• Etusivu
  • Rakentaminen

Uudet talomallit ja syyskuun hurjat kampanjaedut Kastellilta

Rakentajan toimitusKaupallinen yhteistyö Kastelli-Talot Oy
Julkaistu 27.08.2018
20188_54432.jpg

City 84

Kastellin talomallisto täydentyy syksyllä 2018 uutuusmalleilla, jotka pohjautuvat markkinajohtajan suosituimpiin talopaketteihin. Uudet talomallit ovat syntyneet räätälöimällä halutuimpia malleja asiakkaiden toiveiden pohjalta. 27.8.-30.9.2018 Kastelli tarjoaa kaikkiin talomalleihinsa hurjia kampanjaetuja, joiden arvo on jopa 10 000 euroa. Nyt jos koskaan kannattaa siis toteuttaa unelma omasta kodista!

Tutustu Kastelli-talojen mallistoon

Tilaa Kastelli-taloesite

City 84/97 ja 118/140 - Edullinen talomalli suurilla ikkunoilla

City-malliston edullinen uutuusratkaisu on 1 1/2 -kerroksiseen koti. Tämän kodin voit aloittaa säästeliäästi alakerran tiloilla ja ottaa yläkerran kaksi lisähuonetta asumiskäyttöön myöhemmin. Suuret ikkunat antavat kodille modernia ilmettä ja lisäävät kolmeen suuntaan avautuvan olokeittiön ja koko kodin valoisuutta. Tästä uutuusmallista löytyy 2-4 makuuhuonetta, olohuone, aula, kodinhoitohuone ja sauna.

Viva 114/138 Suosittu Viva nyt rinnetalona

Asuntomessuillakin ihastusta herättänyt Viva-mallisto täydentyy rinnetalolla. Uutuusmallissa sisääntulo on ylempään kerrokseen, josta löytyy oleskelutilojen lisäksi kaksi makuuhuonetta. Rinteeseen upotettu alakerta tarjoaa runsaat sauna- ja kodinhoitotilat, harrastetilaksikin sopivan varaston ja kaksi makuuhuonetta suurin ikkunoin.

Kastelli Viva 114 kahdella eri kattomallilla
Kastelli Viva 114 kahdella eri kattomallilla

Ready 119/136 Sisääntulo- ja oleskeluterassi samalla puolella pihaa

Ready-malleissa on valmiina avara ja valoisa olokeittiö suurine ikkunoineen. Sisääntulo- ja oleskeluterassi sijaitsevat uutuusmallissa samalla puolella pihaa - kuitenkin käytännöllisesti talon eri päissä. Lopputulos on samaan aikaan kodikas ja pelkistetty. Uudesta Ready-mallista löytyy neljä makuuhuonetta, vaatehuone, olokeittiö, kodinhoitohuone, sauna ja tekninen tila.

Ready 119
Ready 119

Ready 137/157 Valoisa koti suuremmallekin perheelle

Pienemmän uutuusmallin pohjaideaa noudattava Ready on saatavilla hieman kookkaampana viiden makuuhuoneen kotina. Tämä muunnos näyttää vaihtoehdot suuremmasta saunasta, jossa hyödynnetään makuuhuoneen komerotilaa, ja teknisestä tilasta, jonne on sisäänkäynti ulkoa. Ready toimii mainiosti suuremmankin perheen kotina.

Ready 137
Ready 137

Hurjat kampanjaedut nyt kaikkiin Kastellin talomalleihin

Kohti uutta kotia -viikkojen aikana 27.8.-30.9.2018 voit valita mihin tahansa talomalliin mieleisesi edun. Energiaedussa saat joko maalämmön tai poistoilmalämpöpumpun jopa 8 000 euron alennuksella talomallista riippuen. Toisena etuvaihtoehtona on Green-rakenne, joka on oiva vaihtoehto hirsirakentamiselle. Saat kotiisi puusta koostuvan, hengittävän eristerakenteen, jonka arvo on talomallista riippuen jopa 8 000 euroa. Kolmas vaihtoehto on talvietu, joka tarjoaa sinulle 10 000 euron alennuksen talotoimituksen kokonaishinnasta, kun talotoimitus on viikoilla 1-17 vuonna 2019.
Edut koskevat nimenomaan kampanja-aikana tehtyjä uusia kauppoja.

Tutustu Suomen laajimpaan talomallistoon ja hyödynnä nyt tuntuvat kampanjaedut

Kastelli-Talot Oy
Rakentaminen
runko
Kiinnostuitko? Tilaa Rakentaja.fi -uutiskirje
Remppa suunnitteilla? Tontti varattu? DIY houkuttelee? Sisustustrendit hakusessa? Rakentaja.fi -uutiskirjeestä saat viikoittain ideoita, ohjeita, infoa ja inspiraatiota suoraan sähköpostiisi. Tutustu muiden remontoijien ja rakentajien projekteihin, vertaile sisustustrendejä ja nappaa talteen arvokkaat asiantuntijavinkit, ohjeet ja tuotevinkit.

