Uudet talomallit ja syyskuun hurjat kampanjaedut Kastellilta

Kastellin talomallisto täydentyy syksyllä 2018 uutuusmalleilla, jotka pohjautuvat markkinajohtajan suosituimpiin talopaketteihin. Uudet talomallit ovat syntyneet räätälöimällä halutuimpia malleja asiakkaiden toiveiden pohjalta. 27.8.-30.9.2018 Kastelli tarjoaa kaikkiin talomalleihinsa hurjia kampanjaetuja, joiden arvo on jopa 10 000 euroa. Nyt jos koskaan kannattaa siis toteuttaa unelma omasta kodista!

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

City 84/97 ja 118/140 - Edullinen talomalli suurilla ikkunoilla

City-malliston edullinen uutuusratkaisu on 1 1/2 -kerroksiseen koti. Tämän kodin voit aloittaa säästeliäästi alakerran tiloilla ja ottaa yläkerran kaksi lisähuonetta asumiskäyttöön myöhemmin. Suuret ikkunat antavat kodille modernia ilmettä ja lisäävät kolmeen suuntaan avautuvan olokeittiön ja koko kodin valoisuutta. Tästä uutuusmallista löytyy 2-4 makuuhuonetta, olohuone, aula, kodinhoitohuone ja sauna.
 

City 84City 84

Viva 114/138 Suosittu Viva nyt rinnetalona

Asuntomessuillakin ihastusta herättänyt Viva-mallisto täydentyy rinnetalolla. Uutuusmallissa sisääntulo on ylempään kerrokseen, josta löytyy oleskelutilojen lisäksi kaksi makuuhuonetta. Rinteeseen upotettu alakerta tarjoaa runsaat sauna- ja kodinhoitotilat, harrastetilaksikin sopivan varaston ja kaksi makuuhuonetta suurin ikkunoin.
 

Kastelli Viva 114 kahdella eri kattomallillaKastelli Viva 114 kahdella eri kattomallilla

Ready 119/136 Sisääntulo- ja oleskeluterassi samalla puolella pihaa

Ready-malleissa on valmiina avara ja valoisa olokeittiö suurine ikkunoineen. Sisääntulo- ja oleskeluterassi sijaitsevat uutuusmallissa samalla puolella pihaa - kuitenkin käytännöllisesti talon eri päissä. Lopputulos on samaan aikaan kodikas ja pelkistetty. Uudesta Ready-mallista löytyy neljä makuuhuonetta, vaatehuone, olokeittiö, kodinhoitohuone, sauna ja tekninen tila.
 

Ready 119Ready 119

Ready 137/157 Valoisa koti suuremmallekin perheelle

Pienemmän uutuusmallin pohjaideaa noudattava Ready on saatavilla hieman kookkaampana viiden makuuhuoneen kotina. Tämä muunnos näyttää vaihtoehdot suuremmasta saunasta, jossa hyödynnetään makuuhuoneen komerotilaa, ja teknisestä tilasta, jonne on sisäänkäynti ulkoa. Ready toimii mainiosti suuremmankin perheen kotina.
 

Ready 137Ready 137

Hurjat kampanjaedut nyt kaikkiin Kastellin talomalleihin

Kohti uutta kotia -viikkojen aikana 27.8.-30.9.2018 voit valita mihin tahansa talomalliin mieleisesi edun. Energiaedussa saat joko maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun jopa 8 000 euron alennuksella talomallista riippuen. Toisena etuvaihtoehtona on Green-rakenne, joka on oiva vaihtoehto hirsirakentamiselle. Saat kotiisi puusta koostuvan, hengittävän eristerakenteen, jonka arvo on talomallista riippuen jopa 8 000 euroa. Kolmas vaihtoehto on talvietu, joka tarjoaa sinulle 10 000 euron alennuksen talotoimituksen kokonaishinnasta, kun talotoimitus on viikoilla 1-17 vuonna 2019.
Edut koskevat nimenomaan kampanja-aikana tehtyjä uusia kauppoja.
 
Tutustu Suomen laajimpaan talomallistoon ja hyödynnä nyt tuntuvat kampanjaedut

 
Julkaistu
27.8.2018