Väliovi, joka tuo lisää tilaa

Hyvä ja toimiva asunto vaatii hyvän suunnittelun. Asunnon viihtyvyyteen vaikuttaa väljyyden tuntu, valoisuus, värit ja materiaalit sekä tilan kalustettavuus. Tutkimustenkin mukaan kaikki arvostavat väljää tilaa. Tärkeää toimivalle asunnolle pitkällä aikavälillä on muunneltavuus eri elämäntilanteisiin. Pesuhuone ja sauna ovat yleensä ahtaita paikkoja, joissa tielle kääntyvä ovi aiheuttaa usein päänvaivaa. Seinän sisään integroitu Liune-väliovi ratkaisee tilaongelmat.

Uudis-ja korjausrakentamisen tilaratkaisu kaikkiin sisärakenteiden välioviin.Uudis-ja korjausrakentamisen tilaratkaisu kaikkiin sisärakenteiden välioviin.

Kylpyhuoneisiin lisätilaa Liunella

Kosteisiin tiloihin soveltuva Liune-väliovi, jossa on otettu huomioon käyttökohteiden vaatimat ominaisuudet. Kostean tilan rakenteiden lisäksi on huomioitu sähkö- ja putkivedot elementin rakenteessa, ja kaapistojen ja kalusteiden asennus rakenteissa, jonka myös Liune mahdollistaa. Liune ei siis vapauta vain ovitilaa, vaan Liune vapauttaa myös normaalisti oven taakse jäävän seinätilan.

Tututustu Liune-tilaratkaisuun

Liunen ovet tuovat käytettäviä lisäneliöitä myös kosteisiin tiloihin.Liunen ovet tuovat käytettäviä lisäneliöitä myös kosteisiin tiloihin.

Liune nostaa asunnon arvoa

Asunnon arvo määräytyy aina asukkaan omista tarpeista ja siitä, miten hyvin asunto vastaa sen hetken vaatimuksiin. Tosiasia on se, että mitä enemmän asukkaalle on suunniteltu tilaa, sen arvokkaampi asunto on. Liune nostaa asunnon arvoa kaikkien näkökulmasta ja kaikille.

Liunen tilaratkaisu kestää kulutusta ja kosteutta, jota esimerkiksi wc-tiloissa tai kodinhoitohuoneessa voi olla, jos ovi altistuu vesiroiskeille, valitse silloin kosteaan tilaan Aika-lasiovi (Liune D9). Tarkemmin kipsilevyrakenteista kosteissa tiloissa oheisen teknisen tuoteohjeen mukaan.

Tutustu teknisiin tietoihin

Liunen saunan ovi (Lämpö D11) vapauttaa tilan pesuhuoneeseen.Liunen saunan ovi (Lämpö D11) vapauttaa tilan pesuhuoneeseen.

Liukuvat ovet saunaan vapauttavat kylpyhuoneen käyttöösi

Upea saunaovi on 8mm paksua karkaistua turvalasia. Lasin voi valita eri sävyillä; kirkas, opaali tai tumma savu, lisäksi myös puinen moderni ovi. Puiset saunaovet toimitetaan käsittelemättömänä, joten sävyn voi itse valita muun kylpyhuoneen sisustuksen mukaan.

Karmilistat valmistetaan aina mittatilauksena, tilauksen yhteydessä ilmoitetun laatoitetun runkopaksuuden mukaan. Liunen Lämpö-saunaoviin kuuluu vakiona myös kaunis puinen ulkoneva vedin.


Tutustu tuotteisiin

Liune on kotimainen tuote ja se on tehty kotimaiseen 66 mm runkostandardiin. Liune on nimenomaan kehitetty esteettömyysmääräysten muuttuessa yli 10 vuotta sitten. Elementtirunko on kasattu tehtaalla valmiiksi lujasta rakenneteräksestä.

Lisätiedot: Suunnittelun työkalut ladattavissa vapaasti

Jätä yhteydenottopyyntö


 
Julkaistu
17.8.2018