Aiheeseen liittyvää

20219_72664.jpg
Sano ei hukkaneliöille ja rakenna oma kompakti unelmatalosi
Nykyisin omaa kotia suunnittelevat ja rakentavat rakastavat kompakteja tilaratkaisuja, luonnonläheisyyttä, ekologisia materiaaleja sekä fiksuja säilytysratkaisuja. Asunnon ei tarvitse olla suuri, ollakseen paras mahdollinen omalle perheelle. Kukaan ei halua tuhlata kotinsa neliöitä hukkaneliöiksi, vaan kompakteilla tilaratkaisuilla saadaan asuntoon samanaikaisesti sekä tilantuntua, että järkeviä ja toimivia säilytysratkaisuja.
201812_55695.jpg
Verkosta ostettu talo säästää euroja
Osta talo verkosta -palvelutarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden suunnitella ja ostaa oma koti suoraan verkosta. Asiakkat ovat innostuneet uuden kodin verkko-ostamisesta, koska verkossa talokaupat tulevat edullisemmaksi ja ostaminen käy helpommin ja nopeammin perinteiseen tapaan verrattuna.Kastelli päätti toteuttaa asiakkaiden toiveet isommasta omakotitalosta Play-mallistoon, joten Kastellin verkkopalvelussa laajennettiin saatavilla olevaa mallistoa nyt isommalla, 120-neliöisellä uutuudella. Play 120 -kodissa yhdistyvät käytännöllinen tilasuunnittelu sekä joustava pohjaratkaisu. Tilaa Kastelli-taloesiteSuunnittele oma Play-kotisi
20151_42013.jpg
Tuunaa talosi ja tutustu Kaarnaan
Uusi Kaarna-mallistoUutta Kaarna-mallistoa voi parhaiten kuvailla sen suunnittelija, arkkitehti Eva-Maria Ylönen. Hän tekee sen sekä TUNTEELLA:- Sain inspiraatiota Kaarnaan luonnosta, tummasta metsästä ja puusta, pitkistä suomalaisista perinteistä selkeästi nykyaikaan tuotuna. Kaarna on ulkomuodoltaan vähäeleinen ja selkeä, mutta silti paljon puhuva. Kaarnalla on tuttu perinteisen talon leikkausmuoto, mikä näkyy myös sisätiloissa.että JÄRJELLÄ:- Uusi Kaarna on suunniteltu asumiseen eläytyen. Tilat muodostuvat kodikkaan oleskelutilan ympärille. Toimivat aputilat lähtevät siitä, että erilaisiin toimintoihin tarvitaan erilaisia tiloja. Saunaosasto on omassa rauhassaan ja kodinhoitotilat omassaan. Saunan ystäville Kaarna tarjoaa aivan uutta. Taloon on mahdollista yhdistää puulämmitteinen pihasauna, materiaaliksi voi valita jopa hirren. Pihasaunaa on helppo käyttää talon sisällä sijaitsevista pesu- ja pukeutumistiloista.Tutustu lisää Kastelliin ja Kaarnaan.
20222_76980.jpg
Paraisille rakentuu ainutlaatuinen ekokylä
Nina ja Tero Ingeliuksella on takataskussaan useampi kokemus kosteus- tai homevaurioisista asunnoista. Kun heille tuli tarve etsiä uusi koti, he havaitsivat, että terveellistä rakennustapaa ja -materiaaleja ei yhdestä paikasta tunnu löytyvän. Lopputuloksena piti kääriä hihat itse. Nyt omasta kodista tulee konseptitalo Paraisten Kirkkosalmenrantaan, ja Ingeliusten yritys Godai Oy rakentaa lähistölle seitsemän talon ekokylän.
20165_46550.jpg
Edullinen ilmanvaihtoremontti VILPE-tuotteilla
Voimakkaasti tuotekehitykseen panostava VILPE®-tuotteiden valmistaja SK Tuote Oy tekee yhteistyötä energiatalouden sekä ilmanvaihtoalan asiantuntijoiden kanssa ja päivittää VILPE®-valikoimaansa jatkuvasti tiukentuvien vaatimusten mukaan. Tuotekehityksessä huomioidaan myös rakentamisen tarpeiden ja kuluttajien mieltymysten muutokset. Tänä päivänä valikoimassa on päätelaiteratkaisu lähes jokaiseen ilmanvaihdon käyttötarkoitukseen niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin.VILPE®-perheessä on sopivat ilmanvaihdon päätelaitteet omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen, varastojen ja autotallien sekä erilaisten hallien järjestelmiin. VILPE®-järjestelmään kuuluvat muun muassa kattoläpiviennit, tuuletus- ja poistoputket, huippuimurit, tuuletussäleiköt ja kattoluukut sekä talon alapohjan tuuletuspaalut. VILPE®-perheen tuotteet sopivat kaikille katoille, onpa kohteena jyrkkä, loiva tai tasainen katto ja katteena tiili, pelti tai huopa.
Mies maalaa seinää
Maalaa uusi ilme sisätiloihin - ja tee se oikein
Maalaamalla saat huoneisiin uuden ilmeen. Värivalinnoilla voit vaikuttaa tilan tunnelmaan, valoisuuteen ja viihtyisyyteen. Hoitamalla maalauksen kerralla oikein säästyt turhalta vaivannäöltä ja rahanpalolta.

Luetuimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton

Uusimmat

skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton
skeleton