Suunnitteletko tulisijaa kotiisi? – Huomioi nämä ja säästä kuluja

Kesä alkaa hiljalleen taittua syksyksi ja samalla ilmat alkavat pimetä ja viiletä ja silloin tulisija on oiva keino luoda kotiin tai mökkiin lämmintä tunnelmaa sekä viihtyisyyttä. Hyvä tulisija onkin pitkäaikainen investointi ja sen laadukkuuden varmistaminen on erityisen tärkeää.

Tulisijan suunnittelu tulisi aina tehdä yhdessä ammattilaisen kanssa, jolla on kokemusta nimenomaan tulisijoista. Ammattilainen osaa parhaiten kertoa, mihinkä kohtaan kotiasi tulisija kannattaa sijoittaa.

Tulisija tuo lämpöä ja tunnelmaa kotiin tai mökille.Tulisija tuo lämpöä ja tunnelmaa kotiin tai mökille.


Savupiippua ja sen kattoläpivientiä valitessa on varmistettava niiden paloturvallisuus ja sertifikaatit. Valmispiippu ja VILPE® Piippu-läpivienti tai VILPE® Harkkopiippu läpivienti täyttävät nämä kriteerit ja sopivat myös leivinuunin tai saunan kiukaan piipun katonläpivientiin sekä vanhojen tulisijojen piippujen saneeraukseen.

VILPE® Piippu -katonläpivienneistä löydät tiiviisti sopivat vaihtoehdot sekä tehdasvalmisteisille pyöreille metallisille valmispiipuille, että neliskulmaisille harkkopiipuille.
vilpe_katto2

Miten voit säästää tulisijan kuluissa? 

Tulisijojen ja savupiippujen asentaminen on ammattilaisten tehtävä. Silti voit säästää savupiipun kuluissa, kun hankit tehdasvalmisteisen savupiipun ja VILPE® Piippu -läpiviennin tai VILPE® Harkkopiippujen läpiviennin. VILPE® -läpivienti on helppo ja nopea asentaa, eikä se vaadi kalliita pellityksiä eikä peltisepän tilaamista paikalle.
 

Miksi VILPE® Piippuläpivienti?

  • Turvallinen: palotestattu ja sertifioitu, täysin vesitiivis
  • Huippulaadukas: 10 vuoden väritakuu ja 20 vuoden tekninen takuu
  • Helposti asennettava valmis kokonaisuus
  • Tyylikäs ulkonäkö sulautuu katon ilmeeseen
  • Edullinen: kalliita pellityksiä ei tarvita


Osta läpivientituotteita verkkokaupasta >>
Piippu-läpivienti No1 kermansavi takka_CMYKmuokattu

Tuotekehitykseen panostetaan

Voimakkaasti tuotekehitykseen panostava VILPE®-tuotteiden valmistaja SK Tuote Oy tekee yhteistyötä energiatalouden sekä ilmanvaihtoalan asiantuntijoiden kanssa ja päivittää VILPE®-valikoimaansa jatkuvasti tiukentuvien vaatimusten mukaan. Tuotekehityksessä huomioidaan myös rakentamisen tarpeiden ja kuluttajien mieltymysten muutokset. Tänä päivänä valikoimassa on päätelaiteratkaisu lähes jokaiseen ilmanvaihdon käyttötarkoitukseen niin uudis- kuin korjausrakentamiseenkin.

VILPE®-perheessä on sopivat ilmanvaihdon päätelaitteet omakotitalojen, rivitalojen ja kerrostalojen, varastojen ja autotallien sekä erilaisten hallien järjestelmiin. VILPE®-järjestelmään kuuluvat muun muassa kattoläpiviennit, tuuletus- ja poistoputket, huippuimurit, tuuletussäleiköt ja kattoluukut sekä talon alapohjan tuuletuspaalut. VILPE®-perheen tuotteet sopivat kaikille katoille, onpa kohteena jyrkkä, loiva tai tasainen katto ja katteena tiili, pelti tai huopa.

Lue lisää VILPE®-tuotteista >>


 
Julkaistu
27.8.2018