Parhaat ideat asuntomessuilta

Poimi ideat ja vinkit Porin Asuntomessuilta 2018!

6 Design-Talo Noste

Designtalo Noste (Kohde 6) Porin Asuntomessuilla. Kahden liikunnallisen aikuisen koti neljällä sisäänkäynnillä.

Katso kohteen kaikki kuvat

Ihana metallihylly antaa näkösuojaa, mutta ei estä luonnonvalon kulkua sisälle.Ihana metallihylly antaa näkösuojaa, mutta ei estä luonnonvalon kulkua sisälle.

8 Jukkatalo Voima

Jukkatalon Voima on kaksikerroksinen tilava ja joustava koti lapsiperheelle. Suunnittelussa on huomioitu tilojen muuntautuminen monipuoliseen käyttöön.

Katso kuvat perustuksista valmiiseen kotiin

Keittiön välitilan ikkuna on kiva yksityiskohta.Keittiön välitilan ikkuna on kiva yksityiskohta.

9 Jukkatalo Taimi

Jukkatalon Taimi on yksikerroksinen, tehokkaalla tilasuunnittelulla toteutettu koti nelihenkiselle perheelle. Suunnittelun tuloksena paras pohjaratkaisu nelihenkiselle perheelle muodostui riittävistä oleskelutiloista, tehokkaista kodinhoitotiloista ja sopivasta ripauksesta omaa rauhaa kaikille.

Katso kuvat perustuksista valmiiseen kotiin

Taimin terassilta löytyy kunnollinen kesäkeittiö. Kotakeittiö on monipuolinen ruoanlaittopaikka erityisesti kesäaikaan. Kotakeittiöllä keität kahvit, padat ja puurot, grillaat, valmistat kalaa ja lihaa. Keittiö on kestävä ja helppohoitoinen avotulisija ja se on arkipäivän luksusta. Kotakeittiön lämmössä viihtyvät sukulaiset ja ystävät hyvän ruoan parissa.

Tutustu Kotakeittiöön

Kotakeittiöllä kokkaat ja grillaat.Kotakeittiöllä kokkaat ja grillaat.

10 Pori Energian Valovoima

Valovoima on pitkälti porilaisin voimin toteutettava messukohde, jonka päänäytteilleasettaja on Pori Energia. Nimensä mukaisesti Valovoima on valovoimainen koti keskellä kaupunkikylää. Ekologiset arvot näyttäytyvät mm. materiaalivalinnoissa sekä lämmitysratkaisuksi valitussa kaukolämmössä.

Katso kuvat perustuksista valmiiseen taloon

Valovoiman ruokapöydän valaisin on todellinen katseenvangitsija.Valovoiman ruokapöydän valaisin on todellinen katseenvangitsija.
Seinään voi muotoilla kuvioita struktuurimaaleilla.Seinään voi muotoilla kuvioita struktuurimaaleilla.

20 Casakivi

Kaksilapsiselle perheelle suunniteltu kivitalo Casakivi rakennettiin Porin Asuntomessuille 2018. Perheen toiveena oli yksikerroksinen koti, jolta toivottiin paljon tilaa ja avaruutta. Kodin keskiössä on valoisa olohuone-keittiö, jonka kattoon on asennettu huikea ledvalaistus yleisvalaistukseen. 

Katso kohteen muut kuvat

Led-valaistus on asennettu akustiikkalevyjen saumoihin.Led-valaistus on asennettu akustiikkalevyjen saumoihin.

21 Jokilammi

Jokilammi on aivan joen rannalla sijaitseva kaksikerroksinen kivitalo, joka on suunniteltu lapsiperheelle. Kivitalon upeat terassit avautuvat kohti jokimaisemaa. Piha ja nurmialue on suunniteltu kompaktiksi ja helppohoitoiseksi ja pääosin oleskelu sijoittuukin suurille terasseille.

Katso kuvat perustuksista valmiiseen taloon

Ovesta sisään tultaessa huomio kiinnittyy portaisiin, jotka johtavat yläkertaan. LEIJU-portaat todellakin näyttävät leijuvan ilmassa. Askelmat tulevat suoraan seinästä ja yhdistyvät lasikaiteisiin ilman näkyviä kiinnikkeitä tai ruuveja.

Lue lisää leijuvista portaista täältä

Gradon LEIJU-portaat todellakin näyttävät leijuvan ilmassa.Gradon LEIJU-portaat todellakin näyttävät leijuvan ilmassa.

Kohde 24 Villa Sun

Paritalo, jossa on terassit sekä ylä- että alakerrassa.

Huikeaa valaisinta löytyy kodista seinältä ja katosta.Huikeaa valaisinta löytyy kodista seinältä ja katosta.

25 Kodin Terra-talo by Prisma (Jetta-talo)

Talo on suunniteltu nelihenkiselle lapsiperheelle, jossa arjen helppous ja toimivuus sekä asumisen viihtyisyys valoisuuden ohella ovat keskeisiä aiheita. 221 neliön huoneistoalan muodostavat 5h + k + s.

Katso kohteen muut kuvat

Tarvitseeko lattian olla neutraali ja tylsä?Tarvitseeko lattian olla neutraali ja tylsä?
Tässäkin kohteessa on led-valot katossa.Tässäkin kohteessa on led-valot katossa.

26 Talo Haltiatar

Messujen yksi mielenkiintoisimpia runkoratkaisuja. Talon runko on toteutettu lämpöharkoista sekä CLT-elementeistä.

Useassa messukohteessa on tänäkin vuonna luotettu Liune-innovaatioihin. Väliovet kohteissa on toteutettu seinän sisään liukuvina tai pinta-asennettuina Liune-välioviratkaisuina. Ovien suhteen asukkailla oli toiveena tilan säästäminen ja koko tilan hyötykäyttäminen tehokkaasti. Liukuvat väliovet liukuvat piiloon silloin, kun niitä ei tarvita ja tarvittaessa luovat oman tilan kiinni suljettuina.

Tutustu liukuviin välioviin täällä

Liukuovet yhdistävät kaksi nuorten omaa huonetta sekä yhteisen oleskelutilan.Liukuovet yhdistävät kaksi nuorten omaa huonetta sekä yhteisen oleskelutilan.
CLT-elementit ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto runkoratkaisuksi.CLT-elementit ovat tutustumisen arvoinen vaihtoehto runkoratkaisuksi.

30 Casa Terde

Nuoren aktiivisen lapsiperheen koti ja viihtymispaikka. Talon terassilta löytyy kekseliäs idea: raudoitusverkosta on tehty kattoon teline, johon voi kiinnittää vuodenaikojen mukaan vaihtuvia lyhtyjä ja somisteita. Pöydälle asetettujen laattojen alle on kiinnitetty huopatassut, jolloin pöydän pinta ei naarmuunnu. Laatta myös kestää kuumaa, joten sen päälle voi laskea vaikka lämpimän kattilan.

31 RTV-talo (Lammi-Kivitalot)

RTV-talo on pintamateriaalien erikoistalo, jossa esitellään kauniita ja trendikkäitä tuoteuutuuksia. Talo on kaksikerroksinen paritalo.

Katso kuvat perustuksista valmiiseen kotiin

Luksusta kylpyhuoneeseen marmorifiiliksellä!Luksusta kylpyhuoneeseen marmorifiiliksellä!

Tutustu messukohteisiin!

Katsele kuvia aina perustuksista valmiisiin koteihin ja ihastele uusia ideoita, jotka voit soveltaa omaan kotiin.

Klikkaa tästä messukuviin


 
Päivitetty
20.4.2020