Asuntomessut Porissa – messututkimuksen voittajat

Porin Asuntomessujen kävijöille jaettiin pääsylipun yhteydessä messututkimuslomakkeet, jonka yhteydessä järjestettiin äänestys messukohteiden kesken parhaasta talosta, sisustuksesta ja pihasta. Messututkimukseen pystyi vastaamaan messututkimuslomakkeella tai sähköisesti pääportin läheisyydessä olleessa tutkimuspisteessä.
 

Asuntomessu_palkinnot_2018_1920x1080

Palkinto 1: Kotakeittiö City 

Uudessa Kotakeittiö City -mallissa yhdistyvät Kotakeittiöiden ruoanlaittomahdollisuus sekä tunnelmaa ja lämpöä luova ulkotakka. Cityssä on 360 astetta tulisijan ympäri kääntyvä kipinäverkko, jonka läpi palava tuli näkyy kauniisti.

Kipinäverkko on helppo kääntää sivuun esimerkiksi tulta kohentaessa tai ruokaa laittaessa ja se estää tehokkaasti myös palavien kipinöiden pääsyn terassille tai muualle ympäristöön. Cityn tulisija on suojattu hyvin tuulelta savukuvun reunaan asti ylettyvän tuulensuojan ansiosta.


Voittaja: Kaisa Poutiainen, Pori

Palkinto 2: Bosch -robottiruohonleikkuri + talli

Bosch Indego 400 Connect -robottiruohonleikkuri huolehtii nurmikon hoidosta puolestasi. Kytke ruohonleikkuri päälle – vaihda itse vapaalle. Indego leikkaa nurmikon Logicut-tekniikkaa käyttäen automaattisesti ja yhdensuuntaisin linjoin. Indegon varkaussuojaus, tallentava leikkuukalenteri sekä helppokäyttöinen näyttö tekevät siitä oman henkilökohtaisen avustajasi, joka hoitaa leikkuutyön tehokkaasti ja tarkasti.
 
Indego 400 Connect mallissa ruohonleikkuun voi hoitaa etänä älypuhelimen välityksellä, ainoastaan yhtä nappia painamalla. Sovelluksen avulla voi käynnistää, pysäyttää tai ajastaa ruohonleikkurin helposti missä ja milloin vain.


Voittaja: Johanna Kärkkäinen, Pori

Palkinto 3: Linkkukirves ja Vesitasku

Linkkukirves on tehokas ja turvallinen pikkupuiden ja hieman isompienkin polttopuiden pilkontaan tarkoitettu kotimainen uutuustuote. Seinään kiinnitettävällä Linkkukirveellä puun halkaisu tapahtuu vipuvoimaa hyväksikäyttäen, ilman lyöntiliikettä.

Vesitasku kerää sadevedet talteen puutarhan kastelua varten. Se on helposti asennettavissa maan päälle tai seinälle syöksytorven alle. Vesitasku sopii uusiin ja vanhoihin taloihin. Vesitaskun muotoilussa on otettu huomioon tyylikäs ulkonäkö. 

Voittaja: Harri Kuortti, Hämeenlinna

Onnittelut voittajille!
Voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

1
 
Julkaistu
31.8.2018