Kodin järjestyksen suunnittelu ei voisi olla helpompaa

Onko sinun tavaroilla, vaatteilla ja harrastuvälineillä "koti" vai kerääntyvätkö ne epämääräisiin kasoihin pöydille ja lattioille? Kun järjestät tavaroille oman paikan, varmistat, että tavarat löytävät paremmin omille paikoilleen.
sovella-3dplanner-1920x1080

Ensimmäinen askel
siistin kodin toteuttamiseen
on Sovella 3D Planner.

Suunnitteluohjelman avulla voit suunnitella ja ideoida varastosi, vaatehuoneesi ja eteisesi säilytystilat tilan muodon ja mittojen mukaan.

Suunnitteluohjelmalla erimallisten ja -kokoisten tilojen suunnittelu käy vaivattomasti. Valitse vain tilasi muoto, syötä mitat ja aloita suunnittelu. Sovella 3D Planner jaksottaa tilan puolestasi ja näyttää suunnitelmasi kolmiulotteisena mallina. Voit kokeilla erilaisia säilytysratkaisuvaihtoehtoja ja kokoonpanoja. Helppokäyttöinen ohjelma ilmoittaa, mikäli jokin kokeilemasi yhdistelmä ei ole mahdollista toteuttaa.

3D Plannerin tuotevalikoima sisältää kaikki suosituimmat Sovella-tuotteet, mikä mahdollistaa monipuolisten säilytyskokonaisuuksien suunnittelun. Tuotevalikoimaan on lisätty ohjelman päivityksen yhteydessä muun muassa ulosvedettävät verkkokorit, rei'itetyt teräshyllyt, kenkähyllyn kurakaukalo, reikätaustat, r-kannattinsarja reikätaustaan sekä teräslankakorit ja niiden jakajat.

Kun olet tyytyväinen suunnitelmaasi ja olet löytänyt tarpeisiisi sopivimman ratkaisun, voit tulostaa ohjelman laatiman valmiin ostoslistan hintoineen ja 3D-kuvineen. Itse tarvikkeet löydät lähimmältä jälleenmyyjältäsi, hyvin varustelluista rautakaupoista.

3D Planner toimii verkkoselaimessa, joten et tarvitse erillisiä latauksia tai ohjelmia suunnitelman tekoon.

KOKEILE OHJELMAA TÄSTÄ

sovella-eteinen-vetokori-1920x1080
ing-vk14-sovella-1920x1080-2
sovella_eteinen_1920x1080_2
sovella-eteinen-kenkahylly-1000x563-3
sovella_eteinen_951x535
sovella_3D_planner_1000x563

Suunnittele elämääsi uusi järjestys

  • Sovella-säilytysjärjestelmä mukautuu jokaiseen kodin säilytystarpeeseen; se kasvaa sekä kutistuu elämäntilanteen ja muuttuvien tarpeiden mukaan.
  • Kaikki tuotteet saa liitettyä yhteen.
  • Sovella mahdollistaa tilan hyödyntämisen tehokkaasti.
  • Hämmästy, miten paljon tavaraa mahtuu pieneen tilaan hyllyillä, koreilla, tangoilla ja naulakoilla, koukuilla ja kannattimilla.
  • Vankka ja käytännöllinen rakenne kestää elämää.
  • Säilytysjärjestelmä on helppo asentaa itse ja sen kiinnittämiseen riittävät tavallisimmat työkalut.
  • Suomessa valmistetun järjestelmän laatu, kantavuus ja kestävyys täyttävät kodin erilaisille säilytystarpeille asetetut vaatimukset.

Haluaisitko maksuttoman esitteen?

Esimerkkikokonaisuuksia kodin eri säilytystiloihin, vinkkejä säilytysjärjestelmän suunnitteluun, tarkat tuotetiedot ja hinnasto.

 
Päivitetty
24.8.2020