Tilankäytön mullistava ja hyvin äänieristetty Liune on taiteen kanssa täydellinen pari unelmakotiin

Liune on uusi väliovistandardi, joka helpottaa tilan suunnittelua ja sisustamista. Asumisen tarpeet ovat eriytymässä. Enää ei ole oikeaa asumisen käsitystä, joka sopisi kaikkiin asumistilanteisiin. Tilaa tarvitaan asuntoihin, sillä ne pienenevät joka vuosi ja asukkailla on vuosi vuodelta vähemmän tilaa itselleen. Vaihtamalla asunnon kaikki väliovet i -oviksi, L-ovien tilalle saadaan vapautettua seinä- ja lattiatilan kodin asukkaiden käyttöön.

Hyvä ja toimiva asunto vaatii hyvän suunnittelun. Asunnon viihtyvyyteen vaikuttaa väljyyden tuntu, valoisuus, värit ja materiaalit sekä tilan kalustettavuus. Tutkimustenkin mukaan kaikki arvostavat väljää tilaa. Tärkeää toimivalle asunnolle pitkällä aikavälillä on muunneltavuus eri elämäntilanteisiin.

Omataloyhtiö_1920x989_vko35_artikkeli_2

Ovi tuo taidetta arkeen

Välioven funktion ei tarvitse rajoittua pelkästään tilojen jakamiseen. Ovi voi olla arkeen iloa ja viihtyisyyttä tuova elementti. Liune by Johanna Oras -väliovimallisto tuo taiteen osaksi arkea ainutlaatuisella tavalla.


”Taiteen syvin tarkoitus on tuoda elämyksellisyyttä ja hyvää oloa jokaiseen päivään. Taiteen ei tarvitse riippua seinällä, vaan se voi olla kotona läsnä esineissä, tekstiileissä ja yllättävissäkin paikoissa. Taide on sielulle hunajaa, se luo unelmia, antaa voimaa ja mahdollisuuden rauhoittua kiireisen päivän jälkeen”, Oras kuvailee.

25-vuotistaiteilijajuhlavuottaan viettävä Johanna Oras on suunnitellut Liune-ovimalliston. Suomalaisista kodeista inspiraationsa saanut, useasta teoksesta koostuva ainutlaatuinen Liune by Johanna Oras on myynnissä syyskuusta alkaen.

Tule tutustumaan uuteen taideovimallistoon Jätkäsaaren kaupunkimessuille
 

Omataloyhtiö_1920x989_vko35_artikkeli_1

Liune nostaa asunnon arvoa

Asunnon arvo määräytyy aina asukkaan omista tarpeista ja siitä, miten hyvin asunto vastaa sen hetken vaatimuksiin. Tosiasia on se, että mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Liune nostaa asunnon arvoa kaikkien näkökulmasta ja kaikille.

Akustiikka: Liune-ovien ääneneristävyys on 30 % parempi kuin tavallisen kääntyvän puulaakaoven ja ne ovat kaikki massiiviovia. Lisäksi Liune-ovet liukuvat pehmeästi, eivätkä paiskaudu tai pidä ääntä sulkeutuessaan.

Visuaalisuus: Kontrastit palvelevat näköaistia. Aisteja hellivään kotiin kannattaa siksi valita selkeästi erottuva ovi ja puolestaan siitä helposti hahmotettavissa oleva vedin. Jos haluaa lasi- tai peilioven, kiinnitä huomioita sijoitteluun niin, etteivät ovet heijasta valoa tai harhauta peilautuvalla näkymällä näköaistia.

Rakenne: Liune on kotimainen tuote ja se on tehty kotimaiseen 66 mm runkostandardiin. Liune on nimenomaan kehitetty esteettömyysmääräysten muuttuessa yli 10 vuotta sitten. Elementtirunko on kasattu tehtaalla valmiiksi lujasta rakenneteräksestä.

liune_oras

Jätä yhteydenottopyyntö!


 
Julkaistu
3.9.2018