Parketit veivät kolmoisvoiton
- Lattiaäänestys 2018 on ratkennut

Rakentaja.fin järjestämä ”Äänestä kauneinta lattiaa” on päättynyt. Äänestyksessä oli mukana erilaisten lattiapäällysteiden sävy- ja materiaalivaihtoehtoja yhteensä kahdeksan kappaletta. Mukana oli laminaatteja, parketteja ja vinyylilankkuja. Äänestykseen osallistui 3 014 äänestäjää. Äänestysaika oli 23.7.-6.8.2018.

Kolmen kärki oli tasaisen vahva. Voittajaksi ylsi Parketti Karelia Tammi Kartano 188 Electric Light Matt, joka sai 619 ääntä. Toiseksi sijoittui Parketti Kährs Tammi Blonde 588 äänellä ja kolmanneksi sijoittunut Parketti Kährs Tammi Kinda sai 573 ääntä.
 

1. sija - Parketti Karelia Tammi Kartano 188 Electric Light Mat

Parketissa on tyylikäs lähes valkoinen pinta, jossa puunsyykuviota on korostettu harjauksella ja kimaltelevalla hopeansävyllä.Parketissa on tyylikäs lähes valkoinen pinta, jossa puunsyykuviota on korostettu harjauksella ja kimaltelevalla hopeansävyllä.

2. sija - Parketti Kährs Tammi Blonde

Viehättävän valkoisen sävyn alta kuultaa tammen lämpöinen vivahde. Täydellinen tausta skandinaaviselle sisustukselle. Viehättävän valkoisen sävyn alta kuultaa tammen lämpöinen vivahde. Täydellinen tausta skandinaaviselle sisustukselle. 

3. sija - Parketti Kährs Tammi Kinda

Parketissa on puun jäljittelemätön kauneus parhaimmillaan. Ajan patinoimaa tunnelmaa tuovat vanhennushalkeamat sekä veistetty pinta, joiden uniikkia tuntua eivät sanat riitä kuvaamaan. Parketissa on puun jäljittelemätön kauneus parhaimmillaan. Ajan patinoimaa tunnelmaa tuovat vanhennushalkeamat sekä veistetty pinta, joiden uniikkia tuntua eivät sanat riitä kuvaamaan. 

Palkinnon voittaja on arvottu

Äänestäjien kesken arvottiin 500 euron arvosta lattianpäällystettä, jonka voittaja saa valita Kährs-parkettien, Karelia-parkettien, Upofloor-laminaattien tai Upofloor-vinyylilankkujen mallistosta!

Voittaja: Elina Lappalainen, Lahti

Voittajalle on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

 
Julkaistu
13.8.2018