassa jatkuvasti. Kalusteita ei myöskään tarvitse syksyn tullen siirtää varastoon tai suojata, sillä ne säilyvät lasitetulla terassilla läpi talven. Näin ollen kalusteet ovat heti valmiina käyttöön kevään tullen. Lasitus mahdollistaa myös terassin ympärivuotisen sisustamisen.

Terassin sisustuksen kestosuosikit >>
 

terassin_sisustus

3. Ei enää vedontunnetta asunnossa

Lasitusta kannattaa harkita siinäkin tapauksessa, jos terassinpuoleiset ikkunat tai terassin ovi aiheuttavat vetoa. Lasitettua terassia voi periaatteessa ajatella isona tuulikaappina. Erityisesti järven ja meren rannalla on monesti tuulista, joten näillä alueilla asusteleville tai mökkeilijöille vedon tunne on usein tuttu. Lasitetun terassin ei tarvitse olla pelkästään omakotitaloasumisen luksusta, sillä lasitettu terassi tuo lisää viihtyvyyttä ja asumismukavuutta myös vapaa-ajan asunnolle. Lasitus mahdollistaa kesämökistä nauttimisen kaikkina vuodenaikoina.
 
Lue lisää mökkilasituksesta>>
 

Asuntomessut_lumon_kohde_10_talo_valovoima

4. Lasiterassi ei ole vain yhden syksyn ilo

Terassilasituksesta saat iloa vuosikymmeniksi. Lasitus kestää aikaa ja Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Lasiterassi on erinomainen suoja talon rakenteille, koska lumi, jää ja vesi eivät pääse pilaamaan pinnoitteita tai tuomaan vaurioita. Terassilasit ovat käytännössä huoltovapaa tuote, joista ei tarvitse huolehtia talviaikanakaan. Terassilasitus nostaa vanhemmankin asunnon arvoa. Eli lasitus on siinäkin mielessä kannattava sijoitus.

Asuntomessut_lumon_kohde_33

Kiinnostuitko? Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
17.9.2